Το να πεις οτι σου ειναι αδιαφορο το καταλαβαινω αλλα το να επικροτεις και να λες και μπραβο επειδη δεν ειναι ασφαλες κτλ ειναι τραγικο
Στο σχόλιο μου που σχολίασες, χλεύασα τη νοοτροπία πολλών εδώ μέσα που τάσσονται υπέρ της μη-ύπαρξης της τεχνολογίας NFC στο επόμενο iphone.
Πρώτη φορά στη ζωή μου ακούω άτομα που ζητάνε να μη βάλει μια εταιρία καινοτόμα χαρακτηριστικά στα προϊόντα της, που ζητάνε να τους δώσει λιγότερα!!! Πόσο υγιές είναι αυτό; Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει κάνει μεγάλα άλματα τα τελευταία χρόνια σε άλλες πιο ανεπτυγμένες χώρες, έχει τεράστια υποστήριξη από όλους τους τραπεζικούς οργανισμούς και ακόμα και στο "Ελλαδιστάν" (όπως μερικοί το θεωρείται) έχει να επιδείξει μια μικρή διείσδυση. Όσο για το θέμα της ασφάλειας που κάποιοι προπαγανδίζεται, το μόνο που έχω να πω
είναι να αναθεωρήσετε λίγο για το πόσο "πιο ασφαλές" τελικά είναι η κατοχή πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, ο λογαριασμός paypal, ακόμα και τα λεφτά που έχεις στη τσέπη σου όταν κυκλοφορείς στην Αθήνα το βράδυ!
Τελευταία επεξεργασία από: Feregorn, 30/08/2012 - 13:15