επισης ειμαι και απο αυτους που εχω σιχαθει εδω και καιρο καποιες απο τις εμμονες και κολληματα της μαμας apple, π.χ itunes, και ενα σωρο αλλα, που ευτυχως καποια τα ξεπερνουσαμε με jb, ΟΤΑΝ αυτο θα εβγαινε..!
ειχα δοκιμασει πολλες φορες να δωσω μια ευκαιρια στα android με την αγορα επισης αρκετων συσκευων, οπως, galaxy s, galaxy s 2, galaxy note.! ενοειται πως παραλληλα ειχα και το iphone μου, μεχρι να αποφασισω πιο θα "στειλω" ! τελικα παντα εστελνα τις συσκευες android, και ουτε κατα διανοια να αποχορηστω, το iphone.!
μετα απο αρκετη σκεψη, και μετα απο την πιθανοτητα η apple να κανει παλι την μ......α και να κρατησει τις ιδιες ιντσες στο επερχομενο iphone, (αντε να το κανει 4") , και ισως με σχεδον ιδιο design, αποφασισα να δωσω μια ακομα ευκαιρια στο samsung galaxy s 3.!
δεν εχω να πω πολλα πραγματα, παρα μονο οτι απο οταν το επιασα στα χερια μου και το δουλεψα μια μερα, οταν ξαναεπιανα στα χερια μου το iphone μου, νομιζα οτι γυριζα στην παλαιολιθικη εποχη απο ολες τις αποψεις.!! απλα το τηλεφωνο ειναι ΑΛΛΟΥ, και ετη φωτος μπροστα απο το 4s μου.! ειμαι πολυ χαρουμενος επισης που καποια συσκευη καταφερε να με ξεκολησει απο το iphone, που αν με ρωταγε καποιος 3 μηνες πριν αν γινοταν ποτε αυτο, δεν θα το πιστευα ποτε.!!
το αστειο ειναι οτι η apple εχει κανει ολοκληρο θεμα την retina οθονη, οταν κατα την αποψη μου η s amoled, ειναι η μερα με την νυχτα.! καθε φορα που συγκρινω το iphone με το s3, νομιζω οτι στο iphone εχει χυθει χλωρινη στην οθονη και εχουν ξεπλυθει τα χρωμματα.! δεν θα επεκταθω στις δυνατοτητες του galaxy s 3, απλα θα πω οτι καποιες φορες δεν πιστευα στα ματια μου. ειτε ειχε να κανει με την ταχυτητα , ειτε με την απεικονιση, ειτε με την λειτουργικοτητα.!!
νομιζω και ευχομαι η apple να κανει ολικο lifting στο επερχομενο iphone, αν δεν θελει να μεινει για παντα πισω, με τις συσκευαρες που βγαινουν πλεον στη αγορα.!
******* το IPAD μου ομως, ακομα δεν το δινω με τιποτα.! *********
Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 25/07/2012 - 00:04