Εγώ το γουστάρω πολύ πάντως! Βέβαια σε windows που το έχω περάσει στην κοπέλα μου είναι λίγο "κάπως". Ίσως γι αυτό δεν το γουστάρουν οι περισσότεροι. Αλλά να γουστάρεις apple κ να έχεις windows είναι κρίμα...
Σε windows ειναι οντως καπως. Και εγω windows εχω. Και ψιλοσερνεται ειναι η αληθεια.
Αλλα δεν μπορεις να κατηγορησεις κατι που απλα δεν γνωριζεις! Ποσο μαλλον κατι που δεν κανεις καν προσπαθεια να γνωρισεις.. Και δεν μιλαω για κανεναν προσωπικα φυσικα, αλλα αναφερομαι σε πολλους χρηστες -η μαλλον κατοχους- iphone που φτανουν στο σημειο να φοβουνται να συνδεσουν το iphone τους στο itunes και να το εχουν μηνες και να το εχουν συνδεσει μιση φορα..
Και η αληθεια ειναι οτι το γουσταρω το itunes. Με τα καλα του και τα ασχημα του, το γουσταρω γιατι εχω μεσα ολη μου την μουσικη, τα βιντεο, τα βιβλια μου και τις εφαρμογες και διαβαζω-ακουω-βλεπω απο εκει και συγχρονιζω στις συσκευες μου ευκολα και απλα οτι θελω. Ολα νοικοκυρεμενα και τακτοποιημενα. Οτι ακριβως λεει και ο iManiac, ολα αυτοματα και σε ενα προγραμμα..