Φίλοι του κλαμπ, έριξα μια ματιά στα site των εταιριών για να δώ τι παίζει με τις προσφορές για τα δεδομένα και καταληξα ότι συμφέρει η Wind! H άποψη μου είναι αυστηρά προσωπική και βάση των δικών μου αναγκών για δεδομένα, και φυσικά δεν με πληρώνει η Wind για να ανοίξω αυτο το θέμα! Με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν μπορείς να έχεις με 5 ευρω, για εφτα μήνες 600mb για κατανάλωση κάθε μήνα! Δεν είναι πολλά αλλα ούτε και λίγα.οπως ανέφερα και πιο πάνω εξαρτάται απο τις ανάγκες δεδομένων που έχει ο καθένας! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κανείς αίτηση φορητοτητας απο άλλο παροχο(όλοι πιστεύω έχουμε ένα καρτοκινητό που δεν χρησιμοποιούμε ) για F2G,ή να αγορασεις ένα νέο πακέτο καρτοκινητης F2G. Και στις 2 περιπτώσεις το κόστος είναι 0 ευρω και όλα αποστέλλονται στο σπίτι! Η προσφορά αυτη σου δίνει τη δυνατότητα κανοντασ μια ανανέωση χρόνου ομιλίας των 5 ευρω να έχεις κάθε μηνα 5ευρω επιπλέον υπόλοιπο στην κάρτα σου για 6 μήνες, δηλαδή 5 που πληρωσες και 5x6=30 τα δωρεάν,κάνουν σύνολο 35 ευρω! Η Wind έχει προσφορά στο mobile internet 100, 500Mb επιπλέον δωρεάν οπότε 600Mb το μήνα! Οπότε μπορείτε κάθε μήνα με κόστος 5 ευρω να ενεργοποιείται το mobile internet 100 και να έχετε 600Mb κάθε μήνα για 7 μήνες με συνολικό κόστος απο την τσέπη σας 5 ευρωπουλακια!!!!!
Κάποιος μπορει να πει ότι η προσφορα (τα 500επιπλεον Mb δωρεαν)μπορει να λήξει γιατι γράφει ότι ισχύει μέχρι 30/9, αλλα έχω τη γνώμη ότι θα διαρκέσει αρκετά, γιατι την έχω δει εδώ και αρκετούς μήνες και κάθε μήνα βάζουν ότι τέλος του μήνα λήγει αλλα συνέχεια την ανανεώνουν!!!
Καλο Σαββατοκύριακο σε όλους!
Τελευταία επεξεργασία από: ioik, 01/09/2012 - 16:14