Καλησπερα παιδια, εχω ενα iphone SE ενος μηνα (αγορα 01/2017) πριν λιγες μερες εκει που το χρησημοποιουσα (20ημερων κινητο) διαπιστωσα μια κυλιδα κιτρινη στο πανω μερος της οθονης.
Μετα απο μιση ωρα ειχε απλωθει αυτη η κοιλιδα! Λογω οτι ημουν Θεσσαλονικη το πηγα στο istorm Θεσσαλονικης , εκει μου ειπαν πιθανων υγρασια( χωρις να εχει σε επαφη με κατι υγρο το κινητο ) , τεσπα μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαχτει η οθονη με δικη μου επιβαρυνση ( αφου προκληθηκε απο δικη μου ''κακκη'' χρηση ) . Μου ειπε οτι οι επιλογες ειναι δυο, ή να το αφησω για ελεγχο (+25Ε) μεσα σε τρεις μερες και μετα απο εκει μου αλλαζουν την οθονη (+170Ε περιπου) ή αντικατασταση συσκευης (+350Ε). Ξαφνικα τα εχασα γιατι μολις πριν 20 μερες ειχα δωσει 400+ για να το παρω.
Επισης μου ειπαν οτι αν ειναι υγρασια μπορει να περασει κ στην πλακετα και να ''καει'' το κινητο (μεγαλυτερη ζημια) αν το αφησω ετσι. Τους ρωτησα αν το αφησω για ελεγχο που θα γινει σε 3 μερες περιπου (λογω μεγαλου φορτου εργασιας που ειχαν) ισως παει η ''υποτιθεμενη υγρασια'' στην πλακετα κ αχρηστεψω το τηλεφωνο.
Τελος παντως για να μην σας κουραζω, το πηγα παραδιπλα στο icare και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη οθονης (95Ε) με γνησια οθονη της apple (ισχυει αυτο?). Το θεμα ειναι οτι λογω οτι ειμαι νεος κατοχος apple συσκευης δεν γνωριζα τα περι εγγυησης.. Την χανω τελικα; Και ειναι λογικη η εμφανιση της υγρασιας ( που με διαβεβαιωσε το icare) που υπηρξε ;
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας