Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 15 ψήφοι

Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   makis855

makis855

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/07/2013 - 19:30

καλό είναι να έχουμε εμπειρία από όλα τα λειτουργικά. θυμάμαι εποχές nokia με λειτουργικό s60, τι πανικός γινόταν με τις εφαρμογές, αλλά πάει πέρασε αυτό. η τεχνολογία προχωράει , apple και λοιποί κονταροχτυπιούνται για το καλύτερο τηλέφωνο , 3 ιντσες , 4 ιντσες , 40 ιντσες , στο τέλος θα έχουν μέγεθος τηλεόρασης. έχουμε χάσει πια την έννοια τηλέφωνο ..

κάτοχος iphone 3gs, πέρασα σε samsung galaxy sii και στο χρόνο πάνω ξαναγύρισα σε iphone 4s .

σίγουρα σου δίνει αρκετή ελευθερία το adroid αλλά κανείς δεν μιλάει για τα κολλήματα του. πχ αρκετές φορές μέσα σε ένα βράδυ κατανάλωνε μια ολόκληρη μπαταρία σε sleep mode, με κλειστές όλες τις εφαρμογές, αρκετές φορές προσπαθούσες να το ανοίξεις για να πάρεις ένα τηλέφωνο και είχε κολλήσει.

Τελευταία επεξεργασία από: makis855, 12/07/2013 - 19:31

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   shodan

shodan

iPH Enthousiast

• 452 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/07/2013 - 20:07

@makis855 συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Μα βρε παιδιά τι να τα κάνουμε τα 8 γίγα ραμ και τους οχταπύρηνους στο κινητό; Αρκεί να δουλεύει απροβλημάτιστα. Τέλος.
Ξαναλέω, ζηλέυω τις οθονάρες του S4 ή HTC One όπως και τα κοκοψοψαρα με τα οποία εξοπλίζει η samsung κινητά (και τηλεοράσεις) αλλά πως να το κάνουμε, έχω βαρεθεί να χρειάζεται να ρουτάρω το κινητο για να ξηλώσω όλο το bloatware της sammy ώστε να έχω την απολυτα smooth εμπειρία και απόκριση ή να πρέπει να βρω μια aosp custom rom ώστε να έχω όσο το δυνατόν πιο "παρθένο" το λειτουργικό (αυτό είναι προσωπικό κόλλημα) ποτέ δε μου άρεσαν οι χιλιάδες συντομεύσεις, τα animated background κλπ κλπ.
Ξαναλέω, κολλημένος δεν είμαι και έχω δουλέψει και δουλέυω ίσως και καθημερινά ακόμα διάφορα κινητά. Απλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.

#273   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 12/07/2013 - 20:23

καλό είναι να έχουμε εμπειρία από όλα τα λειτουργικά. θυμάμαι εποχές nokia με λειτουργικό s60, τι πανικός γινόταν με τις εφαρμογές, αλλά πάει πέρασε αυτό. η τεχνολογία προχωράει , apple και λοιποί κονταροχτυπιούνται για το καλύτερο τηλέφωνο , 3 ιντσες , 4 ιντσες , 40 ιντσες , στο τέλος θα έχουν μέγεθος τηλεόρασης. έχουμε χάσει πια την έννοια τηλέφωνο ..

κάτοχος iphone 3gs, πέρασα σε samsung galaxy sii και στο χρόνο πάνω ξαναγύρισα σε iphone 4s .

σίγουρα σου δίνει αρκετή ελευθερία το adroid αλλά κανείς δεν μιλάει για τα κολλήματα του. πχ αρκετές φορές μέσα σε ένα βράδυ κατανάλωνε μια ολόκληρη μπαταρία σε sleep mode, με κλειστές όλες τις εφαρμογές, αρκετές φορές προσπαθούσες να το ανοίξεις για να πάρεις ένα τηλέφωνο και είχε κολλήσει.

Αλήθεια, γιατί δεν μιλάει κανείς για τα κολληματα του ?? ;)

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 12/07/2013 - 20:23

#274   Notis7

Notis7

iPH Member

• 241 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Notis7

Δημοσίευση 12/07/2013 - 20:35

Σσσσσσσσσς μην λέτε τέτοια κακά λόγια κ μας πάρουν χαμπάρι οι "αντικειμενικοί fandroids"
Χαχαχαχα

#275   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 12/07/2013 - 20:58

Γιατι μαλλον δεν αντιμετωπιζουμε τετοιο προβλημα... ουτε κολλαει μεσα στο βραδυ, ουτε restart θελει, ουτε τιποτα.... λες να φοραει ios πανω??

#276   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 12/07/2013 - 21:30

Το καλο στην υποθεση ειναι οτι στην wind τα στατιστικα στις πωλησεις των συσκευων S4 vs iPhone 5 εχουν αλλαξει και αυτο με ευχαριστει μιας και εχω μετοχες στην Samsung electronics co ltd

#277   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 12/07/2013 - 21:39

Το καλο στην υποθεση ειναι οτι στην wind τα στατιστικα στις πωλησεις των συσκευων S4 vs iPhone 5 εχουν αλλαξει και αυτο με ευχαριστει μιας και εχω μετοχες στην Samsung electronics co ltd

Ασ'τα αυτα, αλλου ειναι το θεμα μας.. πες μας κ εσυ την γνωμη σου σαν κατοχος s4... γιατι δεν μιλας για τα κολληματα του android??

#278   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.013 μηνύματα

Δημοσίευση 12/07/2013 - 22:02

Mια είναι η συσκευή, Note III :P

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#279   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 12/07/2013 - 23:05

Ασ'τα αυτα, αλλου ειναι το θεμα μας.. πες μας κ εσυ την γνωμη σου σαν κατοχος s4... γιατι δεν μιλας για τα κολληματα του android??

Τι να πω Στεφανε χάλια το κινητό απαράδεκτο κολλάει συνέχεια και δεν πρόκειται να ξανά αγοράσω Android :P

#280   syngi

syngi

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 12/07/2013 - 23:22

Οταν λες εχουν αλλαξει;

#281   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2013 - 01:45

Τι να πω Στεφανε χάλια το κινητό απαράδεκτο κολλάει συνέχεια και δεν πρόκειται να ξανά αγοράσω Android :P

Ε ναι ρε κ εσυ, μην ξανακανεις το ιδιο λαθος... τζαμπα τα λεφτουδακια σου δηλαδη, οχι τιποτα αλλο... πουλα το οσο ειναι καιρος, γιατι σημερα ακουσα κ το καλυτερο σε αλλο φορουμ... επειδη αργει να ανοιξει ο dialer ο αλλος εχανε κλησεις με το s3... προκειται περι ιδιοφυιας ατομου, αντι να κανει swype να απαντησει στην κληση, εκεινος ανοιγε τον dialer... τετοια modια δεν θα μπορουσε να φανταστει κανεις... ειπαμε να πουλησουμε προπαγανδα, αλλα το ξεφτιλισε το θεμα αυτος :lol:

#282   makis855

makis855

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 13/07/2013 - 05:38

+1 η μεταπωλητική αξία

#283   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 13/07/2013 - 06:29

1. Το S4 δεν έχει lag ούτε το Note 2 που είχα .

2. Ποτέ δεν ξύπνησα το πρωί και να δω μια από τις παραπάνω συσκευές μου να έχουν καταναλώσει όλη την μπαταρία ενώ το iPhone πολλές φορές μου το είχε κάνει.

3. Σε όποιον δεν αρέσει το Sammy λειτουργικό μπορεί να βάλει το Google edition και το τηλέφωνο να απογειωθεί .Είναι σαν να μην έχει τίποτα μέσα ένα πράγμα όπως το iPhone όταν το πρωτοαγοράζεις δηλαδή .

4.Η διαφορά είναι ότι το iPhone είναι μια πάρα πολύ καλή και αξιόλογη συσκευή αλλά υπάρχει ένα αλλά αν θελήσει κάποιος να κάνει κάτι να βάλει κάτι εκεί τα πράγματα περιπλέκονται και από μια απλή συσκευή γίνεται μια πολύ δύσχρηστη.Η οποία δεν μπορεί να την δουλέψει ένας απλός χρήστης που ξέρει από Windows πχ και περιμένει με ένα drag and drop να κάνει την δουλειά του .Εκεί θες τα διάφορα προγράμματα για να κάνει κάποιος δουλειά και πρέπει να διαβάσει .

4β. Στο Samsung είναι ποιο εύκολα απλά μπορεί ο άλλος να μην χρησιμοποιήσει κανένα πρόγραμμα να βάλει ότι θέλει στην κάρτα μνήμης και μετά να την κουμπώσει ξανά στο κινητό .Απλά και εύκολα .
Η μπαταρία του σε σχέση με του iPhone είναι η διπλάσια και όταν κάποιος είναι επαγγελματίας μετράει πολύ αυτό .

Τέλος είναι αυτό που λέω σε όλους όσοι με ρώτανε να πάρω το iPhone ή S4...? Τους απαντάω όποιο βλέπουν γι αυτούς ποιο εύχρηστο και ποιο εύκολο σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες πάντα .
Όλες οι συσκευές έχουν τα υπέρ και τα κατά τους τα ζυγίζουμε και βλέπουμε ποια μας ενοχλούν λιγότερο. Καλημέρες !!

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#284   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2013 - 19:21

Οταν λες εχουν αλλαξει;

Στα 5 τηλέφωνα συμβολαίου 4 galaxy έναντι ενός iPhone 5.πριν έρθει το S4 στην Ελλάδα δεν υπήρχε αναλογία επειδή και τα 5 ήταν iPhone 5.

#285   syngi

syngi

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2013 - 19:24

Στα 5 τηλέφωνα συμβολαίου 4 galaxy έναντι ενός iPhone 5.πριν έρθει το S4 στην Ελλάδα δεν υπήρχε αναλογία επειδή και τα 5 ήταν iPhone 5.

Πολυ ε; Τι επιδοτηση εχει το galaxy s4 σε 50αρι συμβολαιο; Φετος παντως γενικα οι επιδοτησεις ηταν σκετο ψεμα. Επρεπε να σκασεις 500 και ευρω για να παρεις το iphone 5.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες