Διέρρευσε η logic board του επόμενου iPhone (;)
Δημοσίευση 13/08/2012 - 14:47
Η τάση της μόδας δεν μπορεί ν'αλλάζει ανά 4-5 χρόνια σε τέτοιου είδους προϊόντα . Μήπως νομίζει κανείς ότι πριν το διαμορφώσουν ,δεν έχουν κάνει αφουγκραστεί τις ανάγκες και δεν έχουν παγκόσμια έρευνα αγοράς ?
Διακυβεύονται τέτοια δυσθεώρητα νούμερα ,που ότι και να λέμε εμείς εδώ η μπάλλα και το πλεονέκτημα είναι σε άλλο γήπεδο ..
Αν η ''κουμούτσα'' συνοδεύεται από λειτουργικότητα ,νέα στοιχεία ,πρωτοπορία ...τότε η επιτυχία θα είναι -για άλλη μια φορά - εξασφαλισμένη ...Και τελικά όλη αυτή η γκρίνια και η μουρμούρα ,ενισχύει τη διαφήμιση και το μύθο ..
Ad
Δημοσίευση 13/08/2012 - 14:49
με το παρακατω εχεις περισσοτερες ελπιδες
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 13/08/2012 - 14:51.
Δημοσίευση 13/08/2012 - 14:53
Δημοσίευση 13/08/2012 - 14:54
Tι άλλο θα μπορούσαν να βγάλουν ρε παιδιά και να το θεωρήσετε ''νέο '' σχεδιαστικά ?
Η τάση της μόδας δεν μπορεί ν'αλλάζει ανά 4-5 χρόνια σε τέτοιου είδους προϊόντα . Μήπως νομίζει κανείς ότι πριν το διαμορφώσουν ,δεν έχουν κάνει αφουγκραστεί τις ανάγκες και δεν έχουν παγκόσμια έρευνα αγοράς ?
Διακυβεύονται τέτοια δυσθεώρητα νούμερα ,που ότι και να λέμε εμείς εδώ η μπάλλα και το πλεονέκτημα είναι σε άλλο γήπεδο ..
Αν η ''κουμούτσα'' συνοδεύεται από λειτουργικότητα ,νέα στοιχεία ,πρωτοπορία ...τότε η επιτυχία θα είναι -για άλλη μια φορά - εξασφαλισμένη ...Και τελικά όλη αυτή η γκρίνια και η μουρμούρα ,ενισχύει τη διαφήμιση και το μύθο ..
η apple ισως ειναι η μονη που δεν αφουγκραζεται τους πελατες της...
στην apple ισχιει το ''εμεις ξερουμε καλυτερα απο εσας τι χρειαζεστε και σας το δινουμε''
Δημοσίευση 13/08/2012 - 15:06
Η apple κανει αυτο που δεν κανουν οι αλλες εταιριες, καταφερνει να μας βουταει χρηματα δινοντας μας την ψευδαίσθηση οτι νοιαζεται για μας και ενδιαφερεται, και το κανει πολυ επιτυχημενα. ειδικα στο εξωτερικο με τα genius bars και τους υπαλληλους στα stores.
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 13/08/2012 - 15:33
Δημοσίευση 13/08/2012 - 15:45
να σε προσεξει γκομενα με iphone δυσκολα μιας και εχει γεμισει ο τοπος...
με το παρακατω εχεις περισσοτερες ελπιδες
Πολυ το γουσταρω αυτο!!!
Δημοσίευση 13/08/2012 - 15:47
Ο λόγος που το Galaxy S3 δε χωράει στο χέρι μου είναι επειδή είναι πολύ πλατύ. Βρίσκει στα δάχτυλά μου, στον αντίχειρα, γενικά, δε χωράει στη χούφτα μου. Μακρύ ας ήταν, θα έβρισκε που; Πάνω και κάτω από τη χούφτα μου υπάρχει... αέρας. Δε θα εμπόδιζε το χέρι μου. Σκεφτείτε ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης: είναι 20+ cm κάποια από αυτά. Και όμως, είναι πολύ πιο βολικά στο χέρι από τα καινούρια παντοφλέ τηλέφωνα. Γιατί; Μα διότι έχουν πολύ μικρό πλάτος και κάθονται στο χέρι άνετα!
Από την άλλη... όλες οι ταινίες βγαίνουν μακριές, οπότε μια πιο μακριά οθόνη εξυπηρετεί στο να τις βλέπω με λιγότερη παραμόρφωση και «κόψιμο». Επίσης στα text messages χωράει πιο πολύ κείμενο κάθετα (γλυτώνω το scrolling- οριζόντια δεν υπάρχει πρόβλημα) και το καλύτερο όλων, σε ιστοσελίδες: προς τα που εκτείνεται μια ιστοσελίδα; Σωστά μαντέψατε... κάθετα. Οπότε η όποια αύξηση χώρου οφείλει να γίνει στο ύψος και όχι στο πλάτος.
Θα ήθελα να αλλάξει το σχέδιο. Η αλήθεια είναι ότι μετά από 2+ χρόνια, να ξαναβγεί το ίδιο, δε θα είναι ωραίο...
Αλλά εάν είναι πράγματι αυτό το τελικό σχέδιο, η Apple θα αποδείξει για άλλη μια φορά το αυτονόητο. Ότι άλλοι (Samsung) σκοτώνονται να διαφημίζουν τις παντόφλες τους ως «σχεδιασμένες για τον άνθρωπο» και άλλοι ξέρουν να φτιάχνουν συσκευές που να είναι πραγματικά κοντά στον άνθρωπο στον χειρισμό τους.
Δημοσίευση 13/08/2012 - 15:53
Δεν το σκεφτηκα ποτε ετσι αλλα εχεις δικαιο
Ειδικα με widescreen ταινεις θα εφαρμοζει τελεια σε fullscreen
Οσο για το χερι...η αληθεια ειναι οτι εχω και εγω σχετικα μικρο χερι και με δυσκολεψε το galaxy οταν το δουλεψα για λιγο!
Ξερωγω θα δειξει, παντως δεν θα μας απογοητευσουν!
Δημοσίευση 13/08/2012 - 16:28
πολυ ενδιαφέρουσα και διαφορετική σκέψη βέβαια αν δεν το πάρεις στο χέρι να το δεις ποτε δεν ξέρεις εμένα μόνο μπαταρία της προκοπής θέλω να εχει που δεν το βλέπω σνφωνα με τις φημες που απο τα part φαινεται οτι εμεινε ιδια οπότε σίγουρα με την αγορά με βλέπω για πακέτο θήκη μπαταρίαΗ πλάκα είναι ότι η «κάθετη» αύξηση του μεγέθους είναι πιο χρήσιμη και πιο βολική από την «οριζόντια».
Ο λόγος που το Galaxy S3 δε χωράει στο χέρι μου είναι επειδή είναι πολύ πλατύ. Βρίσκει στα δάχτυλά μου, στον αντίχειρα, γενικά, δε χωράει στη χούφτα μου. Μακρύ ας ήταν, θα έβρισκε που; Πάνω και κάτω από τη χούφτα μου υπάρχει... αέρας. Δε θα εμπόδιζε το χέρι μου. Σκεφτείτε ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης: είναι 20+ cm κάποια από αυτά. Και όμως, είναι πολύ πιο βολικά στο χέρι από τα καινούρια παντοφλέ τηλέφωνα. Γιατί; Μα διότι έχουν πολύ μικρό πλάτος και κάθονται στο χέρι άνετα!
Από την άλλη... όλες οι ταινίες βγαίνουν μακριές, οπότε μια πιο μακριά οθόνη εξυπηρετεί στο να τις βλέπω με λιγότερη παραμόρφωση και «κόψιμο». Επίσης στα text messages χωράει πιο πολύ κείμενο κάθετα (γλυτώνω το scrolling- οριζόντια δεν υπάρχει πρόβλημα) και το καλύτερο όλων, σε ιστοσελίδες: προς τα που εκτείνεται μια ιστοσελίδα; Σωστά μαντέψατε... κάθετα. Οπότε η όποια αύξηση χώρου οφείλει να γίνει στο ύψος και όχι στο πλάτος.
Θα ήθελα να αλλάξει το σχέδιο. Η αλήθεια είναι ότι μετά από 2+ χρόνια, να ξαναβγεί το ίδιο, δε θα είναι ωραίο...
Αλλά εάν είναι πράγματι αυτό το τελικό σχέδιο, η Apple θα αποδείξει για άλλη μια φορά το αυτονόητο. Ότι άλλοι (Samsung) σκοτώνονται να διαφημίζουν τις παντόφλες τους ως «σχεδιασμένες για τον άνθρωπο» και άλλοι ξέρουν να φτιάχνουν συσκευές που να είναι πραγματικά κοντά στον άνθρωπο στον χειρισμό τους.
Δημοσίευση 13/08/2012 - 16:44
Δημοσίευση 13/08/2012 - 18:09
Δημοσίευση 13/08/2012 - 20:48
Apple μην μας απογοητεύσεις ...
Attached Files
Τελευταία επεξεργασία από: hackertom, 13/08/2012 - 20:48.
Δημοσίευση 13/08/2012 - 21:06
Δημοσίευση 13/08/2012 - 21:59
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες