παιρνω error στο synchronize του exandas <br /> <b> Parse error κατι τετοιο
Exandas – Greek
Από
JohnG
, 10/11/2009 17:42
50 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 10/05/2011 - 00:57
Ad
Δημοσίευση 10/05/2011 - 02:54
Και εγώ το ίδιο.
Δημοσίευση 11/05/2011 - 07:04
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω απο τότε που πέρασα την 4.3.3. Μου βγάζει error και δεν συγχρονίζει..Μέχρι την 4.3.2 ήταν όλα Ok. Φυσικά η εφαρμογή είναι αγορασμένη κανονικά.
Δημοσίευση 11/05/2011 - 11:41
Καλησπέρα και από εμένα!
Μόλις αγόρασα το Exandas και το βρίσκω καταπλήκτικό. Το μόνο πρόβλημα ειναι πως δεν μου αναβαθμίζει τα POIs.
Εκδόση iphone 4.3.3 non jb
όταν πάταω Synchronize μου βγάζει:
<br/>
<b>Parse error<b>: syntax error,unexpected '}' in
<b>/home/exandas/public_html/exandas/decode.php
<b> on line<b>14</b><br/>
και επίσης κατέβασα από το ίντερνετ κάποια Pois για να τα περάσω με αρχείο μέσα στο κινητό αλλά όταν πάω στο Remote Manager (με συνδεδεμένο το Ιphone σε wifi δικτυο) μου βγάζει τόσο μεγάλη γραμμή διεύθυνσης που δεν την δείχνει όλη στην οθόνη του κινητού κι έτσι δεν μπορώ να την περάσω στο browser tou pc.
Μόλις αγόρασα το Exandas και το βρίσκω καταπλήκτικό. Το μόνο πρόβλημα ειναι πως δεν μου αναβαθμίζει τα POIs.
Εκδόση iphone 4.3.3 non jb
όταν πάταω Synchronize μου βγάζει:
<br/>
<b>Parse error<b>: syntax error,unexpected '}' in
<b>/home/exandas/public_html/exandas/decode.php
<b> on line<b>14</b><br/>
και επίσης κατέβασα από το ίντερνετ κάποια Pois για να τα περάσω με αρχείο μέσα στο κινητό αλλά όταν πάω στο Remote Manager (με συνδεδεμένο το Ιphone σε wifi δικτυο) μου βγάζει τόσο μεγάλη γραμμή διεύθυνσης που δεν την δείχνει όλη στην οθόνη του κινητού κι έτσι δεν μπορώ να την περάσω στο browser tou pc.
Δημοσίευση 15/05/2011 - 10:42
Μόλις έκανα update τα POIs στο πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα, οπότε εάν υπήρχε πρόβλημα στην διαδικασία τις προηγούμενες ημέρες πρέπει να έχει διορθωθεί.
Δημοσίευση 23/05/2011 - 05:25
Καλημέρα σε όλους.Και σε μένα πλέον κάνει κανονικά update.Μάλλον θα ήταν κάποιο θέμα του server και θα λύθηκε.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες