Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Προβλημα με iMessage... θα σαλτάρω...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
61 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/08/2012 - 17:50

δοκιμασε να σβησεις την επαφη απο το τηλ της γυναικας σου και ξαναπερασε την

μια ιδεα που μου ηρθε τωρα... στειλε εσυ απο το κινητο σου μυνημα στην γυναικα σου και θα παει ως κανονικο sms. μετα δοκιμασε απο της γυναικας σου να απαντησεις και δες τι γινεται

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/08/2012 - 18:01

Δοκίμασα και τα δύο αυτά..έσβησα από παντού το τηλέφωνό μου έσβησα και της γυναίκας μου και διάφορα τέτοια αλλά τίποτα..

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει..

Αύριο θα πάω σε δικηγόρο να χωρίσω μπας και αλλάξει κάτι... Ρε η Apple είναι για φάπες μου φαίνεται...σορυ που το λέω αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Τελικά με τα πολλά θα σταματήσει η γυναίκα μου την χρήση του imessage..μας έσπασε τα νεύρα...πονάει το στομάχι από τα νεύρα...

Πάντως αυτά δεν υπάρχουν...αν είναι δυνατόν να μην μπορείς να βγεις από το imessage και να είσαι από παντού δεμένος με τέτοιο τρόπο..έλεος..

Ευχαριστώ όλου για την βοήθεια παιδιά...

#33   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2012 - 18:08

στειλε εσυ απο το κινητο σου μυνημα στην γυναικα σου και θα παει ως κανονικο sms. μετα δοκιμασε απο της γυναικας σου να απαντησεις και δες τι γινεται

Αυτο το δοκιμασες?

#34   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2012 - 21:40

Αυτο το δοκιμασες?

ναι το δοκιμασα..εγω το στελνω κανονικα και απο την γυναικα μου φευγει μπλε μηνυμα (imessage)

Τι να πω... δεν βρισκω λυση..εχω δοκιμασει τα παααντα...

#35   theo83

theo83

iPH Enthousiast

• 568 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2012 - 21:50

ναι το δοκιμασα..εγω το στελνω κανονικα και απο την γυναικα μου φευγει μπλε μηνυμα (imessage)

Τι να πω... δεν βρισκω λυση..εχω δοκιμασει τα παααντα...

Για κάνε το άλλο. Βάλε την κάρτα σου στο iphone της γυναίκας σου, και με την κάρτα σου μέσα, πήγαινε στις επιλογές και απενεργοποίησε το imessage. Μετά ξαναβάλε της γυναίκας σου (και ξαναενεργοποίσέ το με την κάρτα της μέσα αν φαίνεται απενεργοποιημένο)

(Εάν έχεις microsim που μάλλον δεν έχεις οπότε μάλλον άκυρο :P )

Τελευταία επεξεργασία από: theo83, 06/08/2012 - 21:56

#36   giorgosperi

giorgosperi

iPH Contributor

• 1.161 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 06/08/2012 - 22:00

αν θες παντως να σου στελνει απλα κανονικο μνμ αντι imessage μπορεις με το bitesms....

#37   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2012 - 00:04

Για κάνε το άλλο. Βάλε την κάρτα σου στο iphone της γυναίκας σου, και με την κάρτα σου μέσα, πήγαινε στις επιλογές και απενεργοποίησε το imessage. Μετά ξαναβάλε της γυναίκας σου (και ξαναενεργοποίσέ το με την κάρτα της μέσα αν φαίνεται απενεργοποιημένο)

(Εάν έχεις microsim που μάλλον δεν έχεις οπότε μάλλον άκυρο :P )

theo83 δεν ξέρω πως σου ήρθε η ιδέα αλλά μετά από όλα αυτά που έκανα μόλις άλλαξα την κάρτα από το s3 και την έβαλα στο iphone της γυναίκας μου, αμέσως ενεργοποίησα το imessage και το απενεργοποίησα με την κάρτα μου στο iphone και ξεμπλόκαρε..

Τώρα τα στέλνει κανονικά...THEO83 είσαι ο νικητής των απαντήσεων...σας ευχαριστώ όλους και πάνω από όλους τον theo83 που είχε την ιδέα...(έστω και στην τύχη :P :P :P )

#38   michel1972

michel1972

iPH Addict

• 841 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/08/2012 - 00:24

Oleeeeee

#39   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2012 - 01:55

παντως η apple επρεπε να εχει προβλεψει τετοια προβληματα και να γινοντα αυτοματα αυτες οι αλλαγες

#40   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2012 - 02:03

παντως η apple επρεπε να εχει προβλεψει τετοια προβληματα και να γινοντα αυτοματα αυτες οι αλλαγες

Αυτό ξαναπές το..αν είναι για να ξεφύγω από το iMessage να φάω μια ολόκληρη μέρα στα forum αλλά και πάνω από τις συσκευές χέστα..

Τουλάχιστον βρέθηκε έστω και έτσι η λύση...

#41   Lina1981

Lina1981

iPH Member

• 212 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/08/2012 - 02:14

Δεν εχει ενδιαφερον αλλιως ρε παιδια θα περναμε android....

#42   theo83

theo83

iPH Enthousiast

• 568 μηνύματα

Δημοσίευση 07/08/2012 - 08:59

theo83 δεν ξέρω πως σου ήρθε η ιδέα αλλά μετά από όλα αυτά που έκανα μόλις άλλαξα την κάρτα από το s3 και την έβαλα στο iphone της γυναίκας μου, αμέσως ενεργοποίησα το imessage και το απενεργοποίησα με την κάρτα μου στο iphone και ξεμπλόκαρε..

Τώρα τα στέλνει κανονικά...THEO83 είσαι ο νικητής των απαντήσεων...σας ευχαριστώ όλους και πάνω από όλους τον theo83 που είχε την ιδέα...(έστω και στην τύχη :P :P :P )

Αυτά είναι! Χαχα! Δεν περίμενα να δουλέψει!

#43   mikepaltri

mikepaltri

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2012 - 17:01

παιδιά, είπα κι εγώ να ενεργοποιήσω το imessage αλλά εδώ και 4 μέρες έχει μήνυμα ότι βρίσκεται σε αναμονή για ενεργοποίηση!!!
μάλιστα μου ήρθε και mail : "Your Apple ID (....@...) was used to sign in to iMessage on an iPhone 3GS.
If you have not recently set up an iPhone with your Apple ID, then you should change your Apple ID password"

Μήπως φταίει ότι φοράει 06.15.00???

#44   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 11/09/2012 - 17:08

παιδιά, είπα κι εγώ να ενεργοποιήσω το imessage αλλά εδώ και 4 μέρες έχει μήνυμα ότι βρίσκεται σε αναμονή για ενεργοποίηση!!!
μάλιστα μου ήρθε και mail : "Your Apple ID (....@...) was used to sign in to iMessage on an iPhone 3GS.
If you have not recently set up an iPhone with your Apple ID, then you should change your Apple ID password"

Μήπως φταίει ότι φοράει 06.15.00???

Δεν πιστεύω να έχει σχέση με την Baseband, αλλά μπορείς να κάνεις Downgrade από την 06.15

Μήπως έχεις κι άλλη συσκευή?

#45   mikepaltri

mikepaltri

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2012 - 17:16

όχι, δεν έχω άλλη... τι μπορεί να φταίει? και γιατί μου ήρθε το μηνυμα? έχει συμβει σε κάποιον?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες