Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

Η Apple ανακοινώνει επίσημα το event παρουσίασης του επόμενου iPhone για τις 12 Σεπτεμβρίου

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
598 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 05/09/2012 - 22:16

Σιγά μην δώσει η Apple το iphone 32gb 100€ κάτω! Με την καμία όμως! Αν καταργήσουν τα 16gb τότε θα ξεκινάει από τα 800€ (32gb)

Δε παιζει, αν τα βαλει τετοια τιμη, απλα οι μισοι που θα ηθελαν iphone θα κοιταξουν αυτοματως αλλες συσκευες. Ενω με αυτη την κινηση που λεει ο nsxbass θα παιξει μονη της φετος. Θα ειναι κατω απο τη μεση χτυπημα για πολλους.

ιδια τιμη με το 16αρι δυσκολα...και η apple δεν ειναι και πολυ large οταν προκειτε για φραγκα...εγω το βλεπω για 689-699

Εκει το κοβω και εγω

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 05/09/2012 - 22:17

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/09/2012 - 22:20

δείτε αυτό παιδιά φαίνεται αληθινό

!

#333   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 05/09/2012 - 22:21

Αυτο ειναι τοσο αληθινο οσο κ οι τσαντες λουι στο μοναστηρακι

#334   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 22:28

Αχαχαχα!

Το εχουν βαλει και λιγο πιο πισω. Τι να πω δε ξερω, θα δειξει σε μια βδομαδα

Χλωμο παντως

#335   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 05/09/2012 - 22:37

εάν δεν έχει pureview technology (και wireless charging) θα είναι πεταμένα λεφτα!

#336   nellos

nellos

iPH Addict

• 625 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 05/09/2012 - 22:41

Καλη φαση η ασυρματη φορτιση

#337   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1.031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 05/09/2012 - 22:47

με το pureview της νοκια έπαθα πλάκα παντώς

#338   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 22:49

Ναι καλο το pureview αλλα το μετρο χαλια

#339   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 05/09/2012 - 22:50

με το pureview της νοκια έπαθα πλάκα παντώς

ελπιζω να εννοεις το pureview του 808 και οχι αυτο που ειδαμε σημερα

για το metro συμφωνω...αθλιο τελειως

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 05/09/2012 - 22:50

#340   ANASTASIO

ANASTASIO

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 05/09/2012 - 22:51

Προσωπικά αν ήμουν στην apple στη επίσημη παρουσίαση θα πρόσθετα το 12 και το 5 που μας κανει 17 και θα έβγαινε επίσημα το iPhone 5 στις 17 Σεπτεμβρίου πρώτα στην Αμερική και τέλος του ίδιου ΜΗΝΑ στην Ελλάδα.Αλλα ΚΑΤΙ μου λεει ΟΤΙ θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις κανονικα στις 21 Σεπτεμβρίου στην Αμερική και σε εμάς μάλλον τέλος του ΜΗΝΑ η το ΠΟΛΥ αρχές Οκτωβρίου.Δηλαδη ΠΟΛΥ πιθανόν να είμαστε στο 2 group πωλήσεων των χωρών.ΙΔΩΜΕΝ
Το περιμένουμε με αγωνία.

#341   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 05/09/2012 - 22:52

Αφου ανεκαθεν ειμασταν στο δευτερο γκρουπ,τι εχει αλλαξει?

#342   ANASTASIO

ANASTASIO

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 23:01

Ένας φίλος που δουλευει στον ΟΤΕ ως διευθυντικό στέλεχος μου είπε ΟΤΙ το ΈΧΟΥΝ ήδη παραγγείλει και πιθανή ημερομηνία ΕΙΝΑΙ η 28 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα να διατεθεί η 6η Οκτωβρίου.Και πάλι ΙΔΩΜΕΝ.

Αφου ανεκαθεν ειμασταν στο δευτερο γκρουπ,τι εχει αλλαξει?

Δημοσίευση πριν από ένα λεπτό
Ένας φίλος που δουλευει στον ΟΤΕ ως διευθυντικό στέλεχος μου είπε ΟΤΙ το ΈΧΟΥΝ ήδη παραγγείλει και πιθανή ημερομηνία ΕΙΝΑΙ η 28 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα να διατεθεί η 6η Οκτωβρίου.Και πάλι ΙΔΩΜΕΝ.

#343   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1.406 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/09/2012 - 23:09

Δημοσίευση πριν από ένα λεπτό

δεν τον ρωτουσες να μας πει και τα χαρακτηριστικα του, και πως λεγεται η ονομασια του..απλα το κουτι να κοιταξουν να μας φυγει η περιεργεια!lol

#344   ANASTASIO

ANASTASIO

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 05/09/2012 - 23:20

δεν τον ρωτουσες να μας πει και τα χαρακτηριστικα του, και πως λεγεται η ονομασια του..απλα το κουτι να κοιταξουν να μας φυγει η περιεργεια!lol

Τα κουτιά του νέου iPhone θα φτάσουν στις αποθήκες σε 15 ημέρες εδω στην Ελλάδα απο ΟΤΙ μου είπε.Αυτοι απλα κάναν την παραγγελία ως NEW IPHONE 5.Και ΜΕΤΑ θα διατεθούν την ημερομηνία που θα ΕΧΕΙ ορίσει η apple.Παντα να ξέρετε ΟΤΙ άσχετα με την ημερομηνία που θα πει η apple το ΠΟΤΕ θα διατεθεί το ΠΡΟΙΟΝ ΑΝΑ χώρα,αυτα έρχονται πάντα νωρίτερα στις αποθήκες περίπου 3-5 ημέρες,,τα τιμολογουν και τα κοστολογουν και ΕΙΝΑΙ έτοιμα προς πώληση.
ΟΠΟΤΕ οι αποθηκαριοι θα ΕΙΝΑΙ οι πρώτοι που θα τα παραλάβουν και θα μπορούν να δουν τι γράφει ακριβώς.

Τα κουτιά του νέου iPhone θα φτάσουν στις αποθήκες σε 15 ημέρες εδω στην Ελλάδα απο ΟΤΙ μου είπε.Αυτοι απλα κάναν την παραγγελία ως NEW IPHONE 5.Και ΜΕΤΑ θα διατεθούν την ημερομηνία που θα ΕΧΕΙ ορίσει η apple.Παντα να ξέρετε ΟΤΙ άσχετα με την ημερομηνία που θα πει η apple το ΠΟΤΕ θα διατεθεί το ΠΡΟΙΟΝ ΑΝΑ χώρα,αυτα έρχονται πάντα νωρίτερα στις αποθήκες περίπου 3-5 ημέρες,,τα τιμολογουν και τα κοστολογουν και ΕΙΝΑΙ έτοιμα προς πώληση.
ΟΠΟΤΕ οι αποθηκαριοι θα ΕΙΝΑΙ οι πρώτοι που θα τα παραλάβουν και θα μπορούν να δουν τι γράφει ακριβώς.

Επίσης ΤΩΡΑ που μιλάμε λογικά ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ έτοιμα στα κουτιά τους και το ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ πλέον στην τελική του φάση,Δηλαδη έτοιμο για πώληση.Οι τελικές δοκιμές λογικά έχουν γίνει και απομένει να περιμένουμε την Τετάρτη που μας έρχεται την επίσημη παρουσίαση.Να ξέρετε ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ εταιρεια δεν θα έστελνε πρόσκληση και ειδικά η apple,αν δεν γινόταν ΟΛΕΣ οι δοκιμές και τα τεστ για το νέο ΠΡΟΙΟΝ.Αρα μιλάμε μιλάμε πλέον ΟΤΙ το νέο ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ήδη έτοιμο στα κουτάκια του και περιμένουμε ΟΛΟΙ το τελικό ΟΚ απο την εταιρεια.

#345   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/09/2012 - 23:26

Επίσης ΤΩΡΑ που μιλάμε λογικά ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ έτοιμα στα κουτιά τους και το ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ πλέον στην τελική του φάση,Δηλαδη έτοιμο για πώληση.Οι τελικές δοκιμές λογικά έχουν γίνει και απομένει να περιμένουμε την Τετάρτη που μας έρχεται την επίσημη παρουσίαση.Να ξέρετε ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ εταιρεια δεν θα έστελνε πρόσκληση και ειδικά η apple,αν δεν γινόταν ΟΛΕΣ οι δοκιμές και τα τεστ για το νέο ΠΡΟΙΟΝ.Αρα μιλάμε μιλάμε πλέον ΟΤΙ το νέο ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ήδη έτοιμο στα κουτάκια του και περιμένουμε ΟΛΟΙ το τελικό ΟΚ απο την εταιρεια.

καλα ε..ανατριχιασα!τι φωσκολικη περιγραφη ηταν αυτη!!!! :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2