Η Apple ανακοινώνει επίσημα το event παρουσίασης του επόμενου iPhone για τις 12 Σεπτεμβρίου
Δημοσίευση 05/09/2012 - 08:39
Ad
Δημοσίευση 05/09/2012 - 08:41
Υπομονή...
Δημοσίευση 05/09/2012 - 08:43
Μπορει να ειναι αυτο, αλλα μπορει να ειναι test model για να δοκιμαζουν το "5"αρι χωρις να διαρευσει το σχεδιαστικο μερος...http://www.youtube.com/watch?v=WkcgQDl8Ue0
ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ... ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΙΝ 1 ΩΡΑ
Το ειχαν κανει στο 4αρι που το δοκιμαζαν σε "κουτι" 3gs...
Δημοσίευση 05/09/2012 - 08:45
Για μένα τα δύσκολα θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την παρουσίαση, όταν δηλαδή αρχίσουν οι φήμες για το επόμενο! 6 ή 5S? Κι αν 5S, το S τι σημαίνει, κλπ!
Το σχέδιο θεωρώ θα είναι αυτό που ξέρουμε τόσο καιρό, δεν μπαίνει η apple σε διαδικασία να αλλάξει εντελώς το σχέδιο. Άλλωστε το παραλληλόγραμμο σχήμα με τις στρογγυλεμένες άκρες είναι πλέον... αποκλειστική πατέντα της apple (μετά την νίκη της εναντίον της samsung)!!! - ΕΛΕΟΣ! -
ΥΓ. Το βιντεάκι είναι ψεύτικο και η ενεργοποίηση του κινητού βεβαίως ένα απλό μοντάζ...!
Δημοσίευση 05/09/2012 - 08:56
Δημοσίευση 05/09/2012 - 09:01
Παιδιά πάρτε το πια χαμπάρι! Θα είναι ένα 4s με μακριά οθόνη και καλυτερα υλικά, πιο γερά. Ίσως και λίγο λεπτοτερο. Όμως θα είναι εργονομικοτατο. Αυτό δεν μετράει;
Δημοσίευση 05/09/2012 - 09:04
Και στην περσινή εκδήλωση νομίζαμε οτι τα ξέραμε όλα για το iPhone 5 αλλά τελικά ηταν όλα αποκυήματα της φαντασίας του "ειδικου" τύπου...Aν και αυτή την φορά τα μάθαμε όλα πριν την παρουσίαση για το νέο iPhone, ας περιμένουμε και το event να δούμε επίσημα την νέα συσκευή!
Υπομονή...
Δημοσίευση 05/09/2012 - 09:05
Δημοσίευση 05/09/2012 - 10:46
Δημοσίευση 05/09/2012 - 10:51
Δημοσίευση 05/09/2012 - 10:57
Ας πω και εγω τη γνώμη μου που πέρσι ειχα "αποκρυπτογραφησει" πλήρως την πρόσκληση για το 4S όπως και τη φράση let's talk iPhone, η οποία αναφερόταν ξεκάθαρα στο Siri. Θεωρω λοιπόν ότι στη φετινή πρόσκληση το it's almost here σημαίνει ότι ειναι σχεδόν εδω, με την έννοια ότι ήδη το έχετε δει ποιο ειναι το κινητό, και απλα υπάρχει κάποιος κρυμμένος ασσος στο μανίκι είτε απο την hardware είτε απο την software πλευρά. Αυτο θεωρω εγω ότι ειναι. Και έπισης θεωρω ότι όλες οι διαρροές προέρχονται απο την ίδια την apple. Ποτε άλλοτε δεν έχουμε ξαναδεί τόσες διαρροές, εξαιρείται η περίπτωση του iPhone 4. Οσο για τη διχρωμια στο design, ας μην γκρινιάζουμε, σίγουρα εχει τους λόγους της η apple για να το κανει. Αλλωστε δεν νομίζω κανένας μας να εχει παράπονο απο το γενικότερο design της εταιρείας που προσωπικά το θεωρώ κορυφαίο. Αυτα απο μένα, με μεγάλη ανυπομονησία για την 12η του Σεπτέμβρη!!!:-)
Σωστος! Δεν το ειδα δει ποτε ετσι... Δεν σε βρισκω λαθος. Μπορει και να παιζει τετοιο νοημα. Ειμαστε κοντα στις μερες.
για εμένα απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να είναι έτσι μόνο κ μόνο για το jack...αυτός που το ξεκίνησε το mock-up αυτό θα είπε σίγουρα..."ελα να βγάλω ένα ότι να'ναι να δω τι θα κάνουν"... αν πάλι η Apple βγάλει όντως κάτι τέτοιο με το jack από κάτω τότε...μην τον είδατε...για άλλο 1 χρονάκι με το 4αρι κ βλέπουμε...
Δεν εχει προβλημα η κατω θεση. Σε ολες τις φημες κατω ειχαν το jack. Μπορει να τους βγηκε ετσι γιατι τα τσιπακια που παιρνουν και η γεωμετρια της μητρικης να μην ηταν δυνατον να γινει διαφορετικα. Αν χωρεσαν μεγαλυτερη μπαταρια με αυτο το σχεδιο χαλαλι κιολας. Προσωπικα πολλα smartphones βγαινουν με το jack απο κατω και δεν υπαρχει προβλημα. Ασε που στη τσεπη το βαζεις με το πανω μεσα και το πιανεις και το τραβας κατευθειαν με το χερι και δε χρειαζεται να το γυρισεις αναποδα.
Δημοσίευση 05/09/2012 - 11:02
Σωστος! Δεν το ειδα δει ποτε ετσι... Δεν σε βρισκω λαθος. Μπορει και να παιζει τετοιο νοημα. Ειμαστε κοντα στις μερες.
Δεν εχει προβλημα η κατω θεση. Σε ολες τις φημες κατω ειχαν το jack. Μπορει να τους βγηκε ετσι γιατι τα τσιπακια που παιρνουν και η γεωμετρια της μητρικης να μην ηταν δυνατον να γινει διαφορετικα. Αν χωρεσαν μεγαλυτερη μπαταρια με αυτο το σχεδιο χαλαλι κιολας. Προσωπικα πολλα smartphones βγαινουν με το jack απο κατω και δεν υπαρχει προβλημα. Ασε που στη τσεπη το βαζεις με το πανω μεσα και το πιανεις και το τραβας κατευθειαν με το χερι και δε χρειαζεται να το γυρισεις αναποδα.
ναι αλλά τι κάνεις με τις βάσεις φόρτισης ή με συσκευές ήχου κτλ; τώρα αν το έχεις κ ακούς μουσική στα ηχεία σου έχεις κ τα ακουστικά κ μιλάς κανονικά, κ προσωπικά το βρίσκω εντελώς άβολο κ μη λειτουργικό,το κιν ποτέ δεν το έβαλα ανάποδα στην τσέπη για παράδειγμα γιατί το βγάζω κ θέλω να δω ποιος με καλεί κτλ αμέσως χωρίς να το γυρνάω τούμπα...τεσπα...άλλη μια εικασία κ η δική μου...
Δημοσίευση 05/09/2012 - 11:04
Δημοσίευση 05/09/2012 - 11:07
Πες και σε εμαςΒρηκα κ stream με ελληνικη μεταφραση για την τεταρτη...
Δημοσίευση 05/09/2012 - 11:07
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες