Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 3 ψήφοι

Samsung Galaxy S III, Τα ψεμματα τελειωσαν !

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
237 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   antR20

antR20

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/08/2012 - 21:29

μα δεν ειπε κανενας οτι κυκολοφορουν περισσοτερα samsung απο iphone...

για πανε μια βολτα στο brulee και πες την ξανθια γλαστρα στην πορτα να σου δειξει το κινητο της...

iphone 4 η 4s ροζ θηκη με στρασακια...και να ηταν μονο αυτη...

ειναι γνωστο οτι εχει γινει σουπα το iphone

Εσυ το ειπες
Το iPhone ειναι το πιο δημοφιλες κινητο της αγορας το οποιο εχουν οι περισοτεροι...αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπος του καθε κατασκευαστη ετσι;
Samsung περνει το καθε τυπακι που θελει να πουλαει μουρη οτι εχει κατι διαφορετικο απο τους αλλους και να το παιζει εξυπνακιας...ετσι;
Για τις ξανθιες που τις ειπες και γλαστρες τι να σου πω, φανερωνει το "υψηλο" επιπεδο σου
Το σχεση εχει ρε αγορινα αν ειναι ξανθια μελαχρινη ψηλη κοντη που δουλευει ή αν τις αρεσουν τα στρας ή τα bumpers? ελεος δηλαδη!
Βασικα τι σχεση εχει αν ειναι αντρας ή γυναικα και φερνεις τετοιο παραδειγμα;
Ακομα και για το ΝΟΚΙΑ 2100 πριν 8 χρονια υπηρχαν του κοσμου τα αξεσουαρ με στρας κλπ αλλα βεβαια τωρα το iphone ειναι γελειο ετσι;
Επισης αφου το θετεις ετσι και υποτιμας τος ξανθιες και τις προσβαλεις θα σου πω οτι η ξανθια ειναι περισοτερο εξυπνη απο εσενα αφου πηρε iphone και οχι κορεατικη πλαστικη απομιμηση
Χαχαχα απλα χωνεψε ρε troller οτι το iPhone ειναι το TOP σε προτιμηση κινητο και το περνουν smart τυποι (σε αντιθεση με εσενα δηλαδη) που δεν εχουν κομπλεξ και παρωπιδες ουτε με τις ξανθιες ουτε με τα στρας
Αντε γεια

ΥΓ
Δεν φτανει εισαι και ρατσιστης ε?
Περιπτωση εισαι τελικα
Χαχαχα ακου ρε τον ανθρωπο τι λεει!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 08/08/2012 - 22:22

εδω και μια πενταετια περιπου, φανατικος iphonakias και γενικα apple ακιας, και φυσικα εχω παρει ολη την σειρα iphone-ipad.
επισης ειμαι και απο αυτους που εχω σιχαθει εδω και καιρο καποιες απο τις εμμονες και κολληματα της μαμας apple, π.χ itunes, και ενα σωρο αλλα, που ευτυχως καποια τα ξεπερνουσαμε με jb, ΟΤΑΝ αυτο θα εβγαινε..!
ειχα δοκιμασει πολλες φορες να δωσω μια ευκαιρια στα android με την αγορα επισης αρκετων συσκευων, οπως, galaxy s, galaxy s 2, galaxy note.! ενοειται πως παραλληλα ειχα και το iphone μου, μεχρι να αποφασισω πιο θα "στειλω" ! τελικα παντα εστελνα τις συσκευες android, και ουτε κατα διανοια να αποχορηστω, το iphone.!
μετα απο αρκετη σκεψη, και μετα απο την πιθανοτητα η apple να κανει παλι την μ......α και να κρατησει τις ιδιες ιντσες στο επερχομενο iphone, (αντε να το κανει 4") , και ισως με σχεδον ιδιο design, αποφασισα να δωσω μια ακομα ευκαιρια στο samsung galaxy s 3.!
δεν εχω να πω πολλα πραγματα, παρα μονο οτι απο οταν το επιασα στα χερια μου και το δουλεψα μια μερα, οταν ξαναεπιανα στα χερια μου το iphone μου, νομιζα οτι γυριζα στην παλαιολιθικη εποχη απο ολες τις αποψεις.!! απλα το τηλεφωνο ειναι ΑΛΛΟΥ, και ετη φωτος μπροστα απο το 4s μου.! ειμαι πολυ χαρουμενος επισης που καποια συσκευη καταφερε να με ξεκολησει απο το iphone, που αν με ρωταγε καποιος 3 μηνες πριν αν γινοταν ποτε αυτο, δεν θα το πιστευα ποτε.!!
το αστειο ειναι οτι η apple εχει κανει ολοκληρο θεμα την retina οθονη, οταν κατα την αποψη μου η s amoled, ειναι η μερα με την νυχτα.! καθε φορα που συγκρινω το iphone με το s3, νομιζω οτι στο iphone εχει χυθει χλωρινη στην οθονη και εχουν ξεπλυθει τα χρωμματα.! δεν θα επεκταθω στις δυνατοτητες του galaxy s 3, απλα θα πω οτι καποιες φορες δεν πιστευα στα ματια μου. ειτε ειχε να κανει με την ταχυτητα , ειτε με την απεικονιση, ειτε με την λειτουργικοτητα.!!
νομιζω και ευχομαι η apple να κανει ολικο lifting στο επερχομενο iphone, αν δεν θελει να μεινει για παντα πισω, με τις συσκευαρες που βγαινουν πλεον στη αγορα.!

******* το IPAD μου ομως, ακομα δεν το δινω με τιποτα.! ********* :)

Συγχαρητήρια! Κράτα τη! Αλλά ελπίζω να μην ξαναλλάξεις γνώμη μόνο κ δώσεις παλι χρηματα για iphone 😝

Όσο για τον τύπο με τις ξανθιές δεν χρειάζεται σχολιασμός...

Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 08/08/2012 - 22:23

#183   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 08/08/2012 - 23:54

Εσυ το ειπες
Το iPhone ειναι το πιο δημοφιλες κινητο της αγορας το οποιο εχουν οι περισοτεροι...αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπος του καθε κατασκευαστη ετσι;
Samsung περνει το καθε τυπακι που θελει να πουλαει μουρη οτι εχει κατι διαφορετικο απο τους αλλους και να το παιζει εξυπνακιας...ετσι;
Για τις ξανθιες που τις ειπες και γλαστρες τι να σου πω, φανερωνει το "υψηλο" επιπεδο σου
Το σχεση εχει ρε αγορινα αν ειναι ξανθια μελαχρινη ψηλη κοντη που δουλευει ή αν τις αρεσουν τα στρας ή τα bumpers? ελεος δηλαδη!
Ακομα και για το ΝΟΚΙΑ 2100 πριν 8 χρονια υπηρχαν του κοσμου τα αξεσουαρ με στρας κλπ αλλα βεβαια τωρα το iphone ειναι γελειο ετσι;
Επισης αφου το θετεις ετσι και υποτιμας τος ξανθιες και τις προσβαλεις θα σου πω οτι η ξανθια ειναι περισοτερο εξυπνη απο εσενα αφου πηρε iphone και οχι κορεατικη πλαστικη απομιμηση
Χαχαχα απλα χωνεψε ρε troller οτι το iPhone ειναι το TOP σε προτιμηση κινητο και το περνουν smart τυποι (σε αντιθεση με εσενα δηλαδη) που δεν εχουν κομπλεξ και παρωπιδες ουτε με τις ξανθιες ουτε με τα στρας
Αντε γεια

ΥΓ
Περιπτωση εισαι τελικα

δεν καταλαβες χριστο απο οσα ειπα...... μονο με μπεε καταλαβενεις αλλα δε τη ξερω τη γλωσσα....
ισως αν το ξαναδιαβασεις το ποστ μου πιο αργα κατι να καταλαβεις..... αν και χλωμο το βλεπω....

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 08/08/2012 - 23:55

#184   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2012 - 00:41

Εσυ το ειπες
Αντε γεια

ΥΓ
Περιπτωση εισαι τελικα

βασικα κατσε να στο αναλυσω γιατι δεν θα το πιασεις...

καταρχην ο ορος γλαστρα ειναι χαιδευτικο γιαυτες τις κοπελες που δουλευουν πορτα και το μονο που κανουν ειναι να καθονται ορθιες μπροστα στη πορτα και απλα να χαμογελανε... εχει τυχει να ρωτησω κοπελα τι δουλεια κανει και να μου απαντησει γλαστρα στο ταδε μαγαζι... δεν ειναι υποτιμιτητικο...
δευτερον το ξανθια το ειπα γιατι η κοπελα που δουλευε σημερα ηταν ξανθια... αν ηταν μελαχρινη θα ελεγα για μελαχρινη....

παμε και στο ζουμι τωρα... ανεφερες οτι ειδες 50 με iphone κτλ κτλ κ εγω σου ανεφερα ενα παραδειγμα για να σου δειξω οτι ναι μεν το iphone πουλαει τρελλα αλλα αυτο δε σημαινει οτι οσοι το αγοραζουν ξερουν και τις δυνατοτητες του... ειναι ομορφο ειναι μοδα ειναι ευκολο κτλ κτλ...το ιδιο φυσικα συμβαινει και με τις αλλες συσκευες πχ s3... δε σημαινει οτι οσοι το αγοραζουν ξερουν και για ποιο λογο το αγοραζουν και ειναι πιο ψαγμενοι...
επισης και φερραρι κυκλοφορουν λιγες δεν σημαινει οτι ειναι χειροτερες απο τα opel που βλεπεις παντου... και για να προλαβω το κομπλεξικο σχολιο σου δεν λεω οτι το s3 ειναι φερραρι και το iphone opel... απλα στο λεω για να σου πω οτι το παραδειγμα με τα 50 iphone δε λεει τιποτα απολυτος εκτος του οτι το iphone πουλαει...

και τελος αν ηθελα να πουλησω μουρη( ασε που δεν ειμαι 17-18 για να θελω να πουλησω μουρη μηπως και με κοιταξει καμια πιτσιρικα) δεν θα αγοραζα ουτε samsung ουτε iphone... θα αγοραζα vertu...

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 09/08/2012 - 00:48

#185   thanasis987

thanasis987

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/08/2012 - 01:24

Εγω πιστεύω ότι το iPhone είναι ferrari και το S III είναι Nissan gtr και τα δυο γρήγορα αλλα την Ferrari την θες μόνο και μόνο για το όνομα, άσχετα που ένα gtr μπορεί να είναι πιο γρήγορο κλπ...

#186   caliber

caliber

iPH User

• 104 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 09/08/2012 - 02:30

εδω και μια πενταετια περιπου, φανατικος iphonakias και γενικα apple ακιας, και φυσικα εχω παρει ολη την σειρα iphone-ipad.
επισης ειμαι και απο αυτους που εχω σιχαθει εδω και καιρο καποιες απο τις εμμονες και κολληματα της μαμας apple, π.χ itunes, και ενα σωρο αλλα, που ευτυχως καποια τα ξεπερνουσαμε με jb, ΟΤΑΝ αυτο θα εβγαινε..!
ειχα δοκιμασει πολλες φορες να δωσω μια ευκαιρια στα android με την αγορα επισης αρκετων συσκευων, οπως, galaxy s, galaxy s 2, galaxy note.! ενοειται πως παραλληλα ειχα και το iphone μου, μεχρι να αποφασισω πιο θα "στειλω" ! τελικα παντα εστελνα τις συσκευες android, και ουτε κατα διανοια να αποχορηστω, το iphone.!
μετα απο αρκετη σκεψη, και μετα απο την πιθανοτητα η apple να κανει παλι την μ......α και να κρατησει τις ιδιες ιντσες στο επερχομενο iphone, (αντε να το κανει 4") , και ισως με σχεδον ιδιο design, αποφασισα να δωσω μια ακομα ευκαιρια στο samsung galaxy s 3.!
δεν εχω να πω πολλα πραγματα, παρα μονο οτι απο οταν το επιασα στα χερια μου και το δουλεψα μια μερα, οταν ξαναεπιανα στα χερια μου το iphone μου, νομιζα οτι γυριζα στην παλαιολιθικη εποχη απο ολες τις αποψεις.!! απλα το τηλεφωνο ειναι ΑΛΛΟΥ, και ετη φωτος μπροστα απο το 4s μου.! ειμαι πολυ χαρουμενος επισης που καποια συσκευη καταφερε να με ξεκολησει απο το iphone, που αν με ρωταγε καποιος 3 μηνες πριν αν γινοταν ποτε αυτο, δεν θα το πιστευα ποτε.!!
το αστειο ειναι οτι η apple εχει κανει ολοκληρο θεμα την retina οθονη, οταν κατα την αποψη μου η s amoled, ειναι η μερα με την νυχτα.! καθε φορα που συγκρινω το iphone με το s3, νομιζω οτι στο iphone εχει χυθει χλωρινη στην οθονη και εχουν ξεπλυθει τα χρωμματα.! δεν θα επεκταθω στις δυνατοτητες του galaxy s 3, απλα θα πω οτι καποιες φορες δεν πιστευα στα ματια μου. ειτε ειχε να κανει με την ταχυτητα , ειτε με την απεικονιση, ειτε με την λειτουργικοτητα.!!
νομιζω και ευχομαι η apple να κανει ολικο lifting στο επερχομενο iphone, αν δεν θελει να μεινει για παντα πισω, με τις συσκευαρες που βγαινουν πλεον στη αγορα.!

******* το IPAD μου ομως, ακομα δεν το δινω με τιποτα.! ********* :)

Θέλεις να μου χάρισεις το iPhone μιας κ δεν το χριαζεσαι ;

#187   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 09/08/2012 - 03:15

Απλά το iPhone έγινε πολύ πετυχημένο και στη μόδα και λόγω μαρκετινγκ , και λόγω design , ποιότητα κατασκευής, λόγω ότι το έβγαλε μια εταιρία που άρχισε να παίρνει τα πάνω της από πριν με το iPod κτλ... Και λογικό ήταν μετά από αυτό, να αρχίσουν να το παίρνουν και πολλές γλάστρες που δεν έχουν ιδέα όπως αναφέρθηκε.. Και εγώ ξέρω πολλές κοπελες που το έχουν και δεν έχουν περάσει ούτε μία εφαρμογή.. το έχουν απλά για τηλέφωνα και sms (άντε ίσως να τους έχω περάσει εγώ το facebook μόνο). Αλλά δεν νομίζω ότι σημαίνει κάτι αυτό.. Απλά μαζί με αυτούς που το παίρνουν γιατί τους αρέσει το λειτουργικό και το χρησιμοποιούνε , υπάρχουν και πολλοί και κυρίως πολλές που το παίρνουν απλά επειδή είναι ωραίο και το έχουν πολλοί.

Σε 10 χρόνια μπορεί αυτό να γίνει με κάποιο άλλο που θα μπορεί να φτάσει το iPhone και στην ποιότητα κατασκευής, design σε συνδιασμό με ένα πολύ καλό λειτουργικό και εύχρηστο.

#188   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2012 - 03:47

και ποτε ενα gtr δεν θα γινει Φερραρι....απο τη καψα που εχετε καποιοι μπερδευετε πραγματα.Αυτο δειχνει αγνοια.Τα παντα στη ζωη δεν ειναι νουμερα και οταν μεγαλωστε καποιοι ελπιζω να παψετε να τα βλεπετε ετσι.Μεχρι τοτε μαθετε να σεβεστε και μην αναμασατε αυτο που ακουσατε απο τον μεγαλυτερο ξαδελφο σας η τον θειο σας τον Μητσαρα.(Μητσος και εγω :) )
Χαλαρωστε ολοι και να θυμαστε οτι υπαρχουν και αλλοι παραμετροι που επηρεαζουν το τροπο που σκεφτομαστε,τα πραγματα που θελουμε.Δεν εχει κανενα νοημα απολυτως το να προσπαθουμε να επιβαλλουμε στον αλλο τι ειναι καλο και τι κακο,τι ειναι ομορφο και τι ασχημο,τι νοστιμο και τι ανοστο.
Τελος μερικοι κανετε λες και ανακαλυψατε το τροχο με το που πηρατε το S3 η οποιο αλλο τηλ τελοσπαντων(βαζω και το iphone μεσα).
Οταν διαβαζω τετοιες εμπειριες πραγματικα δεν ξερω αν θα πρεπει να γελασω η να κλαψω γιατι ειναι κριμα να σπαταλατε τοσα λεφτα και να μην μπορειτε να εκτιμησετε πραγματικα αυτα τα λιγα που μας προσφερει η τεχνολογια σημερα και να χρειαζεται να πετατε καθε φορα 700 ευρω απλα γιατι το ενα κανει 1 δισ πραγματα παραπανω απο το αλλο.Σορρυ που θα το πω αλλα οι περισσοτεροι ειστε ασχετοι και οχι κατ'αναγκη βαμμενες ξανθιες.

#189   0000000

0000000

iPH User

• 123 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2012 - 03:47

σε 10 χρονια,για την ωρα να ηρεμησουμε ολοι,iphone 5 ο αρχηγος ερχεται!!!!!

#190   tripodous

tripodous

iPH Contributor

• 1.038 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2012 - 09:47

Απ'οτι έχω καταλαβει και έχω μιλήσει και με αλλα παιδιά με iphone ο λόγος που κρατιέται ακόμα τόσο ψηλά είναι:α)το όνομα που έχει ,που το απέκτησε με την ποιότητα κατασκευής ,είναι σαν το D&G των κινητών, β)την μούρη που πουλάει λόγο του ονόματος ,και γ)το πιο σημαντικό που ισχύει και για μένα είναι το jb ,οι αρχαριοι το παίρνουν λόγο του installous όπως και γω στις αρχές αλλα πλέον για τις εφαρμογές του Cydia που κανουν παπαδες και κατα δεύτερο για το installous μιας και έχω λίγα πειρατικά apps αυτά που είναι ακριβά.Καταλήγουμε ότι όσο υπάρχει το jb το iphone θα έχει πάντα ένθερμους υποστηρικτες-δεν ξέρω αν το έχει καταλαβει η apple και το καταπολεμαει εις βάρος της.

#191   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1.077 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 09/08/2012 - 10:38

Πάντως κακά τα ψέμματα όσοι κράζετε το Galaxy s3 μάλλον δεν το έχετε δουλέψει για ένα τεταρτάκι από κοντά.

Η εικόνα του είναι εντυπωσιακά ανώτερη τα πάντα γίνονται ακαριαία,lag δεν υπάρχει πουθενά,η ταχύτητα του στη πλοήγηση 3g είναι σχεδόν 4g και φαίνεται..

Τα βάζω δίπλα στο iphone για πλοήγηση και έχει τεράστια διαφορά!
Επίσης δεν νομίζω ότι μου λείπει κάποια εφαρμογή συγκριτικά με το iphone που είχα και γενικότερα έχει ένα πληρέστατο αντίστοιχο "appstore"
Όσο για το android έχει περισσότερη παραμετροποίηση,συνδεσιμότητα και γενικότερα για κάποιον που βαρέθηκε τα iphone και τα κόμπλεξ της apple είναι μια ωραιότατη λύση!

#192   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2012 - 10:40

Πάντως κακά τα ψέμματα όσοι κράζετε το Galaxy s3 μάλλον δεν το έχετε δουλέψει για ένα τεταρτάκι από κοντά.

Η εικόνα του είναι εντυπωσιακά ανώτερη τα πάντα γίνονται ακαριαία,lag δεν υπάρχει πουθενά,η ταχύτητα του στη πλοήγηση 3g είναι σχεδόν 4g και φαίνεται..

Τα βάζω δίπλα στο iphone για πλοήγηση και έχει τεράστια διαφορά!
Επίσης δεν νομίζω ότι μου λείπει κάποια εφαρμογή συγκριτικά με το iphone που είχα και γενικότερα έχει ένα πληρέστατο αντίστοιχο "appstore"
Όσο για το android έχει περισσότερη παραμετροποίηση,συνδεσιμότητα και γενικότερα για κάποιον που βαρέθηκε τα iphone και τα κόμπλεξ της apple είναι μια ωραιότατη λύση!

Ασχέτως με τα άλλα.. Αλήθεια το πιστεύεις ότι έχει ένα πληρέστατο αντίστοιχο "appstore" ? Συγκρίνεις δηλαδή το store του android με αυτό της apple??

#193   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1.077 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 09/08/2012 - 10:43

Ότι εφαρμογή χρησιμοποιούσα σε iphone-ipad βρήκα κάτι αντίστοιχο στο Google Play..Δεν μου έλειψε κάτι.
Και υποθέτω η πλειοψηφία των κατόχων iphone έχουν παρόμοιες ανάγκες.
Οπότε γιατί όχι..

#194   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2012 - 10:47

Ότι εφαρμογή χρησιμοποιούσα σε iphone-ipad βρήκα κάτι αντίστοιχο στο Google Play..Δεν μου έλειψε κάτι.
Και υποθέτω η πλειοψηφία των κατόχων iphone έχουν παρόμοιες ανάγκες.
Οπότε γιατί όχι..

Ok άποψή σου.. σεβαστή αλλά νομίζω είναι τελείως λάθος. Για τα άλλα που λες υπάρχουν διάφορες απόψεις.. αλλά για το συγκεκριμένο .. νομίζω είναι εμφανές ότι η διαφορά είναι πολύ μεγάλη υπέρ του appstore. Καταρχήν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που έχουν το ίδιο όνομα.. Είναι δυνατόν;;;;; Διάβασα νομίζω ότι θα καταργηθεί αυτό.. Αλλά ακόμα και τώρα ρο βρίσκεις..

Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 09/08/2012 - 10:48

#195   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2012 - 11:12

alex οι εφαρμογες ειναι ιδιες πανω κατω και στα δυο stores....καποτε υπηρχε χασμα μεταξυ των δυο πλεον οχι....υπαρχουν και εφαρμογες πχ tapatalk που εχουν μεγαλυτερη υποστήριξη στο android σε σχεση με το ios...
εκει που υπερισχύει το app store ειναι
1)στο ελεγχο των εφαρμογων (βεβαια κ εκει υπαρχουν κατι x-ray, iklania και κατι αλλες σαβουρες)
οπως και 2)στο οτι οι εφαρμογες ειναι γραμμενες για μια συσκευη και οχι για 128946435 οπως στο android.... γινετε ενα μπαχαλο που και που με τις αναλυσεις και τις συμβατοτητες...

κατα τα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις καποια εφαρμογη στο gplay... εγω οτι ειχα στο 4 εχω τα ιδια και στο s3

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες