Επίσης ελπίζω να είναι ελαφρύ με την χρήση αλουμινίου..
Επίσης το ipod nano έχει ραδιόφωνο μην λέτε ότι να ναι αν δεν ξερετε
Τελευταία επεξεργασία από: timi, 04/08/2012 - 16:59
Δημοσίευση 04/08/2012 - 16:56
Τελευταία επεξεργασία από: timi, 04/08/2012 - 16:59
Δημοσίευση 04/08/2012 - 16:57
τα ipod εχουν ραδιο για την ακριβεια το ipod nano 6th gen που εχω διπλα μου παιζει αυτην τι στιγμη και οχι απλα εχει το κανει και τελεια με το live pause που εχει απλα δινει ρέσταΈνα είναι σίγουρο....radio σε προιόν Apple δεν θα δούμε ποτέ άπειρες γεννιές ipod έχουν περάσει κ δν τ είδαμε...γτ να αλλάξει κάτι τώρα;;; mp3 και πάλιmp3...το ράδιο είναι καλό γ τις άλλες εταιρίες π δν έχουν κάτι τόσο καλο να προβάλουν κ σ πουλάνε το ράδιο
Δημοσίευση 04/08/2012 - 18:14
Δημοσίευση 04/08/2012 - 19:30
Δεκτης ράδιο υπάρχει απο iOS 4. Αυτά είναι που ουσιαστικά έχουν πεθάνει και δε θα δουμε ποτε.
Οπως και το ΒΤ.. Δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρουμε συνέχεια.
Όσο για τον Jobs, το μονο σίγουρο πως εχει αφήσει πλάνο διετιας τουλάχιστον..
Μη κρίνεται τόσο γρήγορα.. Ο Οκτώβρης είναι κοντά..
Τελευταία επεξεργασία από: Feregorn, 04/08/2012 - 19:32
Δημοσίευση 05/08/2012 - 10:15
Τελευταία επεξεργασία από: monotis, 05/08/2012 - 10:16
Δημοσίευση 05/08/2012 - 10:18
Δημοσίευση 05/08/2012 - 11:13
"Τα τελευταία 20 χρόνια.." Εσυ μου μιλάς γενικά ενω εγώ αναφέρομαι για τη χρήση τους σε Smartphones. Και ναι, για εκεί μιλάμε για πεθαμένη τεχνολογία.
Υπάρχει εξέλιξη. Τίποτα δε μένει στάσιμο. Προσωπικά και τα 2 που αναφέρεις ποτε δε τα χρειάστηκα. Ειδικά το περίφημο BT.. Αυτο ναι, το χρησιμοποιούσαμε πριν απο 10+ χρόνια.
Συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά τα παραπάνω δε θα τα δεις ποτε σε iDevice. Ευτυχως.
Δημοσίευση 05/08/2012 - 14:01
"Τα τελευταία 20 χρόνια.." Εσυ μου μιλάς γενικά ενω εγώ αναφέρομαι για τη χρήση τους σε Smartphones. Και ναι, για εκεί μιλάμε για πεθαμένη τεχνολογία.
Υπάρχει εξέλιξη. Τίποτα δε μένει στάσιμο. Προσωπικά και τα 2 που αναφέρεις ποτε δε τα χρειάστηκα. Ειδικά το περίφημο BT.. Αυτο ναι, το χρησιμοποιούσαμε πριν απο 10+ χρόνια.
Συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά τα παραπάνω δε θα τα δεις ποτε σε iDevice. Ευτυχως.
Δημοσίευση 05/08/2012 - 14:16
Αντιλαμβάνεσαι φίλε, ότι προσπαθείς ματαίως και εθελοτυφλώντας να υπερασπιστείς τα κολλήματα μιας εταιρίας; Άμα είναι πεθαμένη, αρχαιολογική τεχνολογία και δεν ξέρω ποιον άλλο όρο θα σκαρφιστείς, γιατί τις ενσωματώνουν όλοι οι ανταγωνιστές στις συσκευές τους; Είναι η Apple τόσο μπροστά τεχνολογικά που έχει αντικαταστήσει τα Bluetooth και το ραδιόφωνο με το (πανάρχαιο) email; Είναι αυτό εξέλιξη; Δεν νομίζω ότι η Apple είναι τόσο μπροστά, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί, πλέον, αυτή τους ανταγωνιστές της...Μια τεχνολογία πεθαίνει όταν αντικατασταθεί από μια άλλη...Το Bluetooth είναι ζωντανό για όλους πλην της Apple...Εκτός.και αν έχει βάλει σε κάθε iPhone WiFi-direct και δεν το παρατήρησα....
Αν και μου φαίνεται ότι σου διαφεύγει ότι συμπεριλαμβάνει στα iPhone, συνδεσιμότητα Bluetooth, απλά είναι κλειδωμένη και λειτουργεί μόνο για ακουστικά. Είναι λοιπόν "αρχαια" τεχνολογία το bluetooth; Και γιατί το κλειδώνει άραγε και δεν επιτρέπει την ανταλλαγή αρχείων, το έχεις σκεφτεί;
Σου δίνει τίποτα η Apple.και για αυτό έχεις τα μάτια/αυτιά/μυαλο ερμητικά κλειστά; Πρώτη φορά ακούω προσπαθεί αιτιολόγησης των εμμονών μιας εταιρίας. Το έχω ακούσει και για τα μειονεκτήματα άλλων κινητών από αλλά "ανεμελα" fanboys...και πάντα είναι τραγελαφικό.
Δημοσίευση 05/08/2012 - 14:58
Δημοσίευση 05/08/2012 - 16:54
Αντιλαμβάνεσαι φίλε, ότι προσπαθείς ματαίως και εθελοτυφλώντας να υπερασπιστείς τα κολλήματα μιας εταιρίας; Άμα είναι πεθαμένη, αρχαιολογική τεχνολογία και δεν ξέρω ποιον άλλο όρο θα σκαρφιστείς, γιατί τις ενσωματώνουν όλοι οι ανταγωνιστές στις συσκευές τους; Είναι η Apple τόσο μπροστά τεχνολογικά που έχει αντικαταστήσει τα Bluetooth και το ραδιόφωνο με το (πανάρχαιο) email; Είναι αυτό εξέλιξη; Δεν νομίζω ότι η Apple είναι τόσο μπροστά, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί, πλέον, αυτή τους ανταγωνιστές της...Μια τεχνολογία πεθαίνει όταν αντικατασταθεί από μια άλλη...Το Bluetooth είναι ζωντανό για όλους πλην της Apple...Εκτός.και αν έχει βάλει σε κάθε iPhone WiFi-direct και δεν το παρατήρησα....
Αν και μου φαίνεται ότι σου διαφεύγει ότι συμπεριλαμβάνει στα iPhone, συνδεσιμότητα Bluetooth, απλά είναι κλειδωμένη και λειτουργεί μόνο για ακουστικά. Είναι λοιπόν "αρχαια" τεχνολογία το bluetooth; Και γιατί το κλειδώνει άραγε και δεν επιτρέπει την ανταλλαγή αρχείων, το έχεις σκεφτεί;
Σου δίνει τίποτα η Apple.και για αυτό έχεις τα μάτια/αυτιά/μυαλο ερμητικά κλειστά; Πρώτη φορά ακούω προσπαθεί αιτιολόγησης των εμμονών μιας εταιρίας. Το έχω ακούσει και για τα μειονεκτήματα άλλων κινητών από αλλά "ανεμελα" fanboys...και πάντα είναι τραγελαφικό.
Δημοσίευση 05/08/2012 - 17:13
Και ναι. Είναι η Apple τόσο μπροστά που είχε παρατήσει απο την αρχή το φημισμένο Flash για το HTLM5 και οι υπόλοιποι κορόιδευαν. Τώρα? Απλά ακολουθούν..
Και στη τελική αφου σε ενοχλεί τοσο η Apple και τα κολλήματα της όπως λες, τι κάνεις εδω? iPhone γιατι πήρες? Άλλοι είναι οι κολλημένοι..
Δημοσίευση 05/08/2012 - 17:54
Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι μούφα δημοσιεύματα, αλλά ακολουθούν την πεπατημένη με τις αποκαλύψεις, για την ακριβή εξωτερική μορφή του new ipad κάνα 2 μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση και όλοι και τότε ευχόμασταν να ήταν ψέμμα.Και για τ 'αλλα χαρακτηριστκά υποθέταμε ότι θα ήταν η απαρχή του Retina display και στις λειπες συσκευές, όπως και τώρα μια αύξηση της οθόνης ειναι μια πολύ λογική εξέλιξη ακολουθώντας τον ανταγωνισμό και ίσως και τις ανάγκες των χρηστών smartphone. Άρα υποθέτω και τα δημοσιεύματα αρκετά αληθοφανή.Μακαρι να το κανουν ετσι σαν κουμουτσα ,σαν τηλεκοντρολ τηλεορασης,ετσι θα απαλλαγω απο τον κοπο να μπω στη διαδικασια να πουλησω το 4s μου,το οποιο ειναι πανεμορφο,και θα ειναι κ το τελευταιο πανεμορφο ιphone...!
Ομως κατα να 90% αν θελετε τη γνωμη μου,πιστευω οτι τα δημοσιευματα αυτα ειναι ενα απλα κολπακια ,του marketing.Eκτος οτι κοβουν αντιδρασεις...αυτο που κανουν ουσιαστικα ειναι να προοθουν το προιον τους με ενα καπως παραδοξο τροπο!!
Καταρχην ειναι αδυνατο να ειναι τοσο χαζοι,ωστε να κατασκευασουν μια τετοια κουμουτσα(τη στιγμη που ποσο μαλλον apple=desing).
Το "κολπο" λοιπον ειναι απλο!
Προμοταρουν-διαφημοδησφημηζουν...ενα "ασχημο" iphone 5 και μετα εχοντας το ετσι στο μυαλο μας,κυκλοφορουν το ιδιο σε μεγεθος με 4s αλλα με μεγαλυτερη οθονη.και ετσι το νεο iphone σου φαινετε oχι 100 αλλα 1000 φορες πιο ομορφο...
Δεν υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορησει αυτη η αηδια λοιπον.Αυτοι ειναι γατονια ξερουν τι κανουν,εμεις ειμαστε οι ποντικαραδες.
Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 05/08/2012 - 17:55
Δημοσίευση 05/08/2012 - 18:41
Δημοσίευση 05/08/2012 - 19:07
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες