Μη λέτε μεγάλα λόγιααααα περιμένετεεεεεεε. Γιατί εαν έχει καλύτερη οθόνη διπλάσιας ανάλυσης από τη Retina η και καλύτερη μπαταρία η και κανα διπλάσια ταχύτητα επεξεργαστή τότε θα τα ξαναπούμε. Τότε να δείς S3 και κουραφέξαλα. Υπομονήηηηη. Περιμένετε γιατί το σχήμα-χρώμα μπορεί να είναι έτσι αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει ούτε φήμες ούτε σχόλια για το πώς θα είναι το λογισμικό. Μη βάλει και κανα ραδιόφωνο η Appleeeeee. Yπομονήηηηηηη.Έτσι έγινε και με το 4-4s retina-retina siri και τρέχαν όλοι να το πάρουννννν. Η Apple είναι σαν τους καλούς τζογαδόρους. Πάντα έχει ένα άσσο στο μανίκι της.
Κάτσε ρε φίλε να βάλει ραδιόφωνο το θεωρείς πρωτοτυπία? Εχω βαρεθέι να ακούω τα ίδια και τα ίδια για κάθε επερχόμενο iphone usb, radio, flash. Αυτά έχουν κριθεί προ πολλού , η apple σε αυτό δεν κάνει πισωγυρίσματα, κοιτάει το μέλλον με άλλη ματιά απ' ότι έχουμε συνηθίσει , το μέλλον είναι στο δίκτυο, τέλος.
Προς τα εκεί κινείται , γρήγορη σύνδεση σε δικτυα...Και στην τελική ούτε 8πύρηνους επεξεργαστες χρειάζεται ούτε μνήμες γίγας, με γρήγορη σύνδεση σε συστάδα υπολογιστών μπορείς να έχεις και υπολογιστική ισχύ τερατώδη, ικανη να τρεχει τα πιο πολύπλοκα rendering προγράμματα με ταχύτητες ασύληπτες, και χωρίς να καπνίζει η υποφορητη συσκεύη μας απο τη χρήση των πεπερασμένων υποφορητών δυνατοτήτων της. Ηδη το θέμα χωρητικότητας λύθηκε, έχε όσα Petabytes μπορεί να σου διαθέσει το διαδίκτυο.
Τώρα όσον αφορά τη σχεδίαση εγώ θεωρώ ότι φοβούνται να ξεφύγουν από το επιτυχές παρελθόν τους, ακολουθούν τις γνωστές γραμμές μέσα στη λογική αύξησης του μεγέθους της οθόνης.Εγω σαν ατολμία το εκλαμβάνω. Κακά τα ψέμματα θέλουν ό,τι φτιάξουν να θυμίζει iphone ακόμη κι κάποιος έπεσε σε κώμα το 2010 και ξυπνήσει ξαφνικα και δει το γιατρό της μονάδας να παίζει με το νεο μπλιμπλίκι του, αμέσως θα καταλάβει ότι είναι iphone, ας μην αναγνωρίζει τι μοντέλο!!!!!!