"iPhone 5" Feeler Group Buy
Ad
Δημοσίευση 13/09/2012 - 00:06
Κριτήρια ζήτησης.Μπορεί στη Σλοβενία και στη Σλοβακία να πουλάνε περισσότερες συσκευές. Και στην Εσθονία και στη Λιθουανία.
Δεν ξέρω αλλά μου κάνει εντύπωση. Σε μια φτωχή χώρα όπως η Σλοβακία με 5,5 εκατομμύρια πληθυσμό να υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση από μια χώρα όπως η Ελλάδα (επίσης φτωχή χώρα αν και νομίζω καλύτερα από την Σλοβακία) με 11 εκατομμύρια πληθυσμό.
Δημοσίευση 13/09/2012 - 00:17
Στη Σλοβακία που πήγα πέρυσι, μόνο στη Μπρατισλάβα έπεσα πάνω σε 3-4 APR.Δεν ξέρω αλλά μου κάνει εντύπωση. Σε μια φτωχή χώρα όπως η Σλοβακία με 5,5 εκατομμύρια πληθυσμό να υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση από μια χώρα όπως η Ελλάδα (επίσης φτωχή χώρα αν και νομίζω καλύτερα από την Σλοβακία) με 11 εκατομμύρια πληθυσμό.
Από κει και μόνο να καταλάβεις.
Που 4 έχουμε σε όλη την Ελλάδα...
Δημοσίευση 13/09/2012 - 00:25
Δημοσίευση 13/09/2012 - 00:25
Δημοσίευση 13/09/2012 - 00:28
παιδια μια ερωτηση..ξερουμε αν το iphone 5 Θα βγει σε εκδοση των 8gb ?
Όχι.
Τότε η Κίνα πρέπει να μπει τελευταία..Ούτε αυτό παίζει.Αυθαίρετο πρέπει να είναι...
Αθαίρετο τελείως δεν μπορώ να πιστε΄ψω ότι είναι.. από μια εταιρία τόσο μεγάλη και κερδοφόρα όπως η apple. Ίσως παίζουν και με γειτονικές χώρες.. συνεργασία με παροχους προμηθευτε΄ς και τέτοια.. Δεν θα μάθουμε ποτέ μάλλον..
Δημοσίευση 13/09/2012 - 07:59
Δεν ξέρω αλλά μου κάνει εντύπωση. Σε μια φτωχή χώρα όπως η Σλοβακία με 5,5 εκατομμύρια πληθυσμό να υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση από μια χώρα όπως η Ελλάδα (επίσης φτωχή χώρα αν και νομίζω καλύτερα από την Σλοβακία) με 11 εκατομμύρια πληθυσμό.
Που ρε πουλανε περισσοτερες συσκευες?Στην Σλοβακια?Ειναι δυνατον?Φτωχαδακια ειναι σαν κ εμας...
Το θεμα ειναι οτι την Ελλαδα πλεον ακομα κ σε τετοια ζητηματα την κατατασσουνε σε τριτοκοσμικες χωρες
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:03
αν περιμενω μεχρι να ερθει Ελλαδα αστα να πανε
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 13/09/2012 - 11:03
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:08
Ναι εκεί είναι το πρόβλημά μας ως χώρα αν θα έρθει 2 μήνες το iPhone νωρίτερα.Ας μην έρθει καθόλου αν δε θέλουν....
Αυτο!
Θα ερθουν ομως και το αν θα ειναι μια εβδομαδα μετα τη Σλοβακια πχ η 2 δε νομιζω να ειναι και τοσο τρομερο.
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:10
E κοίτα κάτι μαγαζιά τύπου κινητομάνια το φέρνουν από νωρίς συνήθως και εννοείται ξεκλείδωτο.υπαρχει περιπτωση να το βρουμε στα skroutzομαγαζα ξεκλειδωτο?
αν περιμενω μεχρι να ερθει Ελλαδα αστα να πανε
Αλλά και στην Ελλάδα μη φανταστείς ότι θα αργήσει.
Μέχρι 15 Οκτωβρίου υπολογίζω.
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:16
E κοίτα κάτι μαγαζιά τύπου κινητομάνια το φέρνουν από νωρίς συνήθως και εννοείται ξεκλείδωτο.
Αλλά και στην Ελλάδα μη φανταστείς ότι θα αργήσει.
Μέχρι 15 Οκτωβρίου υπολογίζω.
σκεφτομαι οτι και να ερθει στην ελλαδα θα ερθουν λιγα κομματια οπως καθε φορα και θα εχουν προτεραιοτητα τα συμβολαια(αν δε κανω λαθος)...
εγω θελω σκετη συσκευη οποτε ισως αργησει περισσοτερο γιαυτο σκεφτηκα να το τσιμπησω απο skroutz
Δημοσίευση 13/09/2012 - 11:20
Στα APR θα τα δίνουν μια χαρά και συνήθως έχουν και διαθεσιμότητα.σκεφτομαι οτι και να ερθει στην ελλαδα θα ερθουν λιγα κομματια οπως καθε φορα και θα εχουν προτεραιοτητα τα συμβολαια(αν δε κανω λαθος)...
εγω θελω σκετη συσκευη οποτε ισως αργησει περισσοτερο γιαυτο σκεφτηκα να το τσιμπησω απο skroutz
Θεσσαλονίκη δεν είσαι?
Πας golden-i και άντε γεια.
Αν όχι, όλες της εταιρείες κινητής έχει στο Cosmos.
Ένα κομμάτι θα σου δώσουν!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες