Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 3 ψήφοι

Samsung Galaxy S III, Τα ψεμματα τελειωσαν !

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
237 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   antR20

antR20

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/08/2012 - 15:45

Ρε antr20 πραγματικά ούτε ο Cook δεν θα μίλαγε με τόσο ζήλο.Έχεις μετοχές της apple?

Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθείς..

Χαχαχαχ
Οχι καλε δεν εχω :D
Δεν μπορει να μου λεει οτι η πατααβουροαπομιμιση του ειναι καλυτερη απο το iPhone στο ιPhoneHellas και απλα να τον αφηνω ετσι

αυτες ειναι 3 απο τις οθονες μου... με 3 slide μπορω να τσεκαρω καιρο, εορτολογιο, πληροφοριες συστηματος, τουιτερ, απευθειας συνδεση σε δυο φορουμς, φακελους με εφαρμογες, μουσικη, ραδιο και shazam

Μπερδεμενο και ασχημο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 01/08/2012 - 15:48

Χαχαχαχ
Δεν μπορει να μου λεει οτι η πατααβουροαπομιμιση του ειναι καλυτερη απο το iPhone στο ιPhoneHellas και απλα να τον αφηνω ετσι

Μπερδεμενο και ασχημο

για σενα μπορει να ειναι ασχημο και μπερδεμενο...για αλλους ειναι βολικο να τα εχουν ολα χωρις να χρειαζετε να ανοιγοκλεινουν εφαρμογες

#153   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1.121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 01/08/2012 - 15:52

Γειαααα!
Χωρις παρεξηγηση parafron αλλα αυτο ειναι πιο ωραιο, πιο λιτο και πιο συγυρισμενο πιστευω
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1343829020.780352.jpg   223,67KB   0 λήψεις

Δεν μιλω για λειτουργικοτητα btw :P

Τελευταία επεξεργασία από: iManiac, 01/08/2012 - 15:51

#154   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2012 - 15:53

Γειαααα!
Χωρις παρεξηγηση parafron αλλα αυτο ειναι πιο ωραιο, πιο λιτο και πιο συγυρισμενο πιστευω
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1343829020.780352.jpg   223,67KB   0 λήψεις

ναι βρε φιλε το καλο του android ειναι οτι μπορεις να το κανεις οτι θελεις...δε σε υποχρεωνει κανενας να βαλεις widgets...
απλα εγω μπορω να την κανω τη homepage ιδια με τι δικη σου...ενω εσυ αν ηθελες δεν θα μπορουσες...το ανδροιδ σου δινει πολλες επιλογες παραμετροποιησης κ αναλογα με τα γουστα σου κανεις οτι θες

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 01/08/2012 - 15:53

#155   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/08/2012 - 16:01

Χαχαχαχ

Ε είσαι άδικος...Το sg3 είναι κορυφαίο τηλέφωνο αν και όχι του γούστου μου κυρίως λόγω μεγέθους.

Αναρτημένη εικόνα

#156   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 01/08/2012 - 16:02

αυτες ειναι 3 απο τις οθονες μου... με 3 slide μπορω να τσεκαρω καιρο, εορτολογιο, πληροφοριες συστηματος, τουιτερ, απευθειας συνδεση σε δυο φορουμς, φακελους με εφαρμογες, μουσικη, ραδιο και shazam

Από ποιο κινητό είναι αυτές οι οθόνες.?. Πωπω πολύ χάλια γενικά.. τα σύμβολα ο σχεδιασμός κτλ.. Μου θυμίζουν κάτι παλιά sony ericsson και sharp

#157   antR20

antR20

iPH newbie

• 63 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2012 - 16:06

Από ποιο κινητό είναι αυτές οι οθόνες.?. Πωπω πολύ χάλια γενικά.. τα σύμβολα ο σχεδιασμός κτλ.. Μου θυμίζουν κάτι παλιά sony ericsson και sharp

Αληθεια καθολου ελκυστικες φωτο ε?
Σαν κινεζικη απομιμηση, αλλα αφου αυτο ειναι κορεατικη απομιμηση παρεπιπτωντος χαχαχα :D

Ε είσαι άδικος...Το sg3 είναι κορυφαίο τηλέφωνο αν και όχι του γούστου μου κυρίως λόγω μεγέθους.

Δεν πειραζει
Ας ειμαι αδικος με το κινητο αλλα οι εξυπναδες καποιων δεν πρεπει να περνανε οπως και να εχει
Ουτε εμενα ειναι του γουστου μου

Τελευταία επεξεργασία από: antR20, 01/08/2012 - 16:07

#158   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2012 - 16:07

απο το s3...
και ξαναλεω οτι οτι δεν σου αρεσει το αλλαζεις...απο τα εικονιδια τον launcher τα χρωματα,γραμματοσειρες και οτι αλλο θες

#159   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 01/08/2012 - 16:07

Αληθεια καθολου ελκυστικες φωτο ε?
Σαν κινεζικη απομιμηση, αλλα αφου αυτο ειναι κορεατικη απομιμηση παρεπιπτωντος χαχαχα :D

Πραγματικά.. Δεν το λέω με φανατισμό.. Αλλά τα screenshots μου φάνηκαν ελεεινά. .Από τους φακέλους, τη μπαταρία, το σήμα.. όλα.. Όπως είπα ακριβώς.. ίδιο το sharp gx25 που είχα πριν 7 χρόνια..

Αυτ'ες οι εικόνες είναι από το galaxy s3??

#160   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1.121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 01/08/2012 - 16:11

απο το s3...
και ξαναλεω οτι οτι δεν σου αρεσει το αλλαζεις...απο τα εικονιδια τον launcher τα χρωματα,γραμματοσειρες και οτι αλλο θες

Φιλε θελω να πιστευω οτι δεν ειναι το εργοστασιακο του θεμα ετσι? ???

Βασικα δεν μου αρεσουν αυτα τα γραματακια που ειναι παντου και του ακανονιστου σχηματος εικονιδια...πρωτιμω το stock θεμα του iphone που δεν αλλαζει...βασικα με το να ειναι ενα και μονο το θεμα περνει χαρακτηρα ολο το κινητο πιστευω :)

Τελευταία επεξεργασία από: iManiac, 01/08/2012 - 16:14

#161   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2012 - 16:22

απο αυτα που ειχε μαμα το κινητο δεν εχω κρατησει τιποτα...αλλαξα σχεδον τα παντα...

τωρα το πως θα το στησει ο καθενας ειναι θεμα γουστου

αυτη ειναι περισσοτερο μαμα

Αναρτημένη εικόνα

#162   GBabilis

GBabilis

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:mpampilhs

Δημοσίευση 01/08/2012 - 17:51

Λοιπόν ήρθε η μερα να πω και γω την αποψή μου ως κάτοχος 4S.Το S3 εχει καλύτερη οθόνη,περισσότερη RAM,μακράν καλύτερο επεξεργαστή κλπ ΑΛΛΑ δεν έχει το App store που εχουν οι iσυσκευές.Ετσι ο Exynos 1,4 Ghz αξιοποιείται μονάχα στην πλοήγηση και εκεί λόγω μεγαλύτερης οθόνης του S3 η διαφορά ειναι ελάχιστη απο προσωπική εμπειρία.Ειχε κανένας ποτέ πρόβλημα με τη RAM του iPhone?Εγω παντως που το φουλαρω το κινητο στο background ΟΧΙ.Απο θέμα ιντσών ειναι προσωπική άποψη του καθενός αν θελει 3-4 ή 4,5-5 ίντσες.Η οθόνη του S3 τι να λέμε ειναι από άλλο πλανήτη.Καλύτερο κινητό δεν υπαρχει.Αυτή τη στιγμή προτιμώ το S3 :) .Το i5 μάλλον διπύρηνο 1Ghz θα χει οποτε με βλεπω γυρω στο Μάρτιο να ξαναγυρίζω στην επόμενη ναυαρχίδα της Samsung.Καλό Μήνα :)

#163   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:lifeowner771

Δημοσίευση 01/08/2012 - 21:36

ειδα το σ3 ενος φιλου και παροτι οτι δεν τρελενομαι που ειναι τοσο μεγαλη η οθονη πραγματικα το κινητο τα σπαει!!!απο αποψη μεγεθους οθονης το galaxy nexus ειναι κατα την αποψη μου οτι πρεπει!!το android εχει ξεφυγει απο το ios-iPhone..το κοινο του iPhone θα συνεχισει να υπαρχει για πολυ καιρο ακομα αλλα αυτοι που θελουν το κατι παραπανω θα αναγκαστουν να πανε στην android μερια..εκτος βεβαια αμα κανει κατι ground breaking η Apple που θα τους φερει πισω!!

Το ωραιο θα ηταν(δεν νομιζω να γινει ποτε)αμα εβγαιναν δυο εκδοσεις του iOS..η μια με πολλα feautures ,customizations για τους power users και η αλλη να ηταν για τους ανθρωπους που εχουν το iPhone για να λενε οτι το εχουν και το μονο που κανουν ειναι να μπαινουν στο facebook και να στελνουν κανα μηνυμα στο viber..ξερω ατομα που δεν ειχαν ιδεα οτι εμφανιζεται multitask bar αμα κανεις διπλο κλικ στο κουμπι η πατησεις παρατεταμενα το κουμπι και σου εμφανηζεται το σιρι..ξερω οτι υπαρχει το jailbreak αλλα ετσι οπως παει θα αργει πολυ να βγαινει το νεο τοολ..αν παμε με την ταχυτητα που βγηκε για το iPad 2

#164   Feregorn

Feregorn

iPH User

• 133 μηνύματα
  • GameCenter:Feregorn

Δημοσίευση 01/08/2012 - 22:15

Φιλε θελω να πιστευω οτι δεν ειναι το εργοστασιακο του θεμα ετσι? ???

Βασικα δεν μου αρεσουν αυτα τα γραματακια που ειναι παντου και του ακανονιστου σχηματος εικονιδια...πρωτιμω το stock θεμα του iphone που δεν αλλαζει...βασικα με το να ειναι ενα και μονο το θεμα περνει χαρακτηρα ολο το κινητο πιστευω :)

Ε ναι, όπως και να το κάνουμε έχει μια ιδιαίτερη χάρη το να είσαι αλυσοδεμένος και περιορισμένος! Και αυτό το λέει ένας που έχει το HTC ONE X και όχι το S3! Δεν το προτίμησα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το design του, στην τελική όμως και τα 2 είναι φτιαγμένα από πλαστικό...και όχι μέταλλο και γυαλί όπως τα τελευταία iPhone. Εγώ πάντως σκέφτομαι να επιστρέψω πίσω στα μηλοφωνα.

#165   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 01/08/2012 - 23:51

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1343857893.217267.jpg   83,21KB   55 λήψεις

Απλά...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6