Ναι κάνω σαν παιδί ώρες ώρες αλλά ευτυχώς που υπάρχουν σοφοί και σώφρωνες ενήλικοι να με βάζουν στην θέση μου... πάντως αν και παιδί μιλάω μόνο με επιχειρήματα σε αντίθεση με πολλούς εδώ μέσα και ευτυχώς αν και παιδί έχω την δυνατότητα να κρίνω σχεδόν όλες τις premium συσκευές αγοράζοντάς τες. Επίσης έχω δουλέψει στην Apple σε 2 χώρες του εξωτερικού και είχα στα χέρια μου demos συσκευών που εσύ είναι πιθανό να μην ξέρεις καν την ύπαρξή τους...Σαν παιδακι κανεις.
Ειχα 2 τηλεφωνα android και τα εφαγε η μαρμαγκα.
Οσο για την κουτση μαρια δεν εχει iPhone αλλα android.
Ξερεις κατι χαζοσυσκευες zte mle , xze με το χαζο android επανω.
Επiπροσθέτως θεωρώ το s3 προσωπικά μακράν την καλύτερη συσκευή της αγοράς και ευτυχώς που δεν έχω κάνα μηλόφωνο να κοιτάζω το ίδιο κινητό 2 χρόνια τώρα.. Κι επειδή είμαι επαγγελματίας σε υψηλό επίπεδο με βολεύει πολύ όταν πάω εξωτερικό να μου περνάν αρχεία στο κινητό εύκολα και γρήγορα... γιατί έχω εκτεθεί με το iphone πίστεψέ με (και μην μου πεις για email ήταν μεγάλα τα αρχεία για να τα πάρω με mail από 3g ή το βράδυ στο ξενοδοχείο μου και 2 χρόνια πριν)
@parafron 4, άστο αγόρι μου μάλλον μπορεί και να μας κάνουν ban επείδή τολμάμε να παραθέσουμε την άποψή μας με επιχειρήματα
Τελευταία επεξεργασία από: timi, 09/07/2012 - 18:48.