μα δεν καταλαβαινω γιατι να μην ειναι ετσι αυτα που λεμε, η να μην τα πιστευουμε. αφου με τα ιδια λεφτα θα μπορουσαμε να παρουμε iphone. εδω το ειχαμε και το στειλαμε αδιαβαστο. και ειμαι σιγουρος οτι το 90% των χρηστων iphone, εαν δοκιμαζαν μια καλη συσκευη android οπως π.χ s3, δεν υπηρχε περιπτωση να μην εφευγαν απο το ιος τα λουκετα του, και την κοροιδια της apple.! το 10% πουθα εμενε, θα ηταν οι εντελως κολλημενοι.! ειπαμε καποτε ηταν πολυ μπροστα. δεν λεω οχι. ομως τωρα ειναι ετη φωτος πισω το iphone. εαν δεν μπορειτε να το καταλαβετε καποιο αυτο.....".......".........
Θα σου δωσω ενα παραδειγμα
Με το που πηρα iPhone κολησα και απο τοτε ειμαι μελος στο iPhonehellas
Πηρα iPhone γιατι το θεωρω το καλυτερο και το ανωτερο(οχι τεχνικα)
Αρα στα δικα μου ματια και σε αυτα της πλειοψηφιας των μελων το iphonehellas ειναι το κορυφαιο οπως ειναι και για εσενα το s3 πχ
Ειμαστε στο iPhoneHellas επιδη αγαπαμε Apple και πιστεψε με δεν ψαχνουμε ουτε προφητες ουτε σωτηρες να μας ανοιξουν τα ματια
Εδω ειμαστε κολημενοι με το iphone για τους δικους μας λογους και δεν ξεκολαμε οπως αφηνεις να νοηθει οτι κολησες και εσυ με την αντροιντ συσκευη σου και την θεωρεις καλυτερη...γουστα ειναι βασικα
Αυτο που δεν καταλαμβαινω ειναι το εξης: Τα apple funboys/girls γιναμε μελη στο iPhonehellas και γραφουμε εδω γιατι γουσταρουμε την apple, τα android fanboys/girls γιατι αραγε?
Ισως εκμεταλλευονται τη δημοφιλωτητα του φορουμ επιδη δεν υπαρχει αντιστοιχο που ασχολειτε με android αποκλειστικα?
Αρα οτι θωρειτε εσεις σωστο δεν ειναι και για εμας και αντιστροφα
Επισης τα google fanboys κτλ τεινουν να επιμενουν στις αποψεις τους περι ανωτερωτητας σε σημεια οπου αρχιζουν οι προσβολες καιοι βρυσιες
Μεχρι που με εβρυσε μελος σε ΠΜ, γιατι?
Του ειπα οτι το s3 ειναι πλαστικουρα
ακουσων ακουσων! επρεπε στο iPhoneHellas να λεω ποσο μα ποσο μα ποσο τελειο ειναι το s3
Ελεος
Τελευταία επεξεργασία από: iManiac, 10/08/2012 - 16:40.