Η Apple ανακοινώνει επίσημα το event παρουσίασης του επόμενου iPhone για τις 12 Σεπτεμβρίου
Δημοσίευση 08/09/2012 - 12:44
Ad
Δημοσίευση 08/09/2012 - 12:45
Πως το κατάφερες αυτό;;Εγώ το 4 έχω και πάει σφαίραΧρειάζομαι Iphone 5, εδώ και τώρα. Σήμερα διαπίστωσα ότι το 4s ειναι αργό. Άντε να έρθει να καλύψει τις ανάγκες μου......
Δημοσίευση 08/09/2012 - 12:47
Mιλαμε για factory unlock...Το factory unlock εχει 650 δολαρια που σημαινει 540 ευρω...Σε προσωπικό επίπεδο εαν το πάρω θα περιμένω να ερθει ελλάδα δεν την ξανα πατάω με αμερικάνικο και ας γλιτωνεις 200€ στην τιμή.το πρώτο iPhone 4 που είχα αγοράσει απο αμερική μου εβγαινε ο πάτος να περιμένω πότε θα βγει unlock απο dev team και κάθε φορα περιμενα update στο unlock σε καθε firmware update
Δημοσίευση 08/09/2012 - 12:47
Σε προσωπικό επίπεδο εαν το πάρω θα περιμένω να ερθει ελλάδα δεν την ξανα πατάω με αμερικάνικο και ας γλιτωνεις 200€ στην τιμή.το πρώτο iPhone 4 που είχα αγοράσει απο αμερική μου εβγαινε ο πάτος να περιμένω πότε θα βγει unlock απο dev team και κάθε φορα περιμενα update στο unlock σε καθε firmware update
Συμφωνώ...ελληνικό...
Δημοσίευση 08/09/2012 - 12:48
Ρε παιδακια αν αγορασετε factory unlock απο Αμερικη δεν εχετε κανενα προβλημα!Παιζει μια χαρα στην Ελλαδα!Συμφωνώ...ελληνικό...
Δημοσίευση 08/09/2012 - 12:48
Mιλαμε για factory unlock...Το factory unlock εχει 650 δολαρια που σημαινει 540 ευρω...
Factory unlock στο καινουργιο iPhone απο τον ιουνιο του 2013 και βλέπουμε.
Factory unlock υπαρχει για iPhone 4 και σε λίγο και iPhone 4S.Η Apple δίνει με 100$ επιπλεον factory unlock από τα Apple stores συνήθως 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του τηλεφώνου.
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 08/09/2012 - 12:51
Δημοσίευση 08/09/2012 - 12:50
Δημοσίευση 08/09/2012 - 12:50
Δεν βγαινει factory unlock απο την 1 μερα κυκλοφοριας??Το ειχα δει τωρα τελευταια στο apple store Αμερικης και νομιζα οτι αυτη η επιλογη σε αυτην την τιμη υπαρχει απο την 1 μερα κυκλοφοριας!Factory unlock στο καινουργιο iPhone απο τον ιουνιο του 2013 και βλέπουμε
Δημοσίευση 08/09/2012 - 12:52
Σε προσωπικό επίπεδο εαν το πάρω θα περιμένω να ερθει ελλάδα δεν την ξανα πατάω με αμερικάνικο και ας γλιτωνεις 200€ στην τιμή.το πρώτο iPhone 4 που είχα αγοράσει απο αμερική μου εβγαινε ο πάτος να περιμένω πότε θα βγει unlock απο dev team και κάθε φορα περιμενα update στο unlock σε καθε firmware update
Xμμ, ακόμη και αν είναι AT&T; Μπερδεύτηκα, μάλλον ξεχάστηκα, διότι το 4S μου το πήρα από Αγγλία και είχα εντύπωςση πως ήταν ΑΤΤ από US. Άρα ναι, δε συμφέρει από Αμερική αν είναι να πρήζονται τα συκώτια σου...(για να δω από Αγγλία τώρα...)
Δημοσίευση 08/09/2012 - 12:58
Δεν βγαινει factory unlock απο την 1 μερα κυκλοφοριας??Το ειχα δει τωρα τελευταια στο apple store Αμερικης και νομιζα οτι αυτη η επιλογη σε αυτην την τιμη υπαρχει απο την 1 μερα κυκλοφοριας!
Όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου official unlock δίνει η apple σχεδόν ενα χρόνο απο το official release.
Xμμ, ακόμη και αν είναι AT&T; Μπερδεύτηκα, μάλλον ξεχάστηκα, διότι το 4S μου το πήρα από Αγγλία και είχα εντύπωςση πως ήταν ΑΤΤ από US. Άρα ναι, δε συμφέρει από Αμερική αν είναι να πρήζονται τα συκώτια σου...(για να δω από Αγγλία τώρα...)
Απο Αγγλια υπολόγισε να γλυτώσεις κανενα 70€ στην τιμή πάνω κάτω.
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:00
Aναρωτιέμαι ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ αξίζει και ΕΑΝ το παραγγείλω, πότε θα είναι γρηγορότερα στα χέρια μου.
1. Αν μου το στείλουν από US ή αν το πάρω από εδώ.Aν οι παραγγελίες για US ξεκινήσουν την ίδια μέρα, τότε σίγουρα θα χρειαστεί 2 weeks μέχρι να το στείλουν στην Αμερική και άλλες 7 μέρες για εδώ. Δηλαδή, χοντρά χοντρά 12 (Σεπτεμβρίου) + 14+7= 3 Οκτωβρίου το νωρίτερο. Αρα, μια καλή εκτίμηση είναι 5 Οκτωβρίου.
2. Σε θέμα τιμής, βγαίνει σχεδόν 150 Ευρώ φθηνότερα από US.
O ενασ αδερφος μου μενει new jersey ο αλλος μενει frankfurt λοιπον θα σου πω εγω.... απο apple store αμερικης ΑΝ εχεις γνωστο να στο παρει και να στο στειλει marked as gift θα το εχεις και ποιο φτηνα και ποιο γρηγορα κατα αρκετες μερες πριν βγει εδω Ελλαδα..... ΑΛΛΑ ξεχνας πως το 4sκυκλοφορησε ταυτοχρονα σε US, France, England, Germany...!
Οποτε απο θεμα χρονου ακομα πιο γρηγορα θα το παρεις απο ευρωπαικη χωρα, αλλα θα εχει πανω κατω 100-120 ευρω παραπανω απο US... Αλλα περυσι τετοιο καιρο οσοι το παρηγγελναν απο apple store England με τα λεφτα που θα εδειναν εδω για iphone 4s 16g με τα ιδια χρηματα επερναν iphone 4s 32g απο Αγγλικο Apple store και το επερναν Ελλαδα μεσω της ARAMAX(εαν δεν εχεις καποιο γνωστο στην αγγλια, καποιο φιλο φοιτητη ας πουμε που θα μπορει να στο στειλει) μια διαδικασια πολυ ευκολη αρκει να εχεις πιστωτικη..!
Αν ρωτησεις παρτο απο ευρωπαικη χωρα που θα κυκλοφορησει πιο γρηγορα απο οτι στη Ελλαδα και ασε τα US Apple store....! απο Αγγλια η πρωτη συ επιλογη απο γερμανια ιταλια γαλλια η δευτερη επιλογη!
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:01
Το factory unlocked βγαίνει τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας στην Αμερική.Factory unlock στο καινουργιο iPhone απο τον ιουνιο του 2013 και βλέπουμε.
Factory unlock υπαρχει για iPhone 4 και σε λίγο και iPhone 4S.Η Apple δίνει με 100$ επιπλεον factory unlock από τα Apple stores συνήθως 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του τηλεφώνου.
Το αργότερο ένα μήνα μετά τη κυκλοφορία.
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:03
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:04
Το factory unlocked βγαίνει τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας στην Αμερική.
Το αργότερο ένα μήνα μετά τη κυκλοφορία.
Για τσέκαρε πότε βγήκε στο iPhone 4 και πότε στο 4S
Δημοσίευση 08/09/2012 - 13:04
Απο ARAMAX πηρανε 3 φιλοι μου, ποοολυ γρηγορη εξυπηρετηση, αμεσες απαντησεις στις επικοινωνειες και γρηγορες παραδοσεις, ασε που σε εναν λογαριασμο ARAMEX μπορεις να κανεις πολλαπλες παραγγελειες αν εισται 2-3 φιλοι πχ...! Αγγλια και παλι Αγγλια.... Εκτως ενα εχεις σοι" στην Γερμανια..!
Να πούμε στην κάμπια την Μέρκελ να μας στείλει εάν θέλετε...και μετά θα στείλει 4το μνημόνιο...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες