Εμένα εκτός από το σχεδιασμό,ανησυχώ για το χάρτες του ios που δεν θα έχουμε google! Θα τα δείχνει τόσο καλά, όσο το googlemaps? Η φάμε τρελή ξενέρα? Και ειδικά στην Ελλάδα...
Και εκτός από αυτό, άντε να αναβαθμίσει και την μπροστινή κάμερα γιατί είναι μάπα! Βάλε ρε Apple 5mp μπροστά! Τσιγκουνιές κάνεις? Έλεος 0.3mp!
Στο πρώτο σχετικά με τους χάρτες συμφωνώ κι έχω επίσης τις ίδιες ανησυχίες.
Στο δεύτερο όμως, είμαι κάθετα αντίθετος. Και θα σου πώ γιατί. Τι ακριβώς θα σου προσφέρει μια καλύτερη μπροστινή κάμερα? Μόνο πρόβλημα θα σου δημιουργεί, θα προκαλεί κολλήματα ειδικά σε λίγο πιο αργές ταχύτητες ίντερνετ και στην τελική να σου πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει να με βλέπουν εμένα με υψηλή ανάλυση όλοι οι υπόλοιποι με τα τις συσκευές της σειράς. Αλλά ούτε και να βλέπω εγώ σε πλήρες HD τον άλλο. Γι αυτό, ειδικά τα 5ΜΡ είναι τουλάχιστον απίθανο να τα δεις.
Κι εγώ πάντως οφείλω να σημειώσω πως αν εκεί στην Apple βλέπουν αυτό το Τοπικ και ψαρεύουν feedbacks, θέλω να δώσω μια πελώρια αρνητική ψήφο σ' αυτήν την διαρροή. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω την περίπτωση να μακρύνουν την οθόνη ως προς τη μία διάστασή της μόνο.
ΕΛΕΟΣ, τι ακριβώς θα μας προσφέρει αυτό??