Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 3 ψήφοι

iPhone 6th gen fully assembled body (?)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
79 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   jmakro

jmakro

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 30/07/2012 - 15:17

Λοιπόν εκτός απο την μεγαλύτερη οθονη, ράμ και επεξεργαστή αν είναι όντως έτσι προτιμώ το ταπεινό 4αρι. Είπαμε τα € όσο παει ο καιρός δύσκολα βρίσκονται και όταν εμφανιστούν απο καιρο δε πρέπει να πηγαίνουν χαμένα όπως αυτο το concept. Για εμένα θα τα έδινα χωρίς σκέψη γι αυτο το concept όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα νομίζω. http://www.iphonehel...th-gen-concept/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.669 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 30/07/2012 - 16:00

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το σχεδιο και δεν με ενδιαφερει. Γιατι να αλλαξεις κατι που ειναι τοσο ομορφο ευχρηστο και πετυχημενο; Εμενα αν μου δωσουν τετραπυρηνο επεξεργαστη, 1gb ram, λεπτοτερη κι ελαφροτερη σχεδιαση, καλυτερες καμερες μπρος και πισω, retina display σε οθονη 4 ιντσων, facetime μεσω 3g και ολα αυτα με ανανεωμενο ios6, ε τοτε τι αλλο να ζητησω; Ειμαι ηδη καλυμμενος απο το 4s που εχω! Φανταστειτε το 4s σε πολυ καλυτερο version...Μην αγχωνεστε, ενα κινητο ειναι. Ας κανει αυτα που θελετε κι ας ειναι και σαν αυγο...

Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 30/07/2012 - 16:02

#48   thanosdk

thanosdk

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/07/2012 - 16:06

Δυστυχως κανενας στην Apple δεν φαινεται να εχει αυτο το χαρισμα που ειχε ο Steeve Jobs, τωρα η Apple δεν εχει αλλη επιλογη απο το να μας εντυπωσιασει πολυ, γιατι στο κατω κατω, ας μην κρυβομαστε το S3 ειναι συσκευαρα με τα ολα της, δεν ειμαι fanboy ουτε κολλημενος αλλα λατρευω το 4S μου και δυσκολα θα το αποχωριστω, αλλα...κυριακη κοντη γιορτη.

#49   isks

isks

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2012 - 16:09

καποια concept ειναι οντως πολυ καλα και αξιζουν για να διαδεχθουν το τωρινο μοντελο...αν ομως τελικα καταληξει να ειναι σαν αυτο (της πρωτης σελιδας του θεματος) που απλα ειναι ενα 4αρι με αλλη αποχρωση στο πισω μερος και αλλαγη στο κατω μερος (αυτο με την υποδοχη για τα ακουστικα προσωπικα δεν μου αρεσει) , τοτε δεν αξιζει... απο τη στιγμη που θα ειναι μια καινουρια γενια iphone θα πρεπει και να δικαιολογειται απο τις αναλογες αλλαγες...

πχ ενα concept που φαινεται πολυ ενδιαφερον... http://www.ciccarese...hone-5-concept/ ... είναι ιδεα μου ή θυμιζει λιγο magic mouse ??

Τελευταία επεξεργασία από: isks, 30/07/2012 - 16:15

#50   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/07/2012 - 16:51

Αν δεν βγει-ανακοινωθεί δεν πιστεύω τίποτα :)

#51   Alexandros96

Alexandros96

iPH Addict

• 694 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:DirtyS0cks

Δημοσίευση 30/07/2012 - 16:58

μουφααα :/ μου θυμιζει HTC... Μπλιαχ!

#52   xuser

xuser

iPH Enthousiast

• 569 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 30/07/2012 - 17:08

Πείτε ότι θέλετε. Όποια και αν είναι η τελική του μορφή ,χαμός απο ουρές θα κάνουν για να το πάρουν σε όλο τον κόσμο.

#53   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2012 - 17:19

Πείτε ότι θέλετε. Όποια και αν είναι η τελική του μορφή ,χαμός απο ουρές θα κάνουν για να το πάρουν σε όλο τον κόσμο.

Αυτοί που θέλουν να στηθούν στις ουρές, να το κάνουν, εμάς τι μας νοιάζει. Εμείς θα το πάρουμε μόνο αν μας αρέσει και μας κάνει

#54   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1.406 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2012 - 17:38

βρε παιδια, θα εδινε η apple φωτογραφιες απο το επομενο iphone η θα αφηνε να υπαρχουν διαρροες!!
δεν νομιζω να ειναι αυτο...
αλλα αν οντως ειναι αυτο, τοτε καλυτερα για μενα , να μεινω με το 4s, γιατι ιδιο ειναι, καμια τραγικη δαφορα..!

#55   pro8

pro8

iPH Enthousiast

• 530 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2012 - 18:05

μοιαζει περισσοτερο με Iphone 4(gt)s

#56   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 30/07/2012 - 18:12

Δυστυχως ολα τα στοιχεια προς τα εκει μας πανε, και δυστυχως φοβαμαι οτι αυτο θα ειναι το 5αρι... δηλαδη ενα ελαφρως πιο ασχημο 4αρι παλι... οποτε μαλλον θα αλλαξω το back cover και θα μεινω με το 4αρι μου και παλι...

#57   mikektm

mikektm

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2012 - 18:30

Γνωριζε κανείς πως θα ηταν το 4s 2 μερες πριν παρουσιαστει, αν θα λεγόταν 4s ή 5 κτλ.? Το ιδιο ισχυει και τωρα κατα τη γνωμη μου. 1-2 μερες πριν την επισημη παρουσιαση ισως διαρεύσει κατι. Ισως.

#58   eytyxhs

eytyxhs

iPH Addict

• 688 μηνύματα
  • Twitter:@Eytyxhs
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:eytyxhs

Δημοσίευση 30/07/2012 - 18:42

Που πήγε το Tear Drop design? Το πίσω μέρος είναι απαισιο!

Η πλάκα είναι ότι θα ξεπεράσει τις πωλήσεις του 4 κ 4S :)

Τελευταία επεξεργασία από: eytyxhs, 30/07/2012 - 18:44

#59   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 30/07/2012 - 18:47

;) Κρατάτε μικρό καλάθι
Μην εμπιστεύεστε τα site ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Καταρχήν, εάν υπήρχε η παραμικρή υποψία διαρροής του Iphone και μάλιστα σε βιντεάκι με logo (στην αρχή) προέλευσης της πηγής θα γινόταν ο κακός χαμός απο μηνύσεις. Εδώ το κλεμμένο Iphone 4 στο Bar και καμία φωτογραφία δεν διέρρευσε εδώ το έχουμε και full παρουσίαση?

:P

Οντως με το iphone4 δεν ειχε βγει ουτε φωτογραφια.... http://gizmodo.com/5...gal-1/gallery/1

Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 30/07/2012 - 18:48

#60   kouros3

kouros3

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 30/07/2012 - 19:06

υπομονη... κατι με χαλαει στο conceptακι αυτο... ειναι αρκετα καλο για official, αλλα δε νομιζω οτι ειναι... (το ευχομαι κι ολας!!!!)
ετσι κι αλλιως 3g - 3gs , 4-4s, 5 γυρναει η σελιδα... (και αυτο το ευχομαι γιατι οπως ειπατε πολλοι, το καλοβλεπουν αρκετοι το s3...)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες