Ολα καλα ειναι, το εχουμε πει χιλιες φορες.. και καθε χρηστης εχει την δικη του προσωπικοτητα... τις προαλλες στην συναντηση των μελων του myphone γνωρισα εναν τυπο 50+ χρονων με note2 κι ενα zopo p980.. να σου μιλαει γισ τεχνολογια κ ιστοριες κ να τον κοιτας με ανοιχτο το στομα... να λες δεν μπορει να ξερει τοσα πολλα κ να ασχολειται σε τετοιο βαθμο στην ηλικια του... την κοντρα απλα την εχουμε γιατι στομα που δεν εχουν δουλεψει android στην ζωη τους ή δεν ξερουν να δουλευουν λειτουργικα που ζητανε την συμμετοχη του χρηστη, που ειναι υπευθυνος για ο, τι προγραμμα μπει μεσα, που ή μπορει να το απογειωσει ή να το brickαρει, χλευαζουν κ λενε ανακριβειες, εχοντας κρυφτει πισω απο το λειτουργικο του ios που τους προσφερει αυτη την προστασια της αψογης λειτουργιας out of the box... αυτα που λενε προφανως κ δεν ισχυουν, και το εχουν επιβεβαιωσει μονο σε αυτο το φορουμ να φανταστεις που κατα κυριον λογον ασχολειται με idevices, ποσα ατομα... ατομα που γνωριζουν το αντικειμενο, δεν συμπεριφερονται ετσι.. ο ntrdks που εχουμε διαφωνησει απειρες φορες, εχει επιχειρηματολογησει για τους λογους που ειναι προσκολλημενος στην apple... σεβαστο... εχει ανοιχτα τα ματια του ομως και λογω development θα δουλεψει κ android... τωρα καποια αλλα τυπακια που δεν το εχουν, θα πουνε τις παπαρολογιες τους κ θα τα ακουσουν.... ετσι παει...Παιδιά κακά τα ψέματα και οι 2 εταιρίες έχουν χρήστες που δεν ξέρουν τι κρατάνε στα χέρια τους.
Έχω γνωρίσει πολλά άτομα με iPhone που δεν έχουν καν λογαριασμό στο app store η δεν έχουν περασμένη μουσική αλλά και με android τούμπανα κινητά που είναι κι αυτοί άσχετοι.
Αν παρατηρήσετε 10 άτομα είμαστε που έχουμε αυτή την "κόντρα".
Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!
Δημοσίευση 11/07/2013 - 09:12
Ad
Δημοσίευση 11/07/2013 - 14:48
Παιδιά κακά τα ψέματα και οι 2 εταιρίες έχουν χρήστες που δεν ξέρουν τι κρατάνε στα χέρια τους.
Έχω γνωρίσει πολλά άτομα με iPhone που δεν έχουν καν λογαριασμό στο app store η δεν έχουν περασμένη μουσική αλλά και με android τούμπανα κινητά που είναι κι αυτοί άσχετοι.
Αν παρατηρήσετε 10 άτομα είμαστε που έχουμε αυτή την "κόντρα".
Όλοι ξέρουμε τέτοια άτομα που να μην γνωρίζουν τις συσκευές που κρατούν στα χέρια τους τι δυνατότητες έχουν, ειδικά κάποιοι οι οποίοι έχουν iPhone κ τώρα τελευταία κ iPad γιατί είναι της μόδας. Η φάση είναι με κάποιες γκόμενες οι οποίες αν δουν κ καμία εφαρμογή στο κινητό σου σου λένε...στείλε μου την κ εμένα. Κ σε στέλνουν στην κυριολεξία.
Όσο για κάποια τυπάκια εδώ μέσα που γνώρισαν την Apple από το iPhone κ ξαναγύρισαν τώρα στο android που τους θυμίζει windows κ νομίζουν ότι ξέρουν κ από τεχνολογία κιόλας.....θα τους γλεντάμε κ θα γελάμε με της π@π@ριές που λένε. Έτσι είναι κ έτσι θα είναι!!!!!!
Δημοσίευση 11/07/2013 - 16:25
Καλύτερη συσκευή είναι αυτή που κρατάει ο καθένας στα χέρια του. Δε μπορείτε να το καταλάβετε αυτό?
Δε μπορώ να βλέπω άτομα να προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο, κυρίως όταν δεν έχουν ασχολήθεί καν(!) με αυτό που κράζουν. Και αναφέρομαι και στα 2. Δε ξέρω βέβαια ποιος είναι χειρότερος.. Αρχίζω να αναθεωρώ.
Και όχι.. Το να πας στο Χ,Ψ κατάστημα να το τσεκάρεις δεν αρκεί και δεν λέει τίποτα απολύτως.
Μιας και αναφέρθηκε το S4. Είναι τρομερή συσκευή. Τόσο απλά. Το μόνο λάθος της Sammy, οτι βιάστηκε. Ήδη έχει πέσει πολύ, το βρίσκεις με 480. Έχασε πολύ απο αυτό λόγω του S3.
Η πλειοψηφία, ποτέ δεν ήξερε τι συσκευή κρατάει στα χέρια της. ΠΟΤΕ όμως. Αυτό απογειώθηκε φυσικά με το iPhone και τη μαγική νοοτροπία του έλληνα που "πρέπει να έχει iPhone", που με τη ψευτογκλαμουριά του, θα το πετάξει πάνω στο τραπέζι για να νιώσει πιο ωραία.
Τα είπα και ησύχασα.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 11/07/2013 - 16:26
Δημοσίευση 11/07/2013 - 20:32
Ζηλέψατε το νέο μενού διαχείρισης του iPhone;
Aν όντως το θέλετε μπορείτε να το κατεβάσετε από το Play Store πολύ πριν το πάρουν στα χέρια τους οι "γείτονες".
Θα την βρείτε δωρεάν στο Play Store.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 11/07/2013 - 21:10
Γιατι το iOS θα συνεχισει να γιγαντωνεται!!!Ολα καλα ειναι, το εχουμε πει χιλιες φορες.. και καθε χρηστης εχει την δικη του προσωπικοτητα... τις προαλλες στην συναντηση των μελων του myphone γνωρισα εναν τυπο 50+ χρονων με note2 κι ενα zopo p980.. να σου μιλαει γισ τεχνολογια κ ιστοριες κ να τον κοιτας με ανοιχτο το στομα... να λες δεν μπορει να ξερει τοσα πολλα κ να ασχολειται σε τετοιο βαθμο στην ηλικια του... την κοντρα απλα την εχουμε γιατι ατομα που δεν εχουν δουλεψει android στην ζωη τους ή δεν ξερουν να δουλευουν λειτουργικα που ζητανε την συμμετοχη του χρηστη, που ειναι υπευθυνος για ο, τι προγραμμα μπει μεσα, που ή μπορει να το απογειωσει ή να το brickαρει, χλευαζουν κ λενε ανακριβειες, εχοντας κρυφτει πισω απο το λειτουργικο του ios που τους προσφερει αυτη την προστασια της αψογης λειτουργιας out of the box... αυτα που λενε προφανως κ δεν ισχυουν, και το εχουν επιβεβαιωσει μονο σε αυτο το φορουμ να φανταστεις που κατα κυριον λογον ασχολειται με idevices, ποσα ατομα... ατομα που γνωριζουν το αντικειμενο, δεν συμπεριφερονται ετσι.. ο ntrdks που εχουμε διαφωνησει απειρες φορες, εχει επιχειρηματολογησει για τους λογους που ειναι προσκολλημενος στην apple... σεβαστο... εχει ανοιχτα τα ματια του ομως και λογω development θα δουλεψει κ android... τωρα καποια αλλα τυπακια που δεν το εχουν, θα πουνε τις παπαρολογιες τους κ θα τα ακουσουν.... ετσι παει...
Η καλυτερη διαφημιση του iOS γραφτηκε απο εναν απο τους προφητες τoυ android
Δημοσίευση 12/07/2013 - 12:15
Εγκαθιστούμε το Control Center του iOS 7 στο Android, απλά επειδή μπορούμε
Ζηλέψατε το νέο μενού διαχείρισης του iPhone;
Aν όντως το θέλετε μπορείτε να το κατεβάσετε από το Play Store πολύ πριν το πάρουν στα χέρια τους οι "γείτονες".
Θα την βρείτε δωρεάν στο Play Store.
Ετσι απλα... και κατανοητα... ειδες μιζερια οι android devs? Αχρηστοι ρε παιδι μου, ακομα με linux based λειτουργικα ασχολουνται?
Γιατι το iOS θα συνεχισει να γιγαντωνεται!!!
Η καλυτερη διαφημιση του iOS γραφτηκε απο εναν απο τους προφητες τoυ android
Ειδες? Φτιαχτηκες παλι... θα ανεβει η αξια των μετοχων σου στην apple... τι αλλο θες...
Δημοσίευση 12/07/2013 - 13:04
Μακαρι να ειχα μετοχες κι ας ηταν και της oppo...Ειδες? Φτιαχτηκες παλι... θα ανεβει η αξια των μετοχων σου στην apple... τι αλλο θες...
Εγω αγαπητε ειμαι μελος σε φορουμ που ασχολειται με τα αγαπημενα μου gadget, ενω εσυ συμμετεχεις με μοναδικο σκοπο να μας πεισεις να για την ανωτεροτητα των δικων σου.
Βρες λοιπον ποιος ειναι ο μετοχος στην περιπτωση αυτη...
Δημοσίευση 12/07/2013 - 13:55
Σκεφτείτε το συνάνθρωπο σας που έχει αναλάβει ένα δύσκολο project και ξημεροβραδιάζεται σε ένα forum. Δεν το κάνει για χόμπυ, ούτε γιατί του αρέσει.
Μπείτε λίγο στη θέση του. Να πρέπει να είσαι πρωί-μεσημέρι-βράδυ σε ένα forum και να προσπαθείς να "προσυλητίσεις" κόσμο. Είναι πραγματικά πολύ ψυχοφθόρο. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Ίσως κάποτε βρεθείτε και εσείς στη θέση τους. Θα σας άρεσε να σας αντιμετωπίσουν αύριο-μεθαύριο με αυτή τη συμπεριφορά;
Δημοσίευση 12/07/2013 - 13:58
Δεν νομιζω οτι προσπαθω να πεισω κανεναν για καμια ανωτεροτητα... το ειχα πει τις προαλλες και σε εναν αλλον ομοιδεατη σου που σαφεστατα δεν εχει ιδεα απο android και καλα κανει, γιατι εχει καταντησει κουραστικο να ρωταν τα αυτονοητα κ να brickαρουν τις συσκευες τους καθε τρεις κ λιγο (κ μετα φταιει το λειτουργικο βεβαιως βεβαιως, σιγα να μην φταιει ο χρηστης)... δεν θα κατσω να απολογηθω ουτε καν στους mods για τον λογο που ειμαι σε αυτο το φορουμ.. οποτε αδικα το αναφερεις κ εσυ κ πολλοι αλλοι... σε καθε vs εισαι μεσα κ συμμετεχεις, οποτε για να σε βοηθησω, σε αυτο το τοπικ δεν θα βρεις καποια χρησιμη πληροφορια για τα αγαπημενα σου gadgets... και να το ξαναπω μιας κ δεν το καταλαβαινεις... δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να αλλαξει σε αυτο που πιστευει... ειναι δικαιωμα του να ακολουθει οποια φιλοσοφια λειτουργικου θελει κ αγαπα .. οταν ακουγονται ανακριβειες περι android κ τα συναφη, επεμβαινω, κ παντα με διαθεση για συζητηση, γιατι ακουνε κ ατομα που δεν ξερουν κ προβαινουν σε λαθος συμπερασματα... τωρα βεβαια αν σε ενοχλει εσενα κ μερικους αλλους αυτο επειδη καποιος προσπαθει να διαψευσει τις ανακριβειες που λεγονται, δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο φιλε... ζητηστε απο τους mods να με banαρουν κ εμενα κ θα βρειτε την ησυχια σας...Μακαρι να ειχα μετοχες κι ας ηταν και της oppo...
Εγω αγαπητε ειμαι μελος σε φορουμ που ασχολειται με τα αγαπημενα μου gadget, ενω εσυ συμμετεχεις με μοναδικο σκοπο να μας πεισεις να για την ανωτεροτητα των δικων σου.
Βρες λοιπον ποιος ειναι ο μετοχος στην περιπτωση αυτη...
Δημοσίευση 12/07/2013 - 14:01
Ειδες τι καλη δουλεια κανουν ομως αυτα τα παιδια? Το μισο φορουμ την εκανε για το s3, note2, nexus 4 και s4... marketing rules... τους εβαλε η google και η samsung, να ξερεις... απο επισημες πηγες επιβεβαιωμενοΣας παρακαλώ, αφήστε τα παιδιά να κάνουν τη δουλειά τους. Είναι κρίμα να τους στερείτε το μεροκάματο αυτές τις δύσκολες εποχές.
Σκεφτείτε το συνάνθρωπο σας που έχει αναλάβει ένα δύσκολο project και ξημεροβραδιάζεται σε ένα forum. Δεν το κάνει για χόμπυ, ούτε γιατί του αρέσει.
Μπείτε λίγο στη θέση του. Να πρέπει να είσαι πρωί-μεσημέρι-βράδυ σε ένα forum και να προσπαθείς να "προσυλητίσεις" κόσμο. Είναι πραγματικά πολύ ψυχοφθόρο. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Ίσως κάποτε βρεθείτε και εσείς στη θέση τους. Θα σας άρεσε να σας αντιμετωπίσουν αύριο-μεθαύριο με αυτή τη συμπεριφορά;
Δημοσίευση 12/07/2013 - 14:05
Ειδες τι καλη δουλεια κανουν ομως αυτα τα παιδια? Το μισο φορουμ την εκανε για το s3, note2, nexus 4 και s4... marketing rules... τους εβαλε η google και η samsung, να ξερεις... απο επισημες πηγες επιβεβαιωμενο
Συγνώμη που θα απογοητεύσω αλλά 10-20 άντε 30 άτομα δεν είναι το μισό forum.
Δημοσίευση 12/07/2013 - 14:09
Χαχαχα... πως μ'αρεσει οταν τα πραγματα ποσοτικοποιουνται !!
Δημοσίευση 12/07/2013 - 14:11
Ναι, σε σχεση με αυτους που απλα κανουν ενα account και δεν ποσταρουν ποτε, συν αλλοι τοσοι που εγκατελειψαν το forum και παιζουν σε αλλα οποτε δεν ξερουμε τι συσκευες εχουν, μαλλον εχεις δικιο... δεν ειναι το μισο φορουμ... ανακαλω, sorry...
Δημοσίευση 12/07/2013 - 14:45
Ετσι ακριβως.Σας παρακαλώ, αφήστε τα παιδιά να κάνουν τη δουλειά τους. Είναι κρίμα να τους στερείτε το μεροκάματο αυτές τις δύσκολες εποχές.
Οτι καλυτερο εχω διαβασει τελευταια!!!
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 12/07/2013 - 16:47
Βρε παιδιά, άδικα μαλωνετε.
Εχουν περάσει πολλα κινητά και ακόμη περισσότερα λειτουργικά απο τα χέρια μου τα τελευταία 15+ χρόνια. Πάντα χρησιμοποιουσα οτι με βόλευε περισσότερο. Τα SE κινητά ήταν πάντα πανέμορφα και είχαν ίσως τον καλύτερο ήχο και τα δικά τους έξυπνα προγραμματακια αλλα πχ στη σύνθεση μηνυμάτων και γενικά στο μενού μου έσπαγαν τα νεύρα. Προτιμούσα Nokia, και εχω ζήσει όλη την εξέλιξη του λειτουργικού. Όταν μεγάλωσα και μεγάλωσαν οι απαιτήσεις μου επέμενα στα Nokia αλλα πριν απο περίπου 4 χρόνια βαρέθηκα το Symbian και τα μηνύματα του browser περί ανεπαρκής μνήμης και πήγα σε android. Σαφώς τα πράγματα ήταν η μέρα με τη νύχτα αλλα κάτι που το android ήταν ακόμα στην αρχή, κάτι που είμαι περίεργος και κάτι που θα αγοράσω θέλω απλά να δουλεύει χωρίς μηνύματα περί ανεπάρκειας μνήμης ή οτι συνέβει ενα απροσδόκητο σφάλμα και ο browser του κινητού ή ο launcher έκλεισε έκανα το βήμα και μεταφέρθηκα στο ios. Εχει τους περιορισμούς του ναι. Εγω ομως ηρέμησα, ζηλεύω το πως εξελίχθηκε το android όπως επίσης γλυκό κοιτάζω και την παλιά μου αγαπημένη εταιρεία που έκανε τη στροφή προς τα windows phone αλλα κάποια πράγματα δεν τα αλλάζω.
Δεν υπάρχει λόγος να άποδειξει κανεις κατι στο αντίπαλο αν θέλετε στρατόπεδο. Κάθε εταιρεία εχει τα δικά της. Άλλη εχει να καμαρώνει για τη σταθερότητα και την ταχύτητα του λειτουργικού της, άλλη για την ελευθερία του λειτουργικού της, κάποια άλλη για τον απόλυτο μινιμαλισμο, άλλη μια για τον business προσανατολισμο της και παει λέγοντας.
Αυτο που εχω μάθει τόσα χρόνια ειναι να δουλεύω κάθε φορά όπως εγω αισθάνομαι άνετα.
Μαγκιά μου που έδωσα 700 ευρώ για το 5αρι και ας μην εχει ραδιόφωνο και μαγκιά σας που δώσατε τα ίδια ίσως για το S4 που κάνει και καφέ.
Σημασία εχει οτι κάνουμε τη δουλειά μας και είμαστε χαρούμενοι.
Κάνετε λες και σας δίνουν οι εταιρείες ποσοστά για κάθε ποστ υπέρ της αγαπημένης συσκευής.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες