ihomeservice.gr
Ad
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:35
με βλεπεις να κανω χαβαλε?
εγω σοβαρα σε μιλαω
καλά μίλησες για real γιαυτό!!!
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:37
Jimmako η απλλ θα μπορουσε να μη δινει ουτε τον ενα χρονο εγγυηση που σου δινει τωρα...και συ παλι να ησουν ενταξει με αυτο.ο νομος ομωσ και η ηθικη του εχουν σκοπο να φροντιζουν και για τους πτωχους τω πνευματιΣου λέω και δεν το καταλαβαίνεις. Σαν καταναλωτής αποδέχομαι τους όρους της και αγοράζω τα προϊόντα της. Δεν μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να αγοράσω κάτι.
Οπότε ξέρω από πριν ότι θα έχω 1 χρόνο εγγύηση και είμαι εντάξει με αυτό.
Μην πάμε σε νομοθεσίες, διότι όπως έχω γράψει και παλιότερα υπάρχει και νόμος που και ο ιδιώτης όταν πουλάει κάτι σε ένα άλλο ιδιώτη είναι υποχρεωμένος να παρέχει 6μηνη εγγύηση.
Φαντάζεσαι τι θα γινόταν φαντάζομαι...
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:38
Jimmako η απλλ θα μπορουσε να μη δινει ουτε τον ενα χρονο εγγυηση που σου δινει τωρα...και συ παλι να ησουν ενταξει με αυτο.ο νομος ομωσ και η ηθικη του εχουν σκοπο να φροντιζουν και για τους πτωχους τω πνευματι
Για την Apple τα λέμε και τα γράφουμε,τι θες να κάνουμε; Να πάμε στα δικαστήρια με την Apple? Κι αυτό μπορεί να γίνει.
Η Apple για λίγα τρώει κράξιμο κι εδώ στο φόρουμ;
Εμείς κολλάμε σε μια λέξη γι αυτούς που όπως λες δεν ξέρουν...Δεν γίνεται να λες ΓΝΗΣΙΟ το ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ.
σαν ιδέα για service στο χώρο του πελάτη άριστη,
σαν ποιότητα δεν μπορώ να απαντήσω,
σαν τρόπο επικοινωνίας με τους υποτιθέμενους πελάτες σου ερασιτεχνική.
θα σου πρότεινα με την πρώτη ευκαιρία να διορθώσεις για αρχή τις ανακρίβειες.
τα λάθη άλλωστε είναι ανθρώπινα αλλά για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως φρόντισε να τα διορθώσεις.
δεν είμαι εδώ για πελάτες...
ανακρίβιες είναι η τέχνη του marketing, που μερικές φορές πρέπει να παίξεις με άλλους κανόνες, δεν είναι πλασμένα αγγελικά τα πράγματα..
Τελευταία επεξεργασία από: iHomeService, 29/08/2012 - 23:40
Jimmako η απλλ θα μπορουσε να μη δινει ουτε τον ενα χρονο εγγυηση που σου δινει τωρα...και συ παλι να ησουν ενταξει με αυτο.ο νομος ομωσ και η ηθικη του εχουν σκοπο να φροντιζουν και για τους πτωχους τω πνευματι
Βρε δεν αντιλέγω, παρόλο που σου είπα ότι με πειράζει που δεν έχω 2 χρόνια εγγύηση.
Αλλά εδώ ολόκληρη Ε.Ε δεν μπορεί να την κάνει να δώσει 2 χρόνια εγγύηση, θα αλλάξω εγώ τα πράγματα με το να μην πάρω το προϊόν της?
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:39
" It suggests that a large part of the tooling in its supply chain isowned by Apple. It suggests that those tools are put out of reach of its competitors."Δεν είχα κανένα λάθος attitude.Ότι λέω εγώ το λένε κι άλλοι 1000.Ότι δλδ δεν υπάρχουν γνήσια ανταλλακτικά.
Δεν είμαι παντογνώστης, το συγκεκριμένο θέμα το έχω ψάξει και εξέφερα άποψη. Ούτε το παίζω ξερόλας ούτε τίποτα.
Δεν νομίζω να ήταν σωστός ο τρόπος σου περί ξερόλα περί liar κτλ.Με προσέβαλες κατ επανάληψην γι αυτό είπα ότι είπα..
Αν πάλι ακόμα θέλεις να ελέγξεις το validity των πληροφοριών μου ορίστε:
http://www.asymco.co...factories-cost/
competitors...
χμμμ....Λες να λεει για τη Samsung ή το iHomeService....?
στο link σου απλα διαβαζω οτι η Apple εχει δωσει τα κερατα της να αγορασει machinery...
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:39
η apple καλά κάνει και δίνει 1 χρόνο, οι resellers έχουν την υποχρέωση να σου παρέχουν την κατά ευρωπαϊκή νομοθεσία εγγύηση.Jimmako η απλλ θα μπορουσε να μη δινει ουτε τον ενα χρονο εγγυηση που σου δινει τωρα...και συ παλι να ησουν ενταξει με αυτο.ο νομος ομωσ και η ηθικη του εχουν σκοπο να φροντιζουν και για τους πτωχους τω πνευματι
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:41
Πρώτα χτίζεις φήμη και εμπιστοσύνη μετά κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις.
Αν είσαι ΟΚ κιόλας δεν χρειάζεται καν να τις κάνεις, τις κάνουν οι άλλοι για σένα.
Μπες στο facebook μας και διάβασε σε παρακαλώ, επίσης τα like δεν τα έχω αγοράσει όπως κάνουν ανταγωνιστές μας.
Δεν βάζω λινκ γιατι θα πέσει βουρδουλας!
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:41
Αμαν το βαρυ πυροβολικο, τωρα απολαμβανω pantsos, respectTo ότι έχει κίτρινη οθόνη το θεωρείς ελάττωμα?
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:42
το σωστό marketing δεν αφήνει περιθώρια να σου κάνει κάποιος καταγγελία ότι πουλάς "γνήσια" ανταλλακτικά χωρίς αυτά να είναι.δεν είμαι εδώ για πελάτες...
ανακρίβιες είναι η τέχνη του marketing, που μερικές φορές πρέπει να παίξεις με άλλους κανόνες, δεν είναι πλασμένα αγγελικά τα πράγματα..
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:43
δεν ακουσα να μιλαει κανεις στο αλλο τοπικ για ασεβεια και οτι δε προκειται να την προτιμησουμε (την αππλ) γιατι μας κοροιδευει! Εδω τον ανθρωπο θα τον φατε γιατι λεει για γνησιο και οχι ιμιτατιον.και οτι θα τον δυσφημισετε και οτι δε θα τον προτιμησετε και οτι ειναι ψευτης και οτι..να του καει το βιντεοΓια την Apple τα λέμε και τα γράφουμε,τι θες να κάνουμε; Να πάμε στα δικαστήρια με την Apple? Κι αυτό μπορεί να γίνει.
Η Apple για λίγα τρώει κράξιμο κι εδώ στο φόρουμ;
Εμείς κολλάμε σε μια λέξη γι αυτούς που όπως λες δεν ξέρουν...Δεν γίνεται να λες ΓΝΗΣΙΟ το ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ.
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:44
δεν ακουσα να μιλαει κανεις στο αλλο τοπικ για ασεβεια και οτι δε προκειται να την προτιμησουμε (την αππλ) γιατι μας κοροιδευει! Εδω τον ανθρωπο θα τον φατε γιατι λεει για γνησιο και οχι ιμιτατιον.και οτι θα τον δυσφημισετε και οτι δε θα τον προτιμησετε και οτι ειναι ψευτης και οτι..να του καει το βιντεο
Με τις βαριές εκφράσεις δεν είμαι σύμφωνος κι εγώ. Δεν βγάζουν πουθενά.
Κουβέντα κάνουμε.
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:44
Ακριβοι στα πιτουρα και φθηνοι στα λαχαναΒρε δεν αντιλέγω, παρόλο που σου είπα ότι με πειράζει που δεν έχω 2 χρόνια εγγύηση.
Αλλά εδώ ολόκληρη Ε.Ε δεν μπορεί να την κάνει να δώσει 2 χρόνια εγγύηση, θα αλλάξω εγώ τα πράγματα με το να μην πάρω το προϊόν της?
Δημοσίευση 29/08/2012 - 23:47
δεν ακουσα να μιλαει κανεις στο αλλο τοπικ για ασεβεια και οτι δε προκειται να την προτιμησουμε (την αππλ) γιατι μας κοροιδευει! Εδω τον ανθρωπο θα τον φατε γιατι λεει για γνησιο και οχι ιμιτατιον.και οτι θα τον δυσφημισετε και οτι δε θα τον προτιμησετε και οτι ειναι ψευτης και οτι..να του καει το βιντεο
εδω κανεις λαθος...πολλοι ημαστε εδω μεσα που κραζουμε την apple( ασχετα μετα αν μας λενε κομπλεξικους γραφικους κτλ)
αλλα ειναι διαφορετικο γιατι οσο και να κραξουμε δεν θα βγει και κατι...στα @@ της η apple...ενω το παλικαρι μπορουμε να το κραξουμε και αν οπως λεει ακουει το πληθος
τοτε μπορει να βγει κατι καλο (σε αντιθεση με την μηλια που δεν ακουει κανεναν)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες