Bug στο iOS 7 επιτρέπει στο χρήστη να παρακάμψει την οθόνη κλειδώματος
Μαζί με τα καλά όμως έρχονται και τα κακά και κάθε νέα έκδοση λογισμικού συνοδεύεται σχεδόν πάντα από ένα αριθμό προβλημάτων ή αλλιώς bugs. Έτσι έγινε και στην περίπτωση του iOS 7 που ήδη βρέθηκε ένα bug που παρακάμπτει την οθόνη κλειδώματος.
Ένας από τους χρήστες λοιπόν, βρήκε τρόπο να παρακάμψει την οθόνη κλειδώματος και να αποκτήσει πρόσβαση στις φωτογραφίες που βρίσκονται μέσα στη συσκευή, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να μπορεί να μπει κάποιος στους λογαριασμούς των email και των προφίλ που διαθέτετε στα κοινωνικά δίκτυα. Πως πραγματοποιείται αυτό; Από το νέο Κέντρου Ελέγχου, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στο ξυπνητήρι, ύστερα, πατώντας δύο φορές το κουμπί Home μπαίνετε στο multitasking και από κει στην εφαρμογή της κάμερας. Ιδού! Η συσκευή είναι ξεκλείδωτη
Tweet φίλου μου που συνοψίζει την υποκρισία των ανδροειδών : Kαι ξαφνικά μέσα σε 2-3 ημέρες τα benchmarks έγιναν άχρηστα, ανούσια και παραπλανητικά.
H σαπίλα του Android δια στόματος BB: We know you’re waiting. Pausing #BBM4All rollout to fix issues caused by unreleased BBM for Android app. Aντε να είσαι developer και να θες να αναπτύξεις μια σοβαρή εφαρμογή για το android... μπάτε σκύλοι αλεστε. Mια εφαρμογή πήγε να βγάλει η BBM και σε χρόνο DT χωρίς κανένα έλεγχο στο ξεφραγο αμπελι γεμίσαμε από κόπιες.
Οταν κάποιοι ασχολούνται με το πόσους πυρήνες/ram θα χωρέσουν στις παντόφλες τους ώστε να μπορεί να τρέξει για κανα χρόνο και σχετικά αξιοπρεπές κάποια από τις κατακερματισμένες εκδόσεις του android η Apple με μόλις 1GB ram αλλά με προγραμματισμό low level που τις επιτρέπει η απο κοινή εξέλιξη software+hardware μας δίνει τα παρακάτω αποτελέσματα. Οτι και να κάνουν οι παντοφλάδες όσο και να χρονίσουν τις τοστιέρες τους μόνο για κανα ψήσιμο καφέ θα είναι ικανές.
Δεν καινοτομεί η Apple ποτέ.....θέλουμε BT και fm radio εδώ και τώρα! Και περισσότερα widget παραγωγικότητας για να κάνουμε ακόμα περισσότερες μπούρδες με τις παντόφλες μας.
Ειπαμε η Apple δεν καινοτομεί και δεν ανοίγει νέες οδούς.... όλα είναι marketing. To λέει και ο έγκριτος Βλαχάκης μαζί με άλλους 29 κατασκευαστές παντοφλάδες.
Hollywood's trade body slams Google for failing to stop piracy
Επισης αγαπητε μου συναγωνιστη DJTaurus, η Μακαλοπη (το μυθικο τερας που ειναι κατα ενα μερος Mac ενα μερος ανθρωπος και ενα μερος αντιλοπη) ξεσκιζει αυτο το Σαββατο αρκετη απο την βλακεια και την χαζομαρα που χυθηκε στην anti-apple μπλογκοσφαιρα αυτη την βδομαδα (και αναμεσα τους τον αγαπημενο μας #not, Dan Lyons). Enjoy !!
Tweet φίλου μου που συνοψίζει την υποκρισία των ανδροειδών : Kαι ξαφνικά μέσα σε 2-3 ημέρες τα benchmarks έγιναν άχρηστα, ανούσια και παραπλανητικά.
H σαπίλα του Android δια στόματος BB: We know you’re waiting. Pausing #BBM4All rollout to fix issues caused by unreleased BBM for Android app. Aντε να είσαι developer και να θες να αναπτύξεις μια σοβαρή εφαρμογή για το android... μπάτε σκύλοι αλεστε. Mια εφαρμογή πήγε να βγάλει η BBM και σε χρόνο DT χωρίς κανένα έλεγχο στο ξεφραγο αμπελι γεμίσαμε από κόπιες.
Οταν κάποιοι ασχολούνται με το πόσους πυρήνες/ram θα χωρέσουν στις παντόφλες τους ώστε να μπορεί να τρέξει για κανα χρόνο και σχετικά αξιοπρεπές κάποια από τις κατακερματισμένες εκδόσεις του android η Apple με μόλις 1GB ram αλλά με προγραμματισμό low level που τις επιτρέπει η απο κοινή εξέλιξη software+hardware μας δίνει τα παρακάτω αποτελέσματα. Οτι και να κάνουν οι παντοφλάδες όσο και να χρονίσουν τις τοστιέρες τους μόνο για κανα ψήσιμο καφέ θα είναι ικανές.
Δεν καινοτομεί η Apple ποτέ.....θέλουμε BT και fm radio εδώ και τώρα! Και περισσότερα widget παραγωγικότητας για να κάνουμε ακόμα περισσότερες μπούρδες με τις παντόφλες μας.
Ειπαμε η Apple δεν καινοτομεί και δεν ανοίγει νέες οδούς.... όλα είναι marketing. To λέει και ο έγκριτος Βλαχάκης μαζί με άλλους 29 κατασκευαστές παντοφλάδες.
Hollywood's trade body slams Google for failing to stop piracy
Το ότι απλά εκτελούσε την (σχεδιασμένη από την Apple) κατασκευή του, δεν σημαίνει πως ήταν έτοιμη να το σχεδιάσει και η ίδια. Βασικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν ήταν.
Το ότι απλά εκτελούσε την (σχεδιασμένη από την Apple) κατασκευή του, δεν σημαίνει πως ήταν έτοιμη να το σχεδιάσει και η ίδια. Βασικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν ήταν.
Ρε δεν με νοιαζει .. Ειτε διαλεξει τα A50 cores η Sammy ειτε διαλεξει big.LITTLE παλι απο την ARM ψωνιζει σχεδια. Και οσο ψωνιζει απο την ARM κατι μπαινει και στον κουμπαρα της Apple
Και οπως εχω ξαναπει, και τα ρουχα του Karl Lagerfeld, η του Ralph Lauren η του Versace καποια μοδιστρα τα ραβει ...
Πάντως θέλω να δω τη 2η κωλοτουμπα όταν η apple του χρόνου βγάλει το 5SC ( ) και το νέο σούπερ ντουπερ ουαου iPhone 6 4,5" ( αν προσθέσει απλά μια 6η γραμμή θα γίνει και ανέκδοτο αν και δεν το πιστεύω ) από κάποιους . Θα πρέπει να υιοθετήσετε νέο όρο για τα droid ή μπορείτε απλά να λέτε ότι εσείς έχετε mitsuko ενώ εμείς παντόφλα Armani με στυλ .
Τα σεντόνια με παντοφλο- όρους θα μείνουν όμως, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι έξυπνο ..
ΥΓ. Ο Α8 θα είναι 10^12 γρηγορότερος από τον 8085..
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 22/09/2013 - 22:11
Πάντως θέλω να δω τη 2η κωλοτουμπα όταν η apple του χρόνου βγάλει το 5SC ( ) και το νέο σούπερ ντουπερ ουαου iPhone 6 4,5" ( αν προσθέσει απλά μια 6η γραμμή θα γίνει και ανέκδοτο αν και δεν το πιστεύω ) από κάποιους . Θα πρέπει να υιοθετήσετε νέο όρο για τα droid ή μπορείτε απλά να λέτε ότι εσείς έχετε mitsuko ενώ εμείς παντόφλα Armani με στυλ . Τα σεντόνια με παντοφλο- όρους θα μείνουν όμως, οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι έξυπνο .. ΥΓ. Ο Α8 θα είναι 10^12 γρηγορότερος από τον 8085..
Οχι δεν κανω... Αλλα δεν επρεπε να σταθεις σε αυτο..Σε αυτο επρεπε :
Η Apple ειναι μολις 3 χρονια πισω απο την Intel !!!
Ελα αντωνη, πες αλευρι... που εισαι κ λιγο πισω απο την intel.. εγω σου ειπα οτι ο snapdragon ειναι πιο δυνατος, εσυ μου ηθελες κ συγκρισεις.. να μια εταιρια που ειναι 2 χρονια μπροστα απο την intel συμφωνα με τα λεγομενα σου...
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 23/09/2013 - 17:39