καλα ενταξει...τωρα θα τραβηξει ότι αριθμούς τηλεφωνων είναι καταχωρημενοι μεσα συν του ότι το log αρχειων και μηνυματων περναει στην κυριοτητα του facebook.....
μια χαρα....
Δημοσίευση 20/02/2014 - 10:30
καλα ενταξει...τωρα θα τραβηξει ότι αριθμούς τηλεφωνων είναι καταχωρημενοι μεσα συν του ότι το log αρχειων και μηνυματων περναει στην κυριοτητα του facebook.....
μια χαρα....
Δημοσίευση 20/02/2014 - 11:21
Δημοσίευση 20/02/2014 - 11:26
Άσχημα νέα! Τώρα θα μας ελέγχει μια και καλα!
Δημοσίευση 20/02/2014 - 11:52
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 20/02/2014 - 11:54
Θεωρίες συνωμοσίας Νο6547......
Δεν είναι θεωρίες είναι η πραγματικότητα. Πλέον είναι τόσο εμφανές!
Δημοσίευση 20/02/2014 - 11:55
θέλετε να ενημερώσετε και εμάς τους αδαείς ποιο είναι το εμφανές και πως θα μας ελέγχει;
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 20/02/2014 - 11:58
θέλετε να ενημερώσετε και εμάς τους αδαείς ποιο είναι το εμφανές και πως θα μας ελέγχει;
Ακόμη πιστεύεις πως το facebook δεν αντλεί πληροφορίες?
Δημοσίευση 20/02/2014 - 12:00
μόνο ότι πληροφορίες έτσι και αλλιώς από την στιγμή που έκανα προφίλ έχω δεχτεί ότι θα υπάρχουν στο διαδίκτυο αν ήθελα μυστικότητα και να μην μάθει κανείς τίποτα για εμένα δεν θα έκανα προφίλ απλά τα πράγματα.
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 20/02/2014 - 12:02
μια χαρα....
οχι που θα γλυτωνατε, γιατι νομιζετε οτι εχετε privacy me whatsapp κ μονο το κακο fb σας ελεγχει, λες και ειστε οι πρωθυπουργοι κρατων, η θα κατσει το φασεβοκ να ασχοληθει με το αν βγηκες με την μαρια ενω τα χεις με την ελλη, γατακια! ζχαχα
Δημοσίευση 20/02/2014 - 12:03
μόνο ότι πληροφορίες έτσι και αλλιώς από την στιγμή που έκανα προφίλ έχω δεχτεί ότι θα υπάρχουν στο διαδίκτυο αν ήθελα μυστικότητα και να μην μάθει κανείς τίποτα για εμένα δεν θα έκανα προφίλ απλά τα πράγματα.
Δεν μιλάμε μόνο γιαυτές τις πληροφορίες. Είναι πιο περίπλοκο το πράγμα.
Δημοσίευση 20/02/2014 - 12:07
δηλαδή τι ποιο περίπλοκο; γενικά και αόριστα δεν κάνουμε κουβέντα ή έχεις κάτι να μας πεις και έχεις αποδείξεις γιαυτό ή απλά φιλολογούμε
Δημοσίευση 20/02/2014 - 12:16
δηλαδή τι ποιο περίπλοκο; γενικά και αόριστα δεν κάνουμε κουβέντα ή έχεις κάτι να μας πεις και έχεις αποδείξεις γιαυτό ή απλά φιλολογούμε
Τι να αποδείξω? ότι ξέρουν τον αριθμό κινητού σου? Ότι ξέρουν από το ip σου με ποιον μιλάς και τι λες? Η μπορούν ακόμη να σκιαγραφήσουν και τι τιπος είσαι, που συχνάζεις κτλ.
Έχω γνώσεις forensic psychology και πραγματικά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά..φιλικα πάντα
Δημοσίευση 20/02/2014 - 12:23
τον αριθμό του κινητού μου τον ξέρει όλος ο κόσμος από την στιγμή που υπάρχει σε όλες τις προωθητικές λίστες εν γνώση μου (αν έκανα τον κόπο να διαβάσω τους όρους του συμβολαίου που έκανα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας) και εφόσον έδωσα το πλήρη στοιχεία μου. το να λέμε ότι παρακολουθούν εκατομμύρια συσκευές τι λένε και με ποιόν είναι τουλάχιστον απίθανο οπότε φιλικά πάντα αν ξαναλέω ήθελα μυστικότητα δεν θα είχα τηλέφωνο
Δημοσίευση 20/02/2014 - 15:11
Δημοσίευση 22/02/2014 - 22:06
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες