Έρχομαι εδώ γιατί έχω και δύο iPad. Όχι ένα. Δύο. Και τα πήρα αφού δοκίμασα και android tabs και βρήκα την πρόταση της Apple πιο καλή. Δοκίμασα μόνος μου. Δεν ρώτησα. Δεν χάζεψα πέντε λεπτά σε ένα κατάστημα. Δεν το είδα στην καφετέρια. Τα πλήρωσα. Και όπως πείστηκα πως ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι καλύτερα τα iPAD, έτσι πείστηκα πως ΓΙΑ ΜΕΝΑ το iPhone δεν κάνει.Από τη στιγμή που "άλλαξες στρατόπεδο" γιατί έρχεσαι πάλι στα παλιά λημέρια? Να μας πείς πόσο ωραίο είναι το χορτάρι στην άλλη πλευρά? Χαιρόμαστε. Καλά να περνάς. Αλλά να είσαι σίγουρος πως ποτέ δεν θα δείς κάτοχο iphone σε φόρουμ για android να κάθεται να εξηγεί την επιλογή του
Το iphone απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό 2 κατηγοριών: 1) "μοδάτοι" που ψάχνουν για μια "αναγνωρίσιμη" συσκευή 2) όσοι ενδιαφέρονται για customizing της συσκευής. Κακά τα ψέματα το iphone μπορείς να το κάνεις ότι θές εξωτερικά/εσωτερικά με θήκες με docks με καλώδια με led φωτάκια με ό,τι μπορεί να βάλει ο νούς του ανθρώπου.
Αν δεν ανήκεις σε 1 από τις 2 κατηγορίες πιθανόν να σου αρέσει κάποια άλλη συσκευή. Δικαίωμά σου είναι. Αλλά ποιό το νόημα για βιντεάκια τύπου "ποιο είναι πιο γρήγορο" "πιο κρατάει τη μπαταρία μισή ώρα παραπάνω" κτλ. Ασήμαντα πράγματα. Κάνεις αυτό που σου αρέσει και τέλος. Δε χρειάζεται δικαιολογία. Δε σου αρέσει το iphone φίλε μου δικαίωμά σου. Κι εμένα δε μου αρέσουν τα android αλλά δεν τρέχω στα αντίστοιχα φόρουμ να τους το πώ.
Υ.Γ. Ναι δεν εννοώ ότι ανέβασες εσύ συγκριτικά video σαν σχήμα λόγου το λέω.
Όσο για τα βιντεάκια, ποτέ δεν αναφέρθηκα σε αυτά. Ίσα ίσα που καταδίκασα τέτοιου είδους συγκρίσεις.
Φοβάμαι πως δεν διάβασες τι έγραψα, απλά είδες κάποιον που νόμισες για... "εχθρό".