Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

Η Apple ανακοινώνει επίσημα το event παρουσίασης του επόμενου iPhone για τις 12 Σεπτεμβρίου

• Please log in to reply
598 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   celicamania

celicamania

iPH Member

• 303 μηνύματα
  • Twitter:@#!/celicamania
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 05/09/2012 - 01:58

Aντε μια βδομαδουλα έμεινε και θα γίνει χαμός μετά με αυτό που θα δούμε,η 4ss η 5 η new ότι και να δείξουν θα πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια πάλι.Μας έχουνε κάνει σαν την χήρα στο κρεβάτι!!
Ο καθένας μας θα έχει να πει και από κάτι ανάλογα τι περιμένει να δει, εγώ πάντως θέλω design.......ειδομεν!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 05/09/2012 - 03:01

Εκτός του ότι το 5 είναι η σκιά του 12(Μπορει να Ειναι θέμα μάρκετινγκ καθαρά, Μπορει και όχι) και εκτός του ότι φέτος το iPhone κλείνει 5χρόνια με 5 γενιές, μπορεί στο τέλος να ονομαστεί και έτσι ή Μπορει να υποδηλώνει μια άλλη συσκευή που ίσως παρουσιάσουν (Το νέο iPodTouch με 5 ίντσες οθόνη ή iPad mini όπως θέλετε πείτε το!)! Το θέμα παιδιά Ειναι ότι την τετάρτη η apple θα παρουσιάσει την 6η γενιά του πιο πετυχημένου smartphone που έχει βγει ποτε! Την 6η έκδοση (σε τελική μορφή) του λογισμικού της και άμα θυμάστε από παλιότερα ένα στέλεχος της Apple είχε πει ότι το νέο iPhone θα κάνει το SG3 να μοιάζει παλιο!!! Άντε να δούμε αν θα ισχύει τελικα και πως θα μας εντυπωσιάσουν! Καλύτερα να μετονομαστεί σκέτο iPhone όπως ξεκίνησε και να λένε ας πούμε iPhone 6gen (χωρίς S χωρίς GS και τετοια) όπως στα iPad και στα iPod και στα pc τόσα Χρονια!)Αναμονή λοιπόν μέχρι την Τετάρτη στις 8 το βράδυ!

#168   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5,732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 05/09/2012 - 03:16

Θα είναι πολύ περίεργο αν παρουσιάσει και ipad mini όπως ακούγεται.. Τόσα χρόνια το λένε.. ποτέ δεν μπορούσα να το πιστε΄ψω ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό..

#169   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1,031 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 05/09/2012 - 03:29

και άμα θυμάστε από παλιότερα ένα στέλεχος της Apple είχε πει ότι το νέο iPhone θα κάνει το SG3 να μοιάζει παλιο!!!

αυτό το είχε πει ο CEO της foxconn. ή τουλ ετσι το ειχαν παρουσιασει..

#170   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 05/09/2012 - 03:31

αυτό το είχε πει ο CEO της foxconn. ή τουλ ετσι το ειχαν παρουσιασει..

Ναι σωστά κάτι τέτοιο είχε γίνει, Εγω δεν θυμομου Καλα!

#171   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1,031 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 05/09/2012 - 03:40

να πω και εγω την αποψη μου…

Θεωρώ πως ότι έχουμε δει αυτο θα ειναι. last year, μονο mockups είχαν βγει και ΟΧΙ ολοκληρωμενα μέρη. Επίσης καποιοι κινέζοι είχαν προτρέξει να φτιάξουν θήκες. Φέτος είναι διαφορετικά ολα έιναι γνωστά.

PS. Όλοι αυτοι που λένε ότι είναι μουφα, θα το αγοράσουν όπως έγινε κ με το ξεχασμενο iphone 4 - που έμοιαζε με SE - σε μπαρ.

#172   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1,044 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 05:03

Η διαφήμιση καλά ξεκίνησε το show εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Επίσης θεωρώ πως δεν είναι δυνατόν το iPhone να αλλάξει και να λέγεται "New iPhone" διότι πολύ απλά είναι η ναυαρχίδα της Apple και είναι τηλέφωνο όχι tablet αρα έχει μια ιστορία μια ακολουθία και έναν ανταγωνισμό πολύ συγκεκριμένο τα οποία δεν τα έχει βρεί στο iPad που είναι μια κατηγορία μόνο του. Για μένα είναι γενικά λάθος το "new" διότι κάνει το προιόν υπερβολικά αναλώσιμο. Τέλος πάντων αυτά είναι στρατηγικές μάρκετινγκ όπως πιστεύουν καλύτερα κάνουν.

Για μένα η φετινή παρουσίαση έχει ενδιαφέρον διότι είναι το πρώτο μετά-Jobs iPhone και πιστεύω καλό θα είναι να δείξουν στον κόσμο κάτι ρηξικέλευθο. Ακόμη και σήμερα ανήκω στους λίγους που θεωρούν ότι δεν θα μας δείξει η Apple ένα τηλέφωνο-τηλεκοντρόλ (διότι απλά δεν μας έχει συνηθίσει σε ασχήμια) αλλά από την άλλη φοβάμαι και την διατήρηση του υπάρχοντος σκελετού με βελτιώσεις και λέπτυνση μόνο.

Σιγά σιγά γίνεται όλο και δυσκολότερο να πας πολύ παρακάτω. Ειδικά με τις μπαταρίες που βάζουν :P Για να δούμε πάντως είναι μια παρουσίαση-γιορτή και ελπίζω να μας ικανοποιήσει όλους ιδιαίτερα δε όσους θα σπεύσουν να αγοράσουν το νέο μήλο.

#173   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 05/09/2012 - 06:09

Είναι δυνατόν να μου πείτε και εμένα το "τέλος" του "ανεκδοτου" για να καταλάβω γιατι δεν παει καλα σε ορισμένους ο τίτλος iPhone 5?
Όταν βγήκε το new iPad όλοι λέγατε, δεν μας αρέσει ο τίτλος γιατι να μην το λένε iPad 3? τώρα ξαφνικά σας αρέσει και θέλετε όλα να λέγονται the new iPhone ? ποτε θα καταλάβετε ότι το iPad και το iPhone το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι τα βγάζει η ίδια εταιρια και ότι απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικό κοινό, αναρωτιέμαι ακόμα! Η apple μέσα απο τα χρόνια λειτουργίας της, έχει δείξει ότι παει καλα και βγάζει εξερετικα προϊόντα γιατι οι υπάλληλοι της ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον! Η ομάδα του iPad λοιπόν γουσταρε να το βγάλει new iPad ενω του iPhone, iPhone 5! Μήπως να σας θυμίσω την ιστορία με την Lisa ? έχουν εντελώς διαφορετικά τμήματα μάρκετινγκ και διαφορετικό κόσμο που απευθύνονται! Μην κρίνεται απο εμας που έχουμε τα πάντα apple! Και έτσι και αλλιώς το 5 στον τίτλο σημαίνει και κάτι ακόμα! Ότι το κινητό θα είναι 5 χρόνια μπροστά απο τα υπόλοιπα της αγοράς! Χαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από: GodfatherGR, 05/09/2012 - 06:13.

#174   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 05/09/2012 - 06:23

αν δεν βγαζει φωτογραφιες το βραδυ οπως το 4s τοτε θαναι για πεταμα.

Φιλε για να βγάζει φωτο το βράδυ θες τριποδο, μεγαλύτερο φακό και ανάλογα το θέμα σου, ισχυρό φλας! Είσαι σε λάθος κατηγορία! Εδω μιλάμε για κινητο όχι φωτογραφική

#175   nik198x

nik198x

iPH Enthousiast

• 461 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 05/09/2012 - 07:08

Μέχρι και οι Καμπουράκης - Οικονομέας σχολίαζαν πριν λίγο τις φήμες για το νέο iPhone. Για τον Οικονομέα δε μου κάνει εντύπωση, ήξερε τα πάντα γιατί είναι Applακιας. Τον είχα δει στο istorm πέρσι να παίρνει μια κουτάρα με το νέο iMac. Ο τραγικός Καμπουράκης αυτό που είχε να σχολιάσει είναι ότι "οι ίντσες παίζουν πάντα ρόλο, αλλά όσες και να έχεις χωρίς επεξεργαστή είναι άχρηστες!"

#176   Mikest

Mikest

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Twitter:@MichaelSt13
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 05/09/2012 - 07:36

Παιδιά την παρουσίαση απο που θα μπορέσουμε να την δούμε;

Την τεταρτη στην σελιδα της Apple γιατι την τριτη θα σου λεει πως την προετιμαζουν την σελιδα θα στο βγαλει κατευθειαν το iPhone Μπαμ!!
Και 8α μπορεσουμε να κατεβασουμε το iOS 6 απο την τριτη στις 8 το απογευμα ΛΟΓΙΚΑ απο τις 8 μεχρι....καθε μερα :P

#177   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 05/09/2012 - 07:36

Μονο που οι αμερικανοι χρησημοποιουνε πρωτα τον μηνα κ μετα την μερα πχ..09/04!!!
Οποτε με την δικια σου λογικη παμε για της 05/12 :)

5 Δεκεμβρίου μια χαρά!!!(εννοείται ότι κάνω πλάκα)

#178   gaara17

gaara17

iPH Member

• 241 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/09/2012 - 08:02

δεν παρατήρησε κανεις οτι η οθονη του νεου iphone στο βιντεο ειναι γρι? οπως ειναι δηλαδη των μουφα iphone?

#179   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1,643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 05/09/2012 - 08:28

Εγω πάλι, παρακολουθώντας τόσο καιρό τις παρουσιάσεις της Apple, εχω να πω οτι θεωρώ ότι θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό απο αυτό που λέτε.
Καθε γίνεται μια προσπάθεια παραπληροφόρησης, ενα hint το οποίο να ειναι παραπλανητικό αλλά κ να δημιουργήσει κ εναν "μυθο" γυρω απο την παρουσίαση. Αυτο ακριβώς τώρα, το ότι καθόμαστε τόσοι νοματέοι κ σχολιάζουμε τι μπορεί να είναι το 5 στην σκια του 12, αυτό ακριβώς θέλει η Apple.
Επίσης σε θέμα marketing, που σχολιάστηκε πιο πάνω, σχετικά κ με την αντίστοιχη περσινή ανακοίνωση, νομίζω οτι η φετινή ειναι καλύτερη, διότι α) σε κάνει ν αναρωτιέσαι τι είναι το 5 (ενω πέρσι δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα) β) εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία της Apple: ολα γινονται απλα. 2 νουμερα κ τελος
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#180   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2,593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 05/09/2012 - 08:34

Το βιντεακι ειναι 2 μερων κ οχι ωρων!
Επισης ετ σι θα ναι μακροστενο, μην ελπιζετε σε κατι αλλο!

iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6