Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 15 ψήφοι

Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 16/07/2013 - 12:03

Κοιταξε φιλε μου, μπορειτε να χαριεντιζεσται οσο θελετε. Αυτο δειχνει απλως οτι δεν ειστε σε θεση να κανετε ενα σοβαρο assessment σε οτι αφορα στο security που προσφερει η καθε πλατφορμα. Οταν mission critical software αποτυγχανει με τραγικες και πανακριβες συνεπειες ( βλ. Arriane 5, Mars Polar Lander) καταλαβαινεις οτι οτιδηποτε σπαει για οποιοδηποτε σκοπο. Αν μπορεις να δεις και τον κωδικα αυτο γινεται ακομη πιο ευκολο !!!

Απο κει και περα πρεπει να δεις συνολικα τι προσφερει η καθε πλατφορμα σε επιπεδο ασφαλειας. Τα περισσοτερα και βαθυτερα hooks στο συστημα (για τα οποια συχνα τα fandroid καυχιουνται) συχνα ειναι δειγμα χαμηλοτερης ασφαλειας.

Για να μην μιλησω για τις διαφορες rom που περνατε χαρωπα χωρις να εχετε ιδεα τι ακριβως εχει αλλαξει ο καθε dev ... Σαν προβατα σε σφαγη πατε ...

Τι σχεση εχει η rom τωρα? Την ξεζιπαρεις κ βλεπεις τα παντα, καθε thread με μια rom ή εναν κερνελ εχει μεσα και τα sources σε κοινη θεα για οποιον θελει να τα δει... κ εσυ ο ιδιος μπορεις να μαζεψεις τις απαραιτητες εφαρμογες, λιγο απο εδω, λιγο απο εκει, κ να φτιαξεις μια ρομ... μην δυιλιζουμε τον κωνωπα χωρις λογο τωρα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 16/07/2013 - 12:07

Τι σχεση εχει η rom τωρα? Την ξεζιπαρεις κ βλεπεις τα παντα, καθε thread με μια rom ή εναν κερνελ εχει μεσα και τα sources σε κοινη θεα για οποιον θελει να τα δει... κ εσυ ο ιδιος μπορεις να μαζεψεις τις απαραιτητες εφαρμογες, λιγο απο εδω, λιγο απο εκει, κ να φτιαξεις μια ρομ... μην δυιλιζουμε τον κωνωπα χωρις λογο τωρα...

Λοιπον τα ειδες ποτε τα sources ?? Τα ειδε ο dream21 ?? Τα βλεπει o Κωστας απο την ροδο ?? Κανεις δεν τα βλεπει... κανεις δεν ξερει καν αν τα binaries εχουν προκυψει απο τα sources (μην μου πεις οτι κανεις build εσυ ??). Θα μπορουσε ο καθενας να αφησει ενα τεραστιο backdoor ριχνοντας σου σαν δολωμα ενα ψαγμενο feaure ...

Συμφωνω ομως οτι πρεπει να αφησουμε τις custom rom . Στο κατω-κατω θες και την πατας. Τι γινεται ομως με το vanila Android ?

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 16/07/2013 - 12:09

#303   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2013 - 12:08

Τωρα αυτο το πραγμα ειναι κινητο?? Αντε ρε καντε καμια δουλεια... :P:P:p:p:p:p:p

Συνημμένα αρχεία

#304   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2013 - 12:10

Τωρα αυτο το πραγμα ειναι κινητο?? Αντε ρε καντε καμια δουλεια... :P :P:P:p:p:p:p

Κινητάρα !!

#305   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2013 - 12:17

Κινητάρα !!

Το καλυτερο μεχρι στιγμης που εχει βγαλει η apple, αλλα μεχρι εκει... καθομαι με τον επιθεωρητη μου τωρα να φανταστεις (δικο του ειναι), εγω το εχω σκισει το νοτελι κ αυτος το εχει ακουμπισμενο στο τραπεζι κ το κοιταει.. τι να το κανει, αφου δεν εχει τιποτα μεσα... :rolleyes::rolleyes:

#306   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2013 - 12:19

Το καλυτερο μεχρι στιγμης που εχει βγαλει η apple, αλλα μεχρι εκει... καθομαι με τον επιθεωρητη μου τωρα να φανταστεις (δικο του ειναι), εγω το εχω σκισει το νοτελι κ αυτος το εχει ακουμπισμενο στο τραπεζι κ το κοιταει.. τι να το κανει, αφου δεν εχει τιποτα μεσα... :rolleyes: :rolleyes:

Xαχαχα ... Αν δεν το χρησιμοποιεις ... ειναι ακομη πιο ασφαλες !!

#307   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2013 - 12:21

Λοιπον τα ειδες ποτε τα sources ?? Τα ειδε ο dream21 ?? Τα βλεπει o Κωστας απο την ροδο ?? Κανεις δεν τα βλεπει... κανεις δεν ξερει καν αν τα binaries εχουν προκυψει απο τα sources (μην μου πεις οτι κανεις build εσυ ??). Θα μπορουσε ο καθενας να αφησει ενα τεραστιο backdoor ριχνοντας σου σαν δολωμα ενα ψαγμενο feaure ...

Συμφωνω ομως οτι πρεπει να αφησουμε τις custom rom . Στο κατω-κατω θες και την πατας. Τι γινεται ομως με το vanila Android ?

Εγω δεν τα ειδα τα sources γιατι δεν ασχολουμαι με development, εσυ που ασχολεισαι οποιαδηποτε στιγμη θελεις τα βλεπεις.. το vanilla android τι το στραβο εχει παλι? Κανεις ποτε δεν την πατησε με custom rom, κ ακομα κ να την πατησεις, σε 1 λεπτο εισαι εργοστασιακος παλι κ τελειωσες... ουτε συνδεση με pc, restore, set up as new κ φεξε μου κ γλιστρησα... δεν μπορω να καταλαβω απο που βγαζεις αυτα τα συμπερασματα....

#308   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2013 - 12:22

Xαχαχα ... Αν δεν το χρησιμοποιεις ... ειναι ακομη πιο ασφαλες !!

Βρε δεν εχουμε wifi εδω, θα τον εκανα εγω να χοροπηδηξει, αλλα τελοσπαντων... αν ανεβεις σαλονικα καποια στιγμη, θα τα πουμε απο κοντα...

#309   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2013 - 12:23

Εγω δεν τα ειδα τα sources γιατι δεν ασχολουμαι με development, εσυ που ασχολεισαι οποιαδηποτε στιγμη θελεις τα βλεπεις.. το vanilla android τι το στραβο εχει παλι? Κανεις ποτε δεν την πατησε με custom rom, κ ακομα κ να την πατησεις, σε 1 λεπτο εισαι εργοστασιακος παλι κ τελειωσες... ουτε συνδεση με pc, restore, set up as new κ φεξε μου κ γλιστρησα... δεν μπορω να καταλαβω απο που βγαζεις αυτα τα συμπερασματα....

Οταν λεω vanila εννοω το code base της Google ... Δεν με καταλαβες αλλα δεν πειραζει ... Παντως το αρχικο σου post που ξεκινησε ολη αυτη την (διδακτικη θελω να πιστευω) στιχομυθια ο κρητικος φιλος μας το περασε ηδη στα ανεκδοτα :P :P

#310   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2013 - 12:30

Οταν λεω vanila εννοω το code base της Google ... Δεν με καταλαβες αλλα δεν πειραζει ... Παντως το αρχικο σου post που ξεκινησε ολη αυτη την (διδακτικη θελω να πιστευω) στιχομυθια ο κρητικος φιλος μας το περασε ηδη στα ανεκδοτα :P :P

Ενταξει, αφου το περασε στα ανεκδοτα αυτος ο τυπος που στηριζεται στα paid cydia apps and tweaks για να λειτουργησει καλα το iphone κ εγω με 50 σπασμενες εφαρμογες δεν εχω το παραμικρο προβλημα, τωρα στεναχωρεθηκα.... χαχαααχαχαχαχαχαχα.... καλη φαση, δεν λεω... αλλα δεν ειμαι κ αποφοιτος του ΜΙΤ ρε γαμωτο, γι αυτο δεν μπορω να σεταρω καλα την συσκευη μου... :P

#311   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/07/2013 - 13:33

Ενταξει, αφου το περασε στα ανεκδοτα αυτος ο τυπος που στηριζεται στα paid cydia apps and tweaks για να λειτουργησει καλα το iphone κ εγω με 50 σπασμενες εφαρμογες δεν εχω το παραμικρο προβλημα, τωρα στεναχωρεθηκα.... χαχαααχαχαχαχαχαχα.... καλη φαση, δεν λεω... αλλα δεν ειμαι κ αποφοιτος του ΜΙΤ ρε γαμωτο, γι αυτο δεν μπορω να σεταρω καλα την συσκευη μου... :P

Τρο-λολο-λολο-λολοοοο
Πώς θα φυγετε απο δω..
(δις)

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 16/07/2013 - 13:37

#312   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2013 - 13:39

Τρο-λολο-λολο-λολοοοο
Πώς θα φυγετε απο δω..
(δις)

Χαχαχα ... εγω στο μεταξυ, δεν αντεξα και αρχισα να χωνω σε αυτον τον π@π@ρα (http://www.greeceand...vs-ios-security)

#313   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2013 - 13:42

Τρο-λολο-λολο-λολοοοο
Πως θα φυγετε απο δω..
(δις)

Καλα, κανε κανενα donate εσυ ακομα κ μετα εδω θα μαστε να μας τα ξαναπεις... ios7 jailbreak? Ποτε? Με την ολυμπιαδα παλι ε?? Χαααχαχααχαχαααα... δωσε πονο pod2g, μπορεις....

#314   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2013 - 13:44

Χαχαχα ... εγω στο μεταξυ, δεν αντεξα και αρχισα να χωνω σε αυτον τον π@π@ρα (http://www.greeceand...vs-ios-security)

.
Δεν τον βλεπω να πολυζοριζεται απο τα επιχειρηματα σου... :P

#315   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/07/2013 - 13:45

Εμ κι αυτος δεν ηξερε, δε ρωταγε κιολας!!!
Τωρα που εμπλεξε μαζι σου την εκατσε τη βαρκα!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες