Ναι δλδ αυτοί που δεν θα κάνουν update σε Ios 6 ή η συσκευή τους δεν θα υποστηρίζεται θα συνεχίσουν ανενόχλητοι να κατεβάζουν τσάμπα! Πραγματικά όταν οι εταιρίες θέλουν να καταπολεμίσουν την πειρατεία όλο μπούρδες σκέφτονται (acta κλπ). Η' ας το πάρουν απόφαση ότι η πειρατεία δεν θα καταπολεμιθεί ποτέ και να μάθουν να ζουν με αυτήν ή ας κάνουν κάτι που να μην γελάμε μαζί τους και εμείς και οι hacker.
Πρέπει να καταλάβετε εσείς όλοι οι "πειρατές" πως το να βγάζεις ένα πρόγραμμα και να το πουλάς, αποτελεί κανονικό επάγγελμα και όχι αστείο όπως το χαρακτηρίζεις... Τι ακριβώς βρίσκεις αστείο; Που ένας προγραμματιστής βγάζει ένα πρόγραμμα που κάνει 0,79 ή 1,59 που το χρησιμοποιείς συνέχεια και εσύ αντί να τον υποστηρίξεις, τον κλέβεις; Τρομερό αστείο! Άσε το άλλο το κορυφαίο... Που πάτε και κράζετε για τα updates αν δείτε κανένα bug ενώ το έχετε κατεβάσει σπασμένο. Έχω μιλήσει με προγραμματιστή που έφτιαξε πραγματικά ένα κορυφαίο πρόγραμμα το οποίο υπάρχει στο Appstore αυτή τη στιγμή και μου είπε ότι έχει 12 downloads σε όλο τον κόσμο... Το πρόγραμμα κάνει 1,59 και φυσικά υπάρχει σπασμένο... Αυτός ο άνθρωπος για πιο λόγο να βγάλει update στην εφαρμογή του; Υπάρχουν επαγγελματίες προγραμματιστές και το επάγγελμά τους είναι σεβαστό όσο και τα υπόλοιπα... Κατεβάζοντάς το πειρατικό εσύ και όλοι οι άλλοι "πειρατές" αφήνετε τον προγραμματιστή άνεργο... Επίσης η πειρατεία πρέπει να μάθεις πως είναι κλεψιά κανονική... Είτε είναι ηλεκτρονική είτε κανονική, κλεψιά λέγεται... Όταν ο άλλος δουλεύει μήνες για να βγάλει ένα αξιοπρεπές ποσό για τον κόπο του και εσύ τον έχεις γραμμένο, ο άνθρωπος θα απελπιστεί και δεν θα βγάλει άλλη εφαρμογή... Αν όμως όλοι οι προγραμματιστές νευριάσουν και σταματήσουν να βγάζουν εφαρμογές, να δω μετά τι θα κάνετε εσείς οι έξυπνοι... Θα μείνετε με τα κινητά στο χέρι!!! Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω σε όσους κατεβάζουν σπασμένα... Έχετε τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που δεν μπορείτε να αγοράσετε μια εφαρμογή; Μην μου πεις ξέρω την απάντηση... ΟΧΙ... Έχετε αγοράσει κινητό με τουλάχιστον 550 ευρώ και δεν έχετε να δώσετε από 1 και 2 ευρώ σε μερικές εφαρμογές; Αυτό λέγεται τσιγκουνιά και αυτός που κατεβάζει πειρατικά, κλέφτης! Πολύ θα ήθελα να βγάλεις ένα Application ή οτιδήποτε άλλο και να δεις το προϊόν σου να βρίσκεται σε πειρατικά site από τις πρώτες ώρες... Να βλέπεις όλες σου οι ελπίδες και ο κόπος μηνών να καταστρέφεται... Εκεί να δεις πως θα σε τσούζει μετά... Θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει... Η ανεξέλεγκτη πειρατεία που "νομιμοποιείται" με την καραμέλα ότι απλά τα προγράμματα είναι για δοκιμή και μετά θα τα αγοράσεις, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει... Αν το νομοσχέδιο ACTA εκτός από την πειρατεία δεν περιείχε και άλλες μεταρρυθμίσεις σχετικά με την ελευθερία στο διαδίκτυο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ψηφιστεί...
Τελευταία επεξεργασία από: zarzonis, 23/07/2012 - 17:27