Λοιπών για να λέμε και την αλήθεια το SGS3 είναι κινηταρα!!!
Είχα το 3G απο το 2008 μέχρι πριν μερικούς μήνες που πήρα το 4S αν ήταν να πάρω τώρα χωρίς δεύτερη σκέψη θα έπαιρνα τον γαλαξια!
Όσα άτομα με ρωτούσαν για smartphone έκανα τέτοια διαφήμιση το i σαν να ήμουν ο καλύτερος πωλητής της Apple, αλλα όπως λέει και το τοπικ τα ψέματα τελείωσαν.....
ΥΓ. Είμαι παρά να παρα πολυ ευχαριστημένος με το 4S και αν τελικά βγει το καινούργιο έτσι όπως λένε ότι θα είναι τότε το σίγουρο είναι ότι θα έχω για ακόμη ενα χρόνο το S μετα βλέπουμε.
Απλά πιστεύω οι περισσότεροι δεν το ψάχνουν για να βρουν αυτό που τους ταιριάζει.. Βλέπω πάρα πολλούς εδώ μέσα που θέλουν οπωσδήποτε flash.. οπωσδήποτε bluetooth , θέλουν να φτιάχνουν τελείως διαφορετικά τη συσκευή τους και τόσα άλλα που υστερεί η apple.. Γιατί δεν επιλέγουν εξ αρχής android ? απλά ίσως ακούνε τους κολλητου΄ς τους, βλέπουν τη διαφήμιση.. ακολουθούν τη μόδα.. δεν ξερω τι άλλο.
Από την άλλη εμένα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτά.. Και προτιμώ ένα κλειστό λειτουργικό και να είναι και πιο ασφαλές.. Επίσης δίνω μεγάλη βάση και στην ποιότητα της συσκεής (εξωτερικά) και σε τόσα άλλα που με έκανε να πάρω iphone όταν το έψαχνα . Άσε που μου αρέσει και ο τρόπος που δένουν όλα iphone-ipad και mac που έχω.
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 10/08/2012 - 18:38