Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 15 ψήφοι

Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/09/2013 - 16:26

Eίναι της μόδας επειδή δε λέμε σε όλα ναι και πόσο γ@μ@τη είναι η Apple..

Οκ. Το διαβάσαμε και αυτό. Τίποτα άλλο?

Διαβασε και αυτο που εγραφε ο φιλος σου χθες για το performance του Α7. Χωρις στοιχεια και μακρυα απο αυτο που θα ελεγες educated guess. Πολυ γελιο !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/09/2013 - 16:28

Απλά Νίκο κάποιοι εχουν περάσει στο άλλο άκρο του σε όλα όχι και σε όλα λάθος η Apple...

Όταν περνάς στο άλλο άκρο, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα σίγουρα.

Σε όλα δεν είναι προφανώς. Καμία εταιρεία, όποια και αν είναι αυτή, δεν είναι.

Απο την άλλη δε μπορώ να διαβάζω απο κάποιους πως ό,τι κάνει η Apple είναι τέλειo.

Kαταλαβαίνω την ανάγκη τους να αποδεικνύουν συνέχεια πράγματα και καταστάσεις, όμως απλά δε γίνεται.

Η "διαπιστωση" του λειψου iOS, των υποδυεστερων χαρακτηριστικων των iDevices και των εγκλωβισμενων και ασχετων iOS users ειναι καινουριο φρουτο Νικο, τι να λεμε τωρα;
Πλεον, για να δειξεις ποσο σχετικος εισαι, οφειλεις να ανακαλυψεις το χακερα που κρυβεις μεσα σου και να επιλεξεις android.. μπορει να υπερβαλλω λογακι αλλα αυτο αντιλαμβανομαι τελευταια...μπορει να κανω λαθος τι να πω;

Όχι Δημήτρη. Αυτό συνεβαινε ανέκαθεν. Απλά έχει γίνει πιο έντονο όταν αρκετός πλέον κόσμος κάνει τη μετάβαση εκεί.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#483   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 16:34

...

Kαταλαβαίνω την ανάγκη τους να αποδεικνύουν συνέχεια πράγματα και καταστάσεις, όμως απλά δε γίνεται.

...

Καμμια τετοια αναγκη ... Μονο η αναγκη να αντιμετωπιζονται τα πραγματα ρεαλιστικα, με κριση και να λεγονται πραγματα σωστα, χωρις τεχνικες ανακριβειες και λαθη. Σε αυτο, το μισος ειναι ο χειροτερος συμβουλος.

Μερες τωρα λεω οτι ο 64μπιτος θα ειναι κτηνος. Και εχω τους λογους μου και τους εχω γραψει ... Και ερχεται ο αλλος και λεει marketing ... Ti να πεις ??

#484   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 18/09/2013 - 17:09

@ntnskrds
Κανε λίγο υπομονή να τρέξουν τα review απο γνωστά site και μετα εδώ είμαστε να το συζητήσουμε, αλλα ομως να κάθεσε και να υμνεις για το CPU PERFOMANCE και τα 64bit απο την παραπάνω σελίδα ελεος διοτι περιέχει μόνο JavaScript Benchmarks και δεν έχει γίνει με native εφαρμογή.Το iOS και το Android αποτελούνται από διαφορετικές JavaScript μηχανές οπότε κυριολεκτικά το να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια είναι ανούσιο.
Υπομονή και εδώ θα είμαστε :)

#485   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 18/09/2013 - 17:53

Καμμια τετοια αναγκη ... Μονο η αναγκη να αντιμετωπιζονται τα πραγματα ρεαλιστικα, με κριση και να λεγονται πραγματα σωστα, χωρις τεχνικες ανακριβειες και λαθη. Σε αυτο, το μισος ειναι ο χειροτερος συμβουλος.

Μερες τωρα λεω οτι ο 64μπιτος θα ειναι κτηνος. Και εχω τους λογους μου και τους εχω γραψει ... Και ερχεται ο αλλος και λεει marketing ... Ti να πεις ??

Αντώνη, κρατά μικρο καλάθι γιατί μόλις βγουν τα bench του note 3 στην φορά παλι μετα θα κανεις πισωγυρισμα και θα λες οτι δεν σε ενδιαφέρει.. Μακράν πιο δυνατός ο snapdragon 800

#486   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 18:26

@ntnskrds
Κανε λίγο υπομονή να τρέξουν τα review απο γνωστά site και μετα εδώ είμαστε να το συζητήσουμε, αλλα ομως να κάθεσε και να υμνεις για το CPU PERFOMANCE και τα 64bit απο την παραπάνω σελίδα ελεος διοτι περιέχει μόνο JavaScript Benchmarks και δεν έχει γίνει με native εφαρμογή.Το iOS και το Android αποτελούνται από διαφορετικές JavaScript μηχανές οπότε κυριολεκτικά το να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια είναι ανούσιο.
Υπομονή και εδώ θα είμαστε :)

Παλι μιλησες χωρις να σκεφτεις !! Αυτο μου την δινει ... OK, μην συγκρινεις με το Android .. Συγκρινε 5s με 5 η με 5c που εχουν την ιδια JavaScript engine .. Τι βλέπεις ??

#487   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 18:37

Παλι μιλησες χωρις να σκεφτεις !! Αυτο μου την δινει ... OK, μην συγκρινεις με το Android .. Συγκρινε 5s με 5 η με 5c που εχουν την ιδια JavaScript engine .. Τι βλέπεις ??

Μα δεν είπε κανεις ρε Αντώνη οτι δεν ειναι δυνατο το 5s.. Κάθε άλλο.. Μια χαρα ειναι, οπως μια χαρα ειναι και αυτο που εχεις τωρα, που το καταργει η apple λες και ειναι συσκευη 4ετιας.. Αλλά εσύ με το 5αρι τι διάφορες θα δεις με τον 64bito, άντε πες μου ειλικρινά.. Δεν θα προτιμούσες να δεις κάποια αλλη αλλαγή ουσίας στον αντικαταστάτη της συσκευής σου;

#488   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 18:51

Μα δεν είπε κανεις ρε Αντώνη οτι δεν ειναι δυνατο το 5s.. Κάθε άλλο.. Μια χαρα ειναι, οπως μια χαρα ειναι και αυτο που εχεις τωρα, που το καταργει η apple λες και ειναι συσκευη 4ετιας.. Αλλά εσύ με το 5αρι τι διάφορες θα δεις με τον 64bito, άντε πες μου ειλικρινά.. Δεν θα προτιμούσες να δεις κάποια αλλη αλλαγή ουσίας στον αντικαταστάτη της συσκευής σου;

Εγω στεφανε να σου πω την αληθεια λιγο με νοιαζει για την ταχυτητα της CPU (ok η εφαρμογη με την οποια ασχολουμαι αυτη την εποχη ειναι απολυτως CPU bound και θα ηθελα σαν τρελος να την μετρησω στον A7, αλλα ο μεσος χρηστης αδιαφορει). Εγω απλως επειδη αγαπαω Apple χαιρομαι που του χρονου custom design της θα πιπ..νουν τους Haswell !! Αυτο ... Μονο ... Τιποτε αλλο ... Χαιρομαι για το που παει η Apple !

#489   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 19:03

Εγω στεφανε να σου πω την αληθεια λιγο με νοιαζει για την ταχυτητα της CPU (ok η εφαρμογη με την οποια ασχολουμαι αυτη την εποχη ειναι απολυτως CPU bound και θα ηθελα σαν τρελος να την μετρησω στον A7, αλλα ο μεσος χρηστης αδιαφορει). Εγω απλως επειδη αγαπαω Apple χαιρομαι που του χρονου custom design της θα πιπ..νουν τους Haswell !! Αυτο ... Μονο ... Τιποτε αλλο ... Χαιρομαι για το που παει η Apple !

Αυτό είναι αλλη κατηγορία, κ δεν αφορα τα smartphones.. Αλλά κ παλι σε βλέπω υπεραισιοδοξο, γιατί δεν μιλάς για κάποια εταιριουλα, αναφερεσαι στην intel που δεν είναι τυχαία στον χώρο... Μακάρι όμως, ο ανταγωνισμός βελτιώνει τις εταιρίες και μειώνει την στασιμότητα...

#490   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:39

Να και ένα άρθρο για το "κτηνος" Α7 που λένε διάφοροι ..

http://techmaniacs.g...4bit-senseless/

#491   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:51

Να και ένα άρθρο για το "κτηνος" Α7 που λένε διάφοροι ..

http://techmaniacs.g...4bit-senseless/

Ναι, ειναι ο γνωστος 'λιβελος' που βγηκε οταν ο συγκεκριμενος αρθρογραφος βουτηξε την πενα του στην αμαθεια και αρχισε να γραφει. Παρατεθηκε και πιο πανω (διαβασε λιγο το thread, σε προλαβαν αλλοι).

Ενα-ενα τα points του καταρριφθηκαν εκ του αποτελεσματος (ευτυχως, μιλαμε για engineering και τα νουμερα ειναι συχνα ο απολυτος κριτης).. Δεν σας δουλευει η Apple ... Αλλος σας δουλεψε αλλα εκει δεν ανοιγετε τα στραβα να δειτε ...

#492   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:52

Ε ναι κλασσικά η apple έχει πάντα δίκιο, οι υπόλοιποι μας δουλεύουν.

#493   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:52

Εν μέρει τα λέει σωστά αν και φαίνεται ότι έχει μικρή προκατάληψη.. 

Το συμπέρασμα είναι αυτό που λέω κι εγώ μέρες, δλδ ότι το έβγαλαν για να είναι οι πρώτοι που το κάνουν και να το χρεωθούν και για να προετοιμάσουν το έδαφος.

Συμφωνώ γι αυτό που λέει για τους πόρους που θέλουν οι 64μπιτες εφαρμογές και για το χώρο που καταλαμβάνουν και για τη σύγχυση με τις άλλες 32μπιτες συσκευές..

Αναρτημένη εικόνα

#494   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:54

Ε ναι κλασσικά η apple έχει πάντα δίκιο, οι υπόλοιποι μας δουλεύουν.

Αλλα λεει το αρθρο που παραθεσες ... Με μπερδευεις  :P

#495   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:57

Δλδ εσύ ρε ntns δε βλέπεις πουθενά απ όλα αυτά που λέει δίκιο; Σε όλα λασπολογεί; 

Δεν απαιτούν περισσότερη ραμ και χώρο στο δίσκο οι 64bit εφαρμογές; 

Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το διαχωρισμό;

Θεωρείς σωστή τη σύγκριση με το πρώτο iPhone?Πιο μαύρη διαφήμιση πεθαίνεις ήταν αυτό, πραγματικά για αδαείς και πρόβατα ήταν αυτή η αντιπαραβολή.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7