Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Ερωτηση για Paypal

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
30 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   dj_akis

dj_akis

iPH Addict

• 629 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:dj_akis

Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:37

στη δικια μου, καθε φορα που εβαζα χρηματα επαιρνε προμηθεια 1 ευρω και ειχε οριο. Μπορουσα να βαλω πανω απο 30 ευρω...

Attica Gift Card λεγεται και ειναι και αυτη prepaid card

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   stalll

stalll

iPH Contributor

• 1.125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:39

Τι να σου πω, μπορεί να μην τη χρησιμοποίησα εκείνο το διάστημα, γι' αυτό να μην το κατάλαβα. Όταν λες "μίζα"? Για τι ποσό μιλάμε, γνωρίζεις?

χωρις να ξερω συγκεκριμενα για την κυπρου, σου λεω πως πανω κατω ειναι 2 ευρω σε καθε γεμισμα.

#18   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:41

Πολλά χρόνια έχω την νορμάλ κάρτα μου και δεν ειχα ποτε κανένα πρόβλημα ...

#19   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:44

Παιδιά εγώ την έχω τουλάχιστον 3 χρόνια και δε μου έχουν κρατήσει ποτέ λεφτά, 1000%
Κάθε φορά βάζω ή 10€ ή 20€.

#20   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:47

χωρις να ξερω συγκεκριμενα για την κυπρου, σου λεω πως πανω κατω ειναι 2 ευρω σε καθε γεμισμα.

Τι να σου πω, μπορεί να μην τη χρησιμοποίησα εκείνο το διάστημα, γι' αυτό να μην το κατάλαβα. Όταν λες "μίζα"? Για τι ποσό μιλάμε, γνωρίζεις?

Κάθε φορά που καταθέτεις χρήματα στην Prepaid Card της Κύπρου, η προμήθεια της τράπεζας είναι 1,20€

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 03/09/2012 - 10:48

#21   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:49

Μου έπαιρναν λεφτά δηλαδή για κάθε γέμισμα και δεν το πήρα χαμπάρι? Πλάκα έχω :D

#22   stalll

stalll

iPH Contributor

• 1.125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:51

Μου έπαιρναν λεφτά δηλαδή για κάθε γέμισμα και δεν το πήρα χαμπάρι? Πλάκα έχω :D

σκεψου ποσα λεφτα εχεις χασει ετσι..... ενω πχ με paypal η appstore που ειναι εμπιστα μπορεις ανετα απλα να χρησιμοποιεις μια χρεωστικη! ;)

#23   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:53

Εχει δικιο ο φιλος, δεν συμφερει prepaid.

Καταρχας μονο και μονο η κουραση να πας να την γεμιζεις καθε φορα που θα τελειωνει ειναι βαρος.Χωρια το κοστος γεμισματος.

Πλεον ουτε εικονικες προπληρωμενες (οπως η webuy της πειραιως) αξιζουν, γιατι πολυ απλα το καθε ηλεκτρονικο γεμισμα κανει 2 ευρω. Δε συμφερει για αγορα των 0,79 στην καμια αν θες να κανεις και δεν εχεις να σου φαει 2 ευρω η τραπεζα. Ουτε και αν το εκανες συχνα για πολλες αγορες το γεμισμα, παλι θα σου βγει πολλα το χρονο μονο το γεμισμα.

Καλυτερα χρεωστικη. Alpha bank, peiraios κλπ εχουν μια χαρα χρεωστικες. Ειδικα οσες ειναι με καρτα evisa (alpha) μπορουν να χρησιμοποιηθουν και καπου παραπανω εκτος απο paypal γιατι τις δεχονται. Πας ανοιγεις λογαριασμο και βαζεις atm ή σε καταθεση τα λεφτα στο λογαριασμο σου για τις αγορες που εμπιστευεσαι.

Προφανως ο λογος χρησης ηλετρονικης prepaid ειναι για αγορες που δεν εμπιστευεσαι. Για το appstore, itunes, paypal δε τιθεται θεμα.

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 03/09/2012 - 10:55

#24   georgetdm

georgetdm

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2012 - 10:58

Προφανως ο λογος χρησης ηλετρονικης prepaid ειναι για αγορες που δεν εμπιστευεσαι. Για το appstore, itunes, paypal δε τιθεται θεμα.

Συμφωνώ prepaid μόνο σε μικρομάγαζα!

Τελευταία επεξεργασία από: georgetdm, 03/09/2012 - 10:58

#25   dj_akis

dj_akis

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2012 - 14:49

Αυτο είχα πάθει και γω με την Attica gift card(χρεωνε με 1 ευρώ απο 30εως 100ευρω κατάθεση) και τωρα ευκαιρία ειναι να την γύρισω σε χρεωστικη...

#26   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 03/09/2012 - 14:51

Απορώ πώς βγάζετε προπληρωμένη.. Για να κοροιδεύουν τον κόσμο έχουν βγει μόνο.

εχω λογαριασμο στο Paypal και εχθες η πιστωτικη που ειχα καταχωρημενη εληξε, ομως εχω ενα υπολοιπο (Paypal Balance) περιπου στα 5 ευρω αλλα οταν παω να κανω μια αγορα μεσω facebook αξιας 1,50 ευρω μου λεει οτι πρεπει να βαλω νεα πιστωτικη-χρεωστικη καρτα επειδη η αλλη εχει ληξει.

Εφοσον υπαρχουν χρηματα μεσα στο Paypal account μου, γιατι δεν μπορω να κανω πληρωμη?

Καλά αφού έληξε η πιστωτική σου, δεν σου έστειλαν καινούρια;

#27   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 03/09/2012 - 14:52

εχω λογαριασμο στο Paypal και εχθες η πιστωτικη που ειχα καταχωρημενη εληξε, ομως εχω ενα υπολοιπο (Paypal Balance) περιπου στα 5 ευρω αλλα οταν παω να κανω μια αγορα μεσω facebook αξιας 1,50 ευρω μου λεει οτι πρεπει να βαλω νεα πιστωτικη-χρεωστικη καρτα επειδη η αλλη εχει ληξει.

Εφοσον υπαρχουν χρηματα μεσα στο Paypal account μου, γιατι δεν μπορω να κανω πληρωμη?

Απο τι στιγμή που ο λογαριασμός σου έχει 5€ έπρεπε να χρεωθεί στον λογαριασμό σου διότι και σε εμένα είχε τύχει το ίδιο περιστατικό με κάρτα που είχε λήξει αλλα μπόρεσε το ebay και τράβηξε 1450€ απο τον λογαριασμό μου του paypal.
Στειλε ένα email στο paypal

#28   dj_akis

dj_akis

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2012 - 14:56

Απορώ πώς βγάζετε προπληρωμένη.. Για να κοροιδεύουν τον κόσμο έχουν βγει μόνο.

Καλά αφού έληξε η πιστωτική σου, δεν σου έστειλαν καινούρια;

sorry εγραψα λαθος, Prepaid Card ηταν και εαν ληξει αυτη τοτε βγαζεις καινουργια με αλλο αριθμο καρτας φυσικα...

Οποτε τελικα κατεληξα στο να βγαλω μια χρεωστικη απο εναν λογαριασμο μου στην Alpha Bank μαζι με e-banking και να μην εχω αλλο ιστοριες και τρεχαματα

Απο τι στιγμή που ο λογαριασμός σου έχει 5€ έπρεπε να χρεωθεί στον λογαριασμό σου διότι και σε εμένα είχε τύχει το ίδιο περιστατικό με κάρτα που είχε λήξει αλλα μπόρεσε το ebay και τράβηξε 1450€ απο τον λογαριασμό μου του paypal.
Στειλε ένα email στο paypal

Και μενα αυτο μου εκανε εντυπωση...λεω δε μπορει

#29   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 03/09/2012 - 14:57

sorry εγραψα λαθος, Prepaid Card ηταν και εαν ληξει αυτη τοτε βγαζεις καινουργια με αλλο αριθμο καρτας φυσικα...

Οποτε τελικα κατεληξα στο να βγαλω μια χρεωστικη απο εναν λογαριασμο μου στην Alpha Bank μαζι με e-banking και να μην εχω αλλο ιστοριες και τρεχαματα

Και πολύ καλά έκανες.. Δεν θα έχεις καμία προμήθεια όλα δωρεάν και με εξελιγμένο internet banking και mobile banking μέσα από την εφαρμογή του iphone. Θα σε συμβούλευα μόνο αν αυτόν τον λογαριασμό τον χρησιμοποιείς συχνά και σου βάζουν μισθοδοσία πχ ή έχεις μεγάλο υπόλοιπο, να ανοίξεις έναν δεύτερο λογαριασμό για αυτή τη δουλειά και να χρησιμοποιείς την δεύτερη κάρτα για αγορές στο internet.

#30   dj_akis

dj_akis

iPH Addict

• 629 μηνύματα

Δημοσίευση 03/09/2012 - 15:00

Και πολύ καλά έκανες.. Δεν θα έχεις καμία προμήθεια όλα δωρεάν και με εξελιγμένο internet banking και mobile banking μέσα από την εφαρμογή του iphone. Θα σε συμβούλευα μόνο αν αυτόν τον λογαριασμό τον χρησιμοποιείς συχνά και σου βάζουν μισθοδοσία πχ ή έχεις μεγάλο υπόλοιπο, να ανοίξεις έναν δεύτερο λογαριασμό για αυτή τη δουλειά και να χρησιμοποιείς την δεύτερη κάρτα για αγορές στο internet.

ευτυχώς δεν χρησιμοποιω καθολου αυτο τον λογαριασμο και δεν εχω μεγαλο υπολοιπο μεσα.....

γυρω στα 30χιλ. ευρω εχω μεσα, ψιλοπραματα δλδ! :P :P :P :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1