Εντολή στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Apple στην Ευρώπη να ανοίξουν χώρο για τα iPad
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:09
Ad
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:10
Την τιμή που την ξέθαψες? Αφού δεν είμαστε καν βέβαιοι οτι θα υπάρξει τέτοια συσκευή
Οποιος ενδιαφερετε μαθαινη καπου εκει ειδα σε καποια αλλα Blog πως θα κοστισει αμα βγει
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:10
Ειλικρινα δε σας καταλαβαινω.... εσυ θα μου πεις ποιες ιντσες με βολευουν και τι συσκευη θα παρω?Πολυ σωστος... η apple δεν ειναι σαμσουνγκ κτλπ....
Γιατι δεν περνεις το ipad2 που ειναι οικονομικο και δεν θα βγαζεις τα ματια σου στην μικρη οθωνη του μινι;;;
Καλοπροαιρετα σε ρωταω, δεν μπορω να καταλαβω εσυ (που εισαι βολεμενος με τα ηδη υπαρχοντα iDevices), γιατι να μη θελεις νεο προιον... Εκτος εαν εχεις εταιρεια κατασκευης 7ιντσων tablets και φοβασαι τον ανταγωνισμο
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:11
Σορρυ κ'ολας αλλα το θεωρω απιθανο να βγει ipad mini που θα κοστηζει και 180 ευρω... Τωρα στα ευρω κανεις λαθος γιατι 200 ντολαρς = 250-300 ευρω στην ελλαδα
Βγαλτε imac και αφηστε τα mini και βλακιες....
Κοιτα τι λεει χαχα τσεκαρε το εδω και οπου αλλου θες http://gr.forexpros....πέας-Νομίσματος
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:13
Ναι ομως το Mini σε ευρω θα κοστιζει 180 ευρω=200$
Απο την αλλη δαχι εχεις και ενα δικιο!!
στην αμερικη μπορει να εχει και 100$
στην ελλαδα κατω απο 350-400€ δεν υπαρχει περιπτωση να το δουμε
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:13
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:14
Εσυ γιατι θα προτιμησεις να παρεις mini αντι ipad3 εκτος απο οικονομικους;;;
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:16
Εγω πηρα το ipad για να φυγω απο την μικρη οθονη του iphone, τωρα για μενα αν βγει ipad mini θα ειναι ενα υπερφυσικο ipod... Εκτος απο το iphone ολα τα αλλα idevices ειναι κομπλε!! το iphone θελει καπως μεγαλητερη οθονη πια!!!
Φιλε μου γιαυτο λεγετε iPhone επειδη ειναι κινιτο αμα ειχαι μεγαλυτερη οθονη θα λεγοταν tablet αλλα νταξι ετσι κ αλλιως το 5 θα εχει λιγο μεγαλυτερη
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:16
Κοιτα τι λεει χαχα τσεκαρε το εδω και οπου αλλου θες http://gr.forexpros....πέας-Νομίσματος
Περιμενεις με 180 να βγει στην Ελληνικη αγορα;;; 1ον στην ελλαδα εχουμε 23% το ΦΠΑ 2ον πες μου ενα idevices που πουλητε με τα ιδια χρηματα που κανει στην Αμερικη
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:17
μα ο βασικος λογος ειναι ο οικονομικος..επισης ενα μινι ιπαδ το παιρνεις πιο ευκολα παντουΕγω πηρα το ipad για να φυγω απο την μικρη οθονη του iphone, τωρα για μενα αν βγει ipad mini θα ειναι ενα υπερφυσικο ipod... Εκτος απο το iphone ολα τα αλλα idevices ειναι κομπλε!! το iphone θελει καπως μεγαλητερη οθονη πια!!!
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:18
Εγω πηρα το ipad για να φυγω απο την μικρη οθονη του iphone, τωρα για μενα αν βγει ipad mini θα ειναι ενα υπερφυσικο ipod... Εκτος απο το iphone ολα τα αλλα idevices ειναι κομπλε!! το iphone θελει καπως μεγαλητερη οθονη πια!!!
γιατι μπορει για καποιον που τον ενδιαφερει η φορητοτητα το ipad να ειναι μεγαλο
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:21
Αν το παραγγειλεισ ομως ειναι αλλο θεμα μπορει να κοστοσεο αλλα λιγο πιο φθηνο νομιζω θα ειναι!!
Φιλε μου γιαυτο λεγετε iPhone επειδη ειναι κινιτο αμα ειχαι μεγαλυτερη οθονη θα λεγοταν tablet αλλα νταξι ετσι κ αλλιως το 5 θα εχει λιγο μεγαλυτερη
Θα σε χαλαγε η οθονη που δειχνουν ολα τα concept ;::::
To ipad3 ειναι τοσο τεραστειο;; Αν ο μονος λογος ειναι η μεταφορα που θα παρετε το ipad 3 τι να πω.... μεγεια σας!
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:22
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:23
Θα σε χαλαγε η οθονη που δειχνουν ολα τα concept ;::::
To ipad3 ειναι τοσο τεραστειο;; Αν ο μονος λογος ειναι η μεταφορα που θα παρετε το ipad 3 τι να πω.... μεγεια σας!
μπορεις δηλαδη το ipad να το κουβαλας συνεχεια μαζι σου?
Δημοσίευση 22/08/2012 - 13:29
Περα απο τις προτιμησεις και τις αναγκες του καθενος (τιμη,φορητοτητα) δεν υπαρχει λογος να μη θελεις να κυκλοφορησει καν... Μακαρι να βγει στην αγορα κι οποιος θελει το παιρνει...Εγω πηρα το ipad για να φυγω απο την μικρη οθονη του iphone, τωρα για μενα αν βγει ipad mini θα ειναι ενα υπερφυσικο ipod... Εκτος απο το iphone ολα τα αλλα idevices ειναι κομπλε!! το iphone θελει καπως μεγαλητερη οθονη πια!!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες