Αγορά κλειδωμένου iPhone. Τι πρέπει να προσέξω?
Δημοσίευση 13/03/2013 - 13:45
Ad
Δημοσίευση 30/03/2013 - 14:41
Θα ηθελα να ρωτήσω παιδια αν ειναι εφικτό οποιανδήποτε ξεκλείδωμα σε ενα Iphone 4 απο Σουηδικό δίκτυο δεν ξέρω πιο ομως, το τσεκαρα στο www.checkmend και το κινητό είναι καθαρό μόνο κλειδωμένο σε πάροχο μου έβγαλε και φοράει το IOS 5.1.1 αναφέρει φορέα Carrier Lab 12.0 και baseband 04.12.01
Τι επιλογές εχω οσο πιο οικονομικά να την βγάλουμε?
Ευχαριστώ πολύ
Σπύρος
Δημοσίευση 30/03/2013 - 15:00
Μόνο Official. Απο imei.info δες που είναι κλειδωμένο. Μετά με κάποιον Seller απο ebay.
Σουηδικοί πάροχοι να ξέρεις πως είναι ακριβό πάντως..
Σ' ευχαριστώ το ειδα με του Σουιδους αυτοι ανήκουν σε αλλο κόσμο... με Gevey η και με το UltraSn0w δεν μπορω δεν με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω το IOS ας μεινει εκει που ειναι ...
Δημοσίευση 30/03/2013 - 15:27
Πριν προβώ στην αγορά (θα γίνει χέρι χέρι) σκέφτομαι να το πάω στο κατάστημα της apple στο Κολωνάκι ώστε να έχω το κεφαλάκι κου ήσυχο.
Λογικά εκείνοι θα μπορέσουν να ελέγξουν αν η συγκεκριμένη συσκευή θα είναι συμβατή στην Ελλάδα χωρίς να ανοίξουν τη συσκευασία, σωστά??
Δημοσίευση 30/03/2013 - 15:40
Δημοσίευση 30/03/2013 - 15:41
Λόγω Baseband, Μόνο Official.
Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
Λόγω κόστους βέβαια δε ξέρω αν σε συμφέρει πλέον αυτό.
Οκ κατάλαβα μονοδρομος, σε ευχαριστώ και πάλι!
αν θέλεις μπορεις να μου πεις με πμ (για να μην θεωρηθεί διαφήμιση) κάποιο Ελληνικό Αθηνα η και αλλου να προτιμήσω, ή μπορείς να μου προτείνεις απο ebay κάποιον να μην μπλέξω με κανα απατεώνα (ολα τα ειχαμε αυτο μας ελειπε...)
Δημοσίευση 30/03/2013 - 15:44
Να ρωτήσω και εγώ κάτι, περιμένω μια 2η συσκευή 5αράκι απο Αμερική μέσα στη βδομάδα.
Πριν προβώ στην αγορά (θα γίνει χέρι χέρι) σκέφτομαι να το πάω στο κατάστημα της apple στο Κολωνάκι ώστε να έχω το κεφαλάκι κου ήσυχο.
Λογικά εκείνοι θα μπορέσουν να ελέγξουν αν η συγκεκριμένη συσκευή θα είναι συμβατή στην Ελλάδα χωρίς να ανοίξουν τη συσκευασία, σωστά??
Ποιο μοντέλο? Γνωρίζεις?
Αν είναι Sprint, μη μπλέξεις.
Οκ κατάλαβα μονοδρομος, σε ευχαριστώ και πάλι!
αν θέλεις μπορεις να μου πεις με πμ (για να μην θεωρηθεί διαφήμιση) κάποιο Ελληνικό Αθηνα η και αλλου να προτιμήσω, ή μπορείς να μου προτείνεις απο ebay κάποιον να μην μπλέξω με κανα απατεώνα (ολα τα ειχαμε αυτο μας ελειπε...)
Βρες τον πάροχο για αρχή και με μια αναζήτηση στο ebay θα βρείς πολλούς και με καλό Feedback.
Αν πάλι κολλήσεις κάπου. μπορείς να ρωτήσεις εδώ.
Δημοσίευση 30/03/2013 - 15:47
Απλά για να μη συμβεί τίποτα και κλαίω τα λεφτάκια μου μετά λογικά στο iSquare θα μπορέσουν να του κάνουν έναν έλεγχο γνησιότητας?
Δημοσίευση 30/03/2013 - 17:42
και απο http://www.iunlockst...-iphone-unlock/ ζητανε 40$ εχω μπλοκαρει μια βοήθεια παρακαλω
Εντωμεταξύ το τηλ είναι ακόμα στην εγγύηση μέχρι 17/06/2013
Δημοσίευση 30/03/2013 - 20:44
Στο λινκ που μου έδωσες του ebay φθηνότερη ειναι μια φερέγγυα Γερμανίδα Top-rated seller με 80 ευρω
εδω http://cgi.ebay.com/...atchlink:top:en
Θα τις γράψω και θα το κάνω μάλλον τι να κάνω καινούργιο τηλ. να το βγάλω στο περιθώριο...
Δημοσίευση 02/04/2013 - 22:24
η υπηρεσία CheckMEND μου απαντάει τα εξής:
Checks Performed Explanation
Ever blocked : CheckMEND has a record of this item having been blocked by a GSM cell phone network
Currently blocked: CheckMEND has a record that this item is currently blocked by one or more GSM cell phone networks
Τα υπόλοιπα ειναι εντάξει τι μπορεί να εχει κλειδώσει το κινητο? αν ξέρει κάποιος σχετικά θελω τα φώτα του ξεκλειδώνει official η οχι.
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: spirosmeg, 02/04/2013 - 22:26
Δημοσίευση 03/04/2013 - 09:53
Φιλε μου δώσε μας λίγο τα φώτα σου έμπλεξα με έναν κλειδαρά να τον πω και έτσι όπου πληρώθηκε και μετά μου λέει έχει πρόβλημα δεν μπορώ (και δεν επιστρέφει κιόλας τα χρήματα)
Τι μπορούν να σημαίνουν τα παραπάνω.
Βρήκα και μια Gevey εδώ: http://greekiphone.g...1201-and-41108/ αναφέρει οτι ξεκλειδώνει 5.1 IOS και την baseband 4.12.01 μπορεί να ισχύει η φόλα και αυτό..
Όπως και να έχει ευχαριστώ...
Τελευταία επεξεργασία από: spirosmeg, 03/04/2013 - 09:54
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες