Παιδια ένα πράγμα έχω καταλάβει γενικά στην Ελλάδα...
Με όλα αυτά τα μουν.... δεν βγάζεις καμία άκρη...
Εμένα μου έπεσε στον στρατό σε νερά. Την πρώτη μέρα δεν είχε σταματίσει την δόνηση και δεν λειτουργούσε τίποτα.
Απο την επόμενη μέρα τα πάντα λειτουργούσαν όπως πριν απλά η οθόνη δεν είχε καθόλου φως, δηλαδή μπορούσα να δω μόνο με φωτιστικό από πάνω η στον ήλιο!!!
Πήρα αυτά που ήθελα λοιπόν από μέσα του έκανα restore για το jailbreak και το πήγα με την εγγύηση στην vodafone.
Πέρασαν 3 βδομάδες και με έγραψαν κανονικά στα @@ τους... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τους πήρα λοιπόν έγινε της πουτάνας και σε 1 εβδομάδα με πήραν να μου πουν πως το κινητό έχει πάρει νερά και είναι εκτός εγγυήσης και θα πρέπει να δώσω 194 euro για να μου δώσουν νεα συσκευή που τόσο κοστίζει στην παραγωγή της apple.
Συμφώνησα γιατί δεν είχα άλλη επιλογή.
Πέρασαν 2 εβδομάδες και πάλι τίποτα...
Πήγα απο εκεί απήλησα πως θα γίνω συνδρομιτής σε άλλη εταιρία ( γιατί λόγο επαγγέλματος με τις 3 συνδέσεις μου κάνω σύνολο περίπου 1000-1500 euro το μήνα) και μου είπαν πως έπρεπε να τους πω εαν συμφωνώ να γίνει η αντικατάσταση... Φαναστείται πόσο μαλάκες ανεύθηνοι και γελίοι είναι.
Τελικά μετά από 1 βδομάδα πήρα νέα συσκεύη και ενώ ζήτησα την παλία πίσω δεν μου την έδωσαν ( με το πρόβλημα που είχε μια χαρά θα ήταν για δεύτερο κινητό)
Τι κατάφερα? 7 εβδομάδες περίμενα σαν μαλάκας, έσπασαν τα νεύρα μου και τώρα έχω το 3Gs με την νέα bootrom που κάθε φορά μετά το reboot θέλει boot με το blackra1n...
Τελευταία επεξεργασία από: akamatis, 18/02/2010 - 17:15.