Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πληροφορίες για iPhone Service

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
67 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   aldon

aldon

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/02/2010 - 14:48

@@, θα μου έρθει στα χέρια μου λογικά δευτέρα τρίτη. Τώρα αφού μου το έβγαλαν εκτός εγγύησης θα το ανοίξω και θα το κάνω μόνος μου...

Σε περίπτωση που δεν καταφέρω τίποτα τότε θα τους το ξαναπάω πίσω και θα τους πω να μου στείλουν άλλη με 215€. Τι μ2*#κες είναι θέε μου!

Ζήτησα να μιλήσω και με έναν τεχνικό αλλά λέει δεν μπορούμε να σας συνδέσουμε...... Θα τους ξαναπάρω τώρα τηλέφωνο και θα απαιτήσω να μιλήσω με τεχνικό.

Τελευταία επεξεργασία από: aldon, 12/02/2010 - 14:53

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2010 - 14:53

ΔΕΝ θα μιλησεις..μην κανεις καν το κοπο αν θες..δες τι εχει μονο σου.αλλα μετα μπορουν να βρουν αποτυπωματα οτι το ανοιξες και να συ βαλουν 300 ευρω τη συσκευη...Εμενα η υπαλληλος ειπε αν θες να κανουν επανελεγχο να πας σε γερμανο ή καπου αλλου να στο ελεγξουν και να σου δωσουν χαρτι για το τι προβλημα εχει και αν εχουν διαφορες οι δυο εταιριες το ψαχνουν καλυτερα υποτιθεται..

#48   aldon

aldon

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2010 - 21:40

Τους ξαναπήρα τηλέφωνο και πάλι μίλησα με μια κοπελίτσα..

Αφού τα άκουσε αυτή για τα καλά (τι μου έφταιγε αυτή θα μου πείτε), μου είπε ότι θα το ξανακοιτάξουν το θέμα και θα με καλέσουν ξανά την Τρίτη ώστε να δούμε τι θα κάνουμε..

Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει αν μου βγάλουν τελικά το κινητό εκτός εγγύησης λόγω γρατσουνιών

#49   aldon

aldon

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2010 - 13:19

Τελικά σήμερα το πρωί επικοινώνησαν μαζί μου και μου λένε ότι το κινητό το έβγαλαν εκτός εγγύησης όπως επιβάλει η κατασκευάστρια εταιρία (η apple δηλαδή) λόγω πτώσης που αποδεικνύεται λόγω γρατσουνιών, ραγισμάτων και κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι τώρα...

Τους είπα ότι είναι γελοίο να μου βγάζετε το τηλέφωνο εκτός εγγύησης λόγω φυσιολογικών φθορών οι οποίες δεν σχετίζονται με τίποτα με το ότι δεν δουλεύει το home button.

Ζήτησα να μου αποσταλεί πίσω το κινητό χωρίς να το επισκευάσουν.

Τους είπα μαζί με το κινητό να μου δώσουν και γραπτή βεβαίωση που να αναγράφει τους λόγους που έβγαλαν το κινητό εκτός εγγύησης.

Από εδώ και στο εξής θα πάω το κινητό και 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ service (αρμαδο, 9volto και COSMOTE) και να δω εάν συμφωνούν και αυτοί με τους λόγους τους Γερμανού. Εάν τα υπόλοιπα service μου βγάλουν ότι οι γρατσουνιές δεν σχετίζονται με το πρόβλημα και ότι ο Γερμανός έχει βγάλει παράνομα το κινητό εκτός εγγύησης, θα τους κάνω καταγγελία σε ΙΝΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ και θα τους υποβάλλω και μήνυση.

#50   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2010 - 14:54

Δεν βγαζεις ακρη..εγω εστειλα φαξ στη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτων και δεν εχουν απαντηση ΑΚΟΜΗ...Επισης,τους ειπα οτι ειναι γελοιο οτι πηγα να το ανοιξω ενω δεν το ειχα ανοιξει,με τη δικαιολογια οτι προσπαθησα να το παραβιασω αλλα δεν παραβιαστηκε...Απαντηση ΠΛΗΡΩΣΕ Μ@ΚΑΚΑ...

#51   akamatis

akamatis

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/02/2010 - 17:13

Παιδια ένα πράγμα έχω καταλάβει γενικά στην Ελλάδα...
Με όλα αυτά τα μουν.... δεν βγάζεις καμία άκρη...
Εμένα μου έπεσε στον στρατό σε νερά. Την πρώτη μέρα δεν είχε σταματίσει την δόνηση και δεν λειτουργούσε τίποτα.
Απο την επόμενη μέρα τα πάντα λειτουργούσαν όπως πριν απλά η οθόνη δεν είχε καθόλου φως, δηλαδή μπορούσα να δω μόνο με φωτιστικό από πάνω η στον ήλιο!!!
Πήρα αυτά που ήθελα λοιπόν από μέσα του έκανα restore για το jailbreak και το πήγα με την εγγύηση στην vodafone.
Πέρασαν 3 βδομάδες και με έγραψαν κανονικά στα @@ τους... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τους πήρα λοιπόν έγινε της πουτάνας και σε 1 εβδομάδα με πήραν να μου πουν πως το κινητό έχει πάρει νερά και είναι εκτός εγγυήσης και θα πρέπει να δώσω 194 euro για να μου δώσουν νεα συσκευή που τόσο κοστίζει στην παραγωγή της apple.
Συμφώνησα γιατί δεν είχα άλλη επιλογή.
Πέρασαν 2 εβδομάδες και πάλι τίποτα...
Πήγα απο εκεί απήλησα πως θα γίνω συνδρομιτής σε άλλη εταιρία ( γιατί λόγο επαγγέλματος με τις 3 συνδέσεις μου κάνω σύνολο περίπου 1000-1500 euro το μήνα) και μου είπαν πως έπρεπε να τους πω εαν συμφωνώ να γίνει η αντικατάσταση... Φαναστείται πόσο μαλάκες ανεύθηνοι και γελίοι είναι.
Τελικά μετά από 1 βδομάδα πήρα νέα συσκεύη και ενώ ζήτησα την παλία πίσω δεν μου την έδωσαν ( με το πρόβλημα που είχε μια χαρά θα ήταν για δεύτερο κινητό)
Τι κατάφερα? 7 εβδομάδες περίμενα σαν μαλάκας, έσπασαν τα νεύρα μου και τώρα έχω το 3Gs με την νέα bootrom που κάθε φορά μετά το reboot θέλει boot με το blackra1n...

Τελευταία επεξεργασία από: akamatis, 18/02/2010 - 17:15

#52   manosap

manosap

iPH newbie

• 40 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2010 - 15:06

παιδια η αρβατος ειναι μακραν η καλυτερη εταιρεια σερβις ολων!!εχς παει μονος μ πολλα κινητα sony ericsson κ nokia επισης κ gps mio κ ηταν ολα τελεια πασ σημερα κ μεθαυριο σε παιρνουν τηλεφωνο να παρεισ την συσκευη σ ετοιμη!!!γρηγορα κ ευκολα ειναι στην εθνικη εξοδο για βοτανικο πανω απο τα κινεζικα επιπλα!!!!!!οταν ηταν η αλλη εταιρεια πηγα το 3gs m κ περιμενα 25 μερεσ να το παρω πισω κ το ειχα μολισ 6μερες!!!!!

#53   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2010 - 16:25

φιλε...Χεστ.κα αν ειναι καλυτερη εταιρεια...τα αποτελεσματα κοταω...οταν μου λεει στη vodafone μεχρι την Παρασκευη θα μας το φερουν το κινητο (ηταν δευτερα) και παω την επομενη δευτερα και μου λεει μεχρι αυτην την Παρασκευη θα ειναι ετοιμο να το παρετε,,Καταλαβαινω οτι και η voda και η arvato κορόιδευε!!!

#54   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1.402 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 20/02/2010 - 00:10

Κι εμένα, μου το βγάλαν εκτός επειδή είχε γρατσουνιές.
Έδωσα 194 ευρώ, μου δώσαν άλλο.
Το έχω σε θήκη, και από πίσω τη ζελατίνα του δε την έβγαλα.
Περιττό να πω πως, έτσι θα το έχω, και αν βγάλει πρόβλημα, χέστηκα, θα το παραδώσω ΤΕΛΕΙΟ, και θα μου το πάρουν εντός εγγύησης

#55   marios4

marios4

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2010 - 15:15

Κι εμένα, μου το βγάλαν εκτός επειδή είχε γρατσουνιές.
Έδωσα 194 ευρώ, μου δώσαν άλλο.
Το έχω σε θήκη, και από πίσω τη ζελατίνα του δε την έβγαλα.
Περιττό να πω πως, έτσι θα το έχω, και αν βγάλει πρόβλημα, χέστηκα, θα το παραδώσω ΤΕΛΕΙΟ, και θα μου το πάρουν εντός εγγύησης

Μαλλων δεν μας τα λετε σωστα μερικη εδω μεσα.....
Το έχω σε θήκη, και από πίσω τη ζελατίνα του δε την έβγαλα.---και εγω το αυτοκινητο το γυαλιζω με κερι αλλα του εκαψα τον κινητηρα...
φιλε αψογο να ειναι το κινητο σου αν h iphone λεει ραγισματα στο handsfree,πριζακι φορτισεως κτλ ειναι εκτος τοτε ....ειναι εκτος τη να κανουμε...αν το sticker υγρασιας ειναι κοκκινο h συσκευη εχει υγρασια και πολλα αλλα τετοια
και ΔΕΝ στο εβγαλαν εκτος επειδη είχε γρατσουνιες....μην τα λετε αυτα και ακουνε και ανθρωποι που δεν ξερουν...
οποιος θελει βαζει φωτο το ραγισμα ή σπασιμο κατα το εξουσιοδοτημενο service και το συζηταμε

#56   marios4

marios4

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2010 - 15:17

μηπως μερικες φορεσ φταιει η πολιτη της αντιπροσωπειας και το "σκαρτο"προιον περισοτερο απο το εξουσιοδοτημενο service??

#57   asterix7213

asterix7213

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 23/03/2010 - 01:32

Εχω αγοράσει ενα μεταχειρισμένο iphone 3gs αλλά δεν εχω ούτε χαρτί αγοράς ούτε εγγύηση.......
Αν κάποια στιγμή θέλω ν' αλλάξω μπαταρία που πρέπει να πάω ?

#58   panosfl22

panosfl22

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2010 - 06:28

Εχω αγοράσει ενα μεταχειρισμένο iphone 3gs αλλά δεν εχω ούτε χαρτί αγοράς ούτε εγγύηση.......
Αν κάποια στιγμή θέλω ν' αλλάξω μπαταρία που πρέπει να πάω ?

αν θες μπορεις να δεις εδω αν εχει ακομα εγγυηση το κινητο σου.
για μπαταρια δεν ξερω να σου πω

#59   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2010 - 08:21

Εάν χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρία μπορείς να απευθυνθεις είτε στο 9volto είτε στο iphonerepair στο οποίο έχει αναφερθεί Γρηγόρη εξυπηρέτηση ..

www.9volto.gr

www.iphonerepair.gr

#60   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 15/05/2010 - 15:35

Πραγματικα αυτο το topic μου εχει ραγισει την καρδια , ειδικα με τα παιδια που εχουν προβλημα και δεν
Μπορουν να βρουν το δικιο τους... Ελεος το τηλεφωνο εχει τοσα φραγκα. Ενα μηνιατικο οπως ειπε ο φιλος... Αλλα αυτα γινονται μονο εδω στο ELLADA γιατι ολοι εμεις ειμαστε προβατα και δεχομαστε οτι λεει καθε πωλητης...καλα να παθουμε...μακαρι να βρειτε το δικιο σας παιδες!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3