Γι' αυτό για εσένα υπάρχει το android φίλε μου.
Και αν δεν υπήρχε jailbreak ή σταματούσε, το πιο πιθανόν δεν θα έπερνα iphone ούτε εγώ.
Όπως έχει ειπωθεί και πιο πάνω ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και γούστα.
Όπως εμένα δεν με πειράζει που έχεις android ή iphone ή ότιδήποτε άλλο (δεν ξέρω τι συσκευή έχεις), έτσι δεν πρέπει να σε πειράζει και εσένα που έχω εγώ ή ο καθένας iphone.
Από το 1ο iphone αυτό γίνεται. Όλοι έχουν αυτό το πρόβλημα με τους κατόχους iphone.
Και ποιος σου είπε ότι εμένα με πειράζει που εσύ έχεις iphone ; Ειλικρινά, δεν μου καίγεται καρφάκι. Μήπως νομίζεις ότι είμαι κανένας μέτοχος της samsung και μπήκα εδώ για να κατακρίνω την apple ;
Για να ξεκαθαρίσω λοιπόν τη θέση μου...ποτέ δεν είπα ότι το iphone είναι κακή συσκευή. Υπήρξα για χρόνια, οπαδός του iphone και γενικά της apple. Έχουν περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία 3-4 χρόνια καμιά δεκαριά iphone, τουλάχιστον 4-5 ipad και 2 macbook. Αυτή τη στιγμή έχω iphone 4 16GB, new ipad 4G 64GB και macbook pro 13άρι και δεν έχω μετανοιώσει για καμιά από αυτές τις αγορές μου.
Αυτή τη στιγμή όμως προτιμώ να έχω σαν κύρια τηλεφωνική συσκευή ένα galaxy s2 και σύντομα σκοπεύω να αναβαθμίσω σε galaxy s3, μιας και προσωπικά το θεωρώ πολύ ανώτερο από το iphone. Τον Οκτώβριο, μπορεί να βγάλει η apple ένα καταπληκτικό iphone 5 και να γυρίσω πάλι σε iphone.
Απλά δεν είμαι κολλημένος σε μια εταιρία. Ούτε έχω να κερδίσω κάτι αν μία από τις δύο εταιρίες κάνει περισσότερες πωλήσεις, ούτε fanboy με παρωπίδες είμαι. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις και επιλέγω κάθε φορά αυτό που μου αρέσει περισσότερο.