ξέρουμε κανένα αξιόπιστο από ebay για ξεκλείδωμα vodafone uk ?
Αγορά κλειδωμένου iPhone. Τι πρέπει να προσέξω?
Δημοσίευση 27/07/2014 - 23:36
Ad
Δημοσίευση 07/10/2014 - 09:08
Νικο μου καλημερα! Κληρονομησα απο ενα φιλο ενα 5s απο Ιαπωνια. Ειναι κλειδωμενο στη Softbank και αυτος το χρησιμοποιουσε στην Αμερικη με r-sim. Αν παρω τη νεα r-sim9+ θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω εδω με Cosmote? Ειναι ευκολη η διαδικασια; Σε ευχαριστω εκ των προτερων
Δημοσίευση 07/10/2014 - 12:14
Νικο μου καλημερα! Κληρονομησα απο ενα φιλο ενα 5s απο Ιαπωνια. Ειναι κλειδωμενο στη Softbank και αυτος το χρησιμοποιουσε στην Αμερικη με r-sim. Αν παρω τη νεα r-sim9+ θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω εδω με Cosmote? Ειναι ευκολη η διαδικασια; Σε ευχαριστω εκ των προτερων
Σου απάντησα και στο Topic που άνοιξες. Με Mini 2 θα κάνεις δουλειά.
Διαφορετικά απο Chronic. Σχετικά φθηνά.
Δημοσίευση 18/07/2017 - 23:28
Παιδιά καλησπέρα, εχω ενα iphone 6 plus και μου χάλασε η μητρική παλκέτα, το πηγα σε ολα τα μαγαζια της θεσσαλονικης και μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αγοράσω κάποια μεταχειρισμένη και να μου την περάσουν. Βρήκα έναν τύπο που πουλάει το κινητό του για ανταλλακτικά αλλά έχει κλειδωμένο icloud ξέρει κανείς αν το αγοράσω για να πάρω την μητρική πλακέτα επηρεάζει σε τίποτα;
Δημοσίευση 18/07/2017 - 23:33
ναι φίλε μου από όσα μπορώ να καταλάβω αν την περάσεις στην δίκη σου συσκευήΠαιδιά καλησπέρα, εχω ενα iphone 6 plus και μου χάλασε η μητρική παλκέτα, το πηγα σε ολα τα μαγαζια της θεσσαλονικης και μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αγοράσω κάποια μεταχειρισμένη και να μου την περάσουν. Βρήκα έναν τύπο που πουλάει το κινητό του για ανταλλακτικά αλλά έχει κλειδωμένο icloud ξέρει κανείς αν το αγοράσω για να πάρω την μητρική πλακέτα επηρεάζει σε τίποτα;
Δεν θα έχεις απλά το Apple ID να μπορέσεις να την επαναφέρεις
Όποτε σου είναι άχρηστη
Κλεμμένο είναι κοιτά να μην μπλέξεις
Rafael Nadal
Δημοσίευση 18/07/2017 - 23:41
Παιδιά καλησπέρα, εχω ενα iphone 6 plus και μου χάλασε η μητρική παλκέτα, το πηγα σε ολα τα μαγαζια της θεσσαλονικης και μου είπαν ότι δεν επισκευάζεται. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αγοράσω κάποια μεταχειρισμένη και να μου την περάσουν. Βρήκα έναν τύπο που πουλάει το κινητό του για ανταλλακτικά αλλά έχει κλειδωμένο icloud ξέρει κανείς αν το αγοράσω για να πάρω την μητρική πλακέτα επηρεάζει σε τίποτα;
Κλειδωμένο iCloud = κάποιος το κλαίει και προφανώς δε θα ξεκλειδωθεί.
Δεν αξίζει γενικότερα να ψάξεις για επισκευή στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Άρχισε απλά να κοιτάς για άλλη συσκευή.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες