Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 1 ψήφοι

Νέα διαρροή του πλαισίου από το φημολογούμενο νέο iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
85 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 21/08/2012 - 09:08

Εγω θα το χτυπησω σε λευκο παντως. Αν και αφου εχεις μαυρο ipad ισως να σκεφτεις το μαυρο να το κανεις σετ :P

Γιατι δεν θα ταν σοβαρη εταιρια. Αυτο με τα χρωματα τα πολλα προσθετει στο κινητο κατι το φθηνο που υπαρχει σε κατωτερα κινητα

Κ γω για λευκο το παω,μου καθεται καλυτερα..ασε που κανει κ αντιθεση με το νεο μου iPad :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 21/08/2012 - 09:08

Αυτοι οι σχεδιαστες εκει εχουν πεθαμενα εγκεφαλικα κυταρα? Κατι καινουριο δεν εχουν να μας δειξουν 2μιση χρονια μετα?
Αλλα να μου πεις, εχουν πεθαμενα εγκεφαλικα κυταρα οι αγοραστες τους, οποτε λιγο πειραζει τις αγορες ενα ακομη ιδιο μοντελο...

Κι εγώ έχω το ίδιο αυτοκίνητο 2,5 χρόνια !!! Τί θα πεί αυτό ????
Η μανία για διαφορετικά σχέδια δέν είναι το ίδιο έντονη σε όλους μας !!!! :lol:

#63   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2012 - 09:22

Το σχεδιακι του φιλου πιο πανω τα λεει ολα...ολα ομως! Κραξιμο καθε χρονο, πώς ειναι ετσι, δεν προκειται να το παρω (κατανοω και συμπασχω με ολους εμας που οντως δεν εχουμε ή δεν μπορουμε να τα "ξανα'δωσουμε παλι για νεα συσκευη), μια πατατα σχεδιαστηκά... ελεος καθε χρονο η ιδια ιστορια. Αφηστε να βγει, να ερθει, να το δουμε απο κοντα, γιατι παρα πολλες φορες εχουμε αλλαξει ολοι μας γνωμη για κατι που δεν μας αρεσε στην οθονη αλλα απο κοντα το λατρεψαμε. Μην ειμαστε υπερβολικοι...

Οσο αναφορα τωρα το χρωμα, συγκεκριμενα στο iphone, θα συμφωνησω οτι εκτος του 3GS, το λευκο μεχρι στιγμης ειναι "κατωτερο" σε ομορφια του μαυρου! Αλλα δεν θα το ελεγα "γυναικειο". Απο ποτε το λευκο χρωμα ειναι γυναικειο? Παρα πολλες συσκευες ειναι πολυ πιο ομορφες σε λευκο αντι σε μαυρο...One X, Galaxy S3, BB 9900, κλπ. Τελικα ομως το χρωμα ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη και θεμα γουστου!

Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 21/08/2012 - 09:23

#64   dedalos

dedalos

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2012 - 10:05

Εμένα εκτός από το σχεδιασμό,ανησυχώ για το χάρτες του ios που δεν θα έχουμε google! Θα τα δείχνει τόσο καλά, όσο το googlemaps? Η φάμε τρελή ξενέρα? Και ειδικά στην Ελλάδα...
Και εκτός από αυτό, άντε να αναβαθμίσει και την μπροστινή κάμερα γιατί είναι μάπα! Βάλε ρε Apple 5mp μπροστά! Τσιγκουνιές κάνεις? Έλεος 0.3mp!

Στο πρώτο σχετικά με τους χάρτες συμφωνώ κι έχω επίσης τις ίδιες ανησυχίες.

APPLE MAPS
Αναρτημένη εικόνα
Photo 2012-06-26 14-37-42.jpg by dedalos, on Flickr

GOOGLE MAPS
Αναρτημένη εικόνα
Photo 2012-06-26 14-37-52.jpg by dedalos, on Flickr

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τελευταία επεξεργασία από: dedalos, 21/08/2012 - 10:11

#65   golden33

golden33

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 21/08/2012 - 10:15

Ας ελπίσουμε μόνο να έχει πολλές διαφορές στα χαρακτηριστικά του.

#66   kilic20

kilic20

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 21/08/2012 - 10:20

Ρε κανετε λιγο υπομονη κ σταματηστε να κραζετε ολοι που το 'χετε κ δεδομενο οτι θα ειναι ετσι. 1ον αν 1στο εκατομμυριο ειναι ετσι θα ξενερωσω κ γω αλλα οχι κ ασχημο ρε παιδια χαλαρωστε λιγο..παλι με διαφορα το πιο ομοφρο θα ειναι...ποιο θα του παει κοντρα?το "καταπληκτικο" σχεδιαστικα galaxys3?σιιιγουρα...Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση κατα την γνωμη μου να κρατησουν τον ιδιο ακριβως σχεδιασμο...

#67   margarita1990

margarita1990

iPH newbie

• 96 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 21/08/2012 - 10:43

χμμμ... οντως .... κοιταξτε οπως και αν είναι αφου θα το παρουμε ολοι... σους σους τοτε! Μην ακουσω παραπονα!! Θα σας φαω! :P

#68   eNeRGy

eNeRGy

iPH Member

• 336 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2012 - 10:57

Κι εγώ έχω το ίδιο αυτοκίνητο 2,5 χρόνια !!! Τί θα πεί αυτό :huh:?
Η μανία για διαφορετικά σχέδια δέν είναι το ίδιο έντονη σε όλους μας !!!! :lol:

Το αυτοκινητο το εχω και εγω 3 χρονια ομως δεν εχει καμια σχεση με τα κινητα και την εξελιξη των υπηρεσιων απο αυτα.
Οταν οι νεες λειτουργιες δεν θα υπαρχουν στο iPhone 4 που εχω με αναγκαζει να παρω το νεο κινητο, που ειναι παλαιο 3ετιας.
Μεχρι και η Nokia με το πεθαμενο WP7.5 παρουσιαζε γαματες συσκευες...

Τελευταία επεξεργασία από: eNeRGy, 21/08/2012 - 11:01

#69   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 21/08/2012 - 11:42

Το αυτοκινητο το εχω και εγω 3 χρονια ομως δεν εχει καμια σχεση με τα κινητα και την εξελιξη των υπηρεσιων απο αυτα.
Οταν οι νεες λειτουργιες δεν θα υπαρχουν στο iPhone 4 που εχω με αναγκαζει να παρω το νεο κινητο, που ειναι παλαιο 3ετιας.
Μεχρι και η Nokia με το πεθαμενο WP7.5 παρουσιαζε γαματες συσκευες...

Και το νεότερο μοντέλο από το δικό μου παρέχει καλύτερα πράγματα , και τεχνολογία , και ασφάλεια , design και ας είναι μόνο δύο ετών
Οι παροχές που θέλουμε είναι στο μυαλό μας .... Εννοείτε οτι μπορούμε να ζήσουμε και με το παλιό μας κινητό, αυτοκίνητο , τηλεόραση...
Αρα είναι και καθαρά χρηματικό..

#70   harisk10

harisk10

iPH Member

• 234 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:alex kour

Δημοσίευση 21/08/2012 - 11:43

Ας μεινουμε στο θεμα μας .... Εγω ξερω πως ολα τα στοιχεια προς τετοιο iphone δειχνουν... και οταν θα βλεπουμε το event 8a klaime

#71   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 21/08/2012 - 11:46

εγω το εχω αποδεχτει το μακροστενο design και το μονο που με ενδιαφερει τωρα ειναι το hw και φυσικα το θεμα μπαταριας....ελπιζω να μην κανουν την ιδια μαμακια οπως στο 4s

#72   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2012 - 12:12

δεν θυμαμαι αν εχει ανεβει

#73   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 21/08/2012 - 12:16

εγω το εχω αποδεχτει το μακροστενο design και το μονο που με ενδιαφερει τωρα ειναι το hw και φυσικα το θεμα μπαταριας....ελπιζω να μην κανουν την ιδια μαμακια οπως στο 4s

Θεωρητικά τώρα έχουν περισσότερο χώρο, άρα θα βάλουν ίσως και μεγαλύτερη μπαταρία... Δε τους πέρνει να κάνουν πισωγυρισμα σε αυτό. Άσε που ο επεξεργαστής που θα έχει σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη οθόνη, απαιτούν μεγαλύτερη μπαταρία.. Οπότε μόνο για μείωση μπαταρίας που δε το βλέπω να πηγαίνει η αππλε. Επίσης, σας ακούω να γκαρίζετε, αλλά όταν γίνει η παρουσίαση, περάστε μια βόλτα απο το πωλήσεις, να δείτε πόσοι θα σκοτώσουν τα 4αρια για το 5. Οπότε, μη γκρινιάζετε.. Δε σας υποχρέωσε κανείς να το αγοράσετε ετσι κ αλλιώς... Κ εμένα με το 4s με βλέπω να μένω. Ετσι κ αλλιώς με υπερκαλύπτει και η καμερα του, και η οθόνη του και η ταχύτητα του.

#74   dj_akis

dj_akis

iPH Addict

• 629 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:dj_akis

Δημοσίευση 21/08/2012 - 12:20

καπου εχει ανεβει αυτο το βιντεο...

νεες φωτος δειχνουν οτι το εξαρτημα του dock connector και του audio jack ταιριαζουν απολυτα στο housing του νεου iPhone :

Αναρτημένη εικόνα

Και εδω η συγκριση Αριστερα το νεο iPhone και Δεξια το iPhone 4S:
Αναρτημένη εικόνα

#75   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2012 - 12:24

Θεωρητικά τώρα έχουν περισσότερο χώρο, άρα θα βάλουν ίσως και μεγαλύτερη μπαταρία... Δε τους πέρνει να κάνουν πισωγυρισμα σε αυτό. Άσε που ο επεξεργαστής που θα έχει σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη οθόνη, απαιτούν μεγαλύτερη μπαταρία.. Οπότε μόνο για μείωση μπαταρίας που δε το βλέπω να πηγαίνει η αππλε. Επίσης, σας ακούω να γκαρίζετε, αλλά όταν γίνει η παρουσίαση, περάστε μια βόλτα απο το πωλήσεις, να δείτε πόσοι θα σκοτώσουν τα 4αρια για το 5. Οπότε, μη γκρινιάζετε.. Δε σας υποχρέωσε κανείς να το αγοράσετε ετσι κ αλλιώς... Κ εμένα με το 4s με βλέπω να μένω. Ετσι κ αλλιώς με υπερκαλύπτει και η καμερα του, και η οθόνη του και η ταχύτητα του.

η μπαταρια που ακουγετε ειναι 1440 σε σχεση με την 1430 που ειχε το 4s
αν επαληθευτει βλεπω ιδια αυτονομια με το 4s

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;