Συγνωμη κιολας που πεταγομαι σαν ....... που θα σκεφτουν καποιοι αλλα ειδα κατι που ειναι πολυ κοροιδια ..ετσι το θεωρω εγω δηλαδη....Λετε οτι τα ονομαζεται γνησια για να μην καθεστε να εξηγηται οτι ειναι ημιτασιον καλης ποιοτητας?...Παμε καλα?...Αν δεν ειναι απατη αυτο τι ειναι?...Ειναι το ιδιο δηλαδη το αυθεντικο iphone με την πιο καλη κινεζικη αντιγραφη?...Αν αγοραζατε ενα τετοιο iphone ενω ο πωλητης το ελεγε αυθεντικο θα ηταν απατεωνας η οχι?...
το κεφάλι μου παίδες.....
όποιος θέλει να στείλει μήνυμα να δει τα ανταλλακτικά..... δεν βγάζω άκρη... είμαστε από τους λίγους στην ελλάδα που επισκευάζουμε μόνο με την υψηλότερη ποιότητα που υπάρχει στο εμπόριο, και πατε να βγάλετε συμπέρασμα ότι σας πουλάμε ημιτασιόν..... καλα....
όποιος δοκιμάσει δεν θα το χαλάσει
όποιος δεν θα δοκιμάσει δεν θα χαλάσουμε καρδιές....
Εγώ ξέρω και στο κάτω κάτω ότι προσφέρουμε υπηρεσίες που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. 4 τεχνικοί ζούν και βγάζουν το μερτικό τους από την Ιδέα του iHomeService, η αγορά είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα, δεν κοροιδεύουμε κανέναν.. Αν σας χαλάει η λέξη γνήσιο συγνώμη αλλά είναι επιλογή μας πώς θα δείξουμε στον πελάτη την ποιότητα μας.....
Μερικά πράγματα είναι 0 και 1.
χαμηλής ή υψηλής ποιότητας
ιμητασιόν ή γνήσιο.
Πολύ απλές λέξεις, μην τις τραβάτε από τα μαλλιά.