Για δείτε και τι λεγόταν όταν πρωτοκυκλοφόρησε το -κατά κοινή ομολογία- πιο επιτυχημένο design κινητού ever....
Όσοι μιλάνε για ίδιο design τι εννοούν? Ότι είναι παραλληλόγραμμο με γωνίες?
Η Apple νομίζω έκανε κάτι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο... Πήρε το απόλυτα επιτυχημένο design του 4/4S και το εξέλιξε.
Τι καινούριο design να έβγαζε δηλαδή? Να το έκανε σαν το iPad? Το περίφημο σχήμα "δάκρυ" που είχε κυκλοφορήσει πέρυσι?
Να σας πω τι θα ακουγόταν τότε? "Είναι σαν ένα iPodTouch..", "Ξέμειναν από ιδέες και αντιγράφουν το iPad", "Απαίσιο! Σαν το 2G λεπτότερο..."
Μήπως τελικά γκρινιάζουμε έτσι από χόμπυ?
Ή μήπως γκρινιάζουμε γιατί η Apple δεν βγάζει αυτό που έχει ο καθένας μας στο μυαλό του?
Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το νέο τηλέφωνο. Πάντα βέβαια κρατάω και μια πισινή γιατί Apple είναι αυτή...
Και έλεγα τόσες μέρες δεν είχε ακουστεί αυτό...
+1000
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου!
Μια αποψη που διαβασα σε ξενο blog, η Apple δε μπορει να ξεφυγει απο αυτο το σχεδιο και να βγαλει κατι εντελως διαφορετικο. Αυτο θα ειναι καταστροφικο για την Apple διοτι ετσι αλλαζει ολο το προφιλ και το στυλ του τηλεφωνο που αλλαξε το λογικη ολων των smartphones.
Ειναι σα την Ferrari ρε παιδια, τοσα μοντελα εχει βγαλει και ολα μοιαζουν μεταξυ τους....
Αυτη ειναι η δικια μου αποψη παντα! Θα ηθελα το νεο iPhone να εχει μεγαλυτερη οθονη αλλα και οχι υπερβολικο μεγεθος ολου του κινητου και αν βγει ετσι πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλο και βολικο...