New iPad vs Nexus 7
Δημοσίευση 21/08/2012 - 07:17
Βέβαια, αν βγεί iPad Mini, θα ξενερώσω πολύ γιατί ένα iPad μικρότερο από το κανονικό, νομιζω πως θα ήταν η ιδανικότερη συσκευή της αγοράς. Ίσως το μόνο μειονέκτημα ως προς εμένα που έχει το iPad3 είναι οτι μου είναι αρκετά μεγάλο χωρίς να μου είναι απαραίτητο.
Ad
Δημοσίευση 21/08/2012 - 07:42
Κι εγώ πιστεύω πως αυτή τη στιγμή το iPad3 δεν χτυπιέται από κανέναν. Εδώ και 5 μήνες που το έχω νομίζω πως υπήρξε μια από τις πλέον πετυχημένες αγορές μου!
Βέβαια, αν βγεί iPad Mini, θα ξενερώσω πολύ γιατί ένα iPad μικρότερο από το κανονικό, νομιζω πως θα ήταν η ιδανικότερη συσκευή της αγοράς. Ίσως το μόνο μειονέκτημα ως προς εμένα που έχει το iPad3 είναι οτι μου είναι αρκετά μεγάλο χωρίς να μου είναι απαραίτητο.
Έχεις ένα δίκιο, αλλα έχοντας παίξει με ταμπλετ στα 7" είναι αίσχος, βέβαια μιλάμε για iPad οπότε και εκεί θα τσάκισει η apple κάθε πιθανό ανταγωνισμό, αλλα με το iPad 3 έχω πάθει την πλάκα μου, μακράν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει φέτος σε ότι τεχνολογικό και αν πήρα.
Δημοσίευση 21/08/2012 - 16:26
οχι ρε φίλε και δεν στο λέω γιατι είμαι funboy της apple αλλα απλα γιατι εχω και συσκευές android Kai iOS ειλικρινά δεν έχουν καμία σχέση στο θέμα κρασαρισμα δυστυχώς η google εχει πιο μεγάλο θέμα και αυτο γιατι κυρίως απο οτι εχω καταλάβει το λειτουργικό δεν κάνει καλη διαχείρηση μνήμης και γιατι δεν υπάρχει τόσο έλεγχος απο την google και οι κακόγραμμένες εφαρμογές ανεβαίνουν συνέχεια χωρίς ανεξέλεγκταΠαιδια αυτο ησχυει?
http://www.allaboutandroid.gr/?p=7355
Δημοσίευση 24/08/2012 - 10:55
Δημοσίευση 29/08/2012 - 18:30
Στις ταμπέλες το iOS είναι πολύ καλό αλλά με σημαντικές ελλείψεις,ίσως αλλάξουν τώρα τα δεδομένα με την ελευση των win 8 tablets
Αλλά και αυτά θα θέλουν χρόνο για να φτιάξουν καλο store σε ήχο σε βιβλια σε ταινιεσ και σε εφαρμογές...
Γιατί εκεί είναι τα λεφτά...
Δημοσίευση 29/08/2012 - 21:40
Δημοσίευση 29/08/2012 - 21:46
Προς το παρον,η μηλοταμπλετα παιζει χωρις αντιπαλο!Τοσο απλα...
Ποσο αληθεια! Ενταξει μιλαμε κιολας για δυο συσκευες που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους, το iPad μου το προτιμω και απο την κυρια, δεν γκρηνιαζει, δεν ζηλευει και ειναι και ελαφρη! (Παναγια μου αν τα δαβασει ποτε αυτα!)
Δημοσίευση 10/09/2012 - 12:07
Δημοσίευση 10/09/2012 - 12:14
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες