Καλησπερα. Ειμαι λιγο οφφτοπικ αλλα αφορα το φβ και την ασφαλεια μας. Τελειως τυχαια προχθες ανακαλυψα οτι αν στελνουμε μηνυματα απο το messenger(πριβε) και εχουμε ενεργοποιημενες τις τοποθεσιες τοτε ο συνημιλητης μας παυωντας πανω στο μηνυμα μπορει να δει ακριβως που ειμαστε. Ακομα και διευθυνση π ειμαστε. Εγω εκλεισα το gps και πλεον δε με δειχνει. Αυτο συμβαινει και σε ιος και σε ανδροιδ. Το δοκιμασα μονο στο fb messenger οποτε δε ξερω αν συμβαινει και στη κανονικη εφαρμογη. Συγγνωμη αν εχει ξανααναφερθει αλλα προχθες το ανακαλυψα και το θεωρω αρκετα σημαντικο.
φημες λενε οτι ενα πλοιο, νομιζω τιτανικος, βυθιστηκε...ακουσατε κατι...χαχαχα
σοβαρα τωρα, ετσι την εχουν πατησει πολλοι κ πολλες χαζογκομενες, ελεγε η αλλη παω για υπνο μωρο μου κ εβγαινε απο κατω απο αραχωβα....χαααχαχαχαχα
πολυ γελιο εχουν γινει πολλα...
για την ιστορια, πας στις ρυθμισεις του λοκεισον κ δινεις αδεια κατα το δοκουν σε ποιες εφαρμογες επιτρεπεις η μη...εγω πχ εχω μονιμα οφφ στο μεσεντζερ για να μην την παταω απο βιασυνη κ παντα ον στην κανονικη εφαρμογη για να κανω τσεκ ιν ταγκ κλπ....κ αν χρειαστει να απαντησω απο την εφαρμογη απλα τσεκαρω το βελακι να ιενια γκριζο...αυτα...