Θα πάω να κολλήσω κανένα..Σε όλα τα εργαστήρια επιτρέπεται αυτό εκτός από ένα..(ξέρεις ποιο- Υou give lab a bad name ; ) )
Δημοσίευση 07/10/2013 - 14:25
Θα πάω να κολλήσω κανένα..Σε όλα τα εργαστήρια επιτρέπεται αυτό εκτός από ένα..(ξέρεις ποιο- Υou give lab a bad name ; ) )
Ποιο;;; Προς μηχανες; (Τελευταιο γιατι ειμαστε offtopic...)
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 07/10/2013 - 18:15
Χααααχαχααχαααααααααααχαχαααααχαχααχα... φοβερο!!!!Α ρε enginner, αυτο μου θυμισες...
Δημοσίευση 07/10/2013 - 19:42
Και εκεί που χάρηκα γιατί επιτέλους η Shamesung δημιούργησε διαφήμιση που βλέπεται τελικά αποδεικνύεται μέγιστη κόπια. Αναμενόμενο
http://appleinsider....r-copying-apple
Επίσης αναμενόμενα είναι τα κάκιστα review που παίρνει το Galaxy Gear. Σε γενικές γραμμές την χαρακτηρίζουν ως μια ανούσια συσκευή που δεν κάνει τίποτα.
http://abcnews.go.co...singlePage=true
http://arstechnica.c...xy-gear-review/
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν η Apple έβγαζε το iWatch σίγουρα θα πούλαγε ακόμα και αν ήταν στην φιλοσοφία των σημερινών smartwatch.
http://tech.fortune....unster-huberty/
Πραγματικά έχουν ξεσκιστεί στην διαφήμιση:
Samsung took out 10 consecutive pages in the Business section of today's NY Times. The entire section is 22 pages.
To ανέκδοτο της ημέρας. Η τσάμσουνγκ ετοιμάζει ανταγωνιστή των Google Glass…. αν γίνει πραγματικότητα εκεί είναι που θα γελάω μέρες. Aκόμα πιο αστείο αν θα λέγεται Gear Glass. Με λίγα λόγια η Google αγοράζει ότι κινείται και η Samsung από την άλλη κοπιάρει ότι υπάρχει, το ρίχνει στην αγορά και αν σου κάτσει (?)
http://9to5google.co...led-gear-glass/
Kαι αφού γελάσαμε με τους παντοφλάδες που μας δίνουν τροφή ας διαβάσουμε και 2 σοβαρά σημερινά άρθρα.
http://tidbits.com/article/14153
http://www.mondaynot...le-under-siege/
Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 07/10/2013 - 19:43
Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:05
Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!
Το όλο θέμα, έχει να κάνει με τις τακτικές της Apple, οι οποίες είναι πλέον γελοίες, καταπατούν κάθε λογική και πρόοδο και επειδή η Apple, ως μια πολυεθνική έχει ως θεό το κέρδος και παρουσιάζει δύο πρόσωπα, ενώ όχι λίγες οι φορές που εξαπατά τους χρήστες.
Ο Woody Ghsoubi, ο συντάκτης του πρότυπου άρθρου, είναι Ανώτερο Στέλεχος, Υπεύθυνος του Τεχνικού Τμήματος και Διευθυντής Παραγωγής σε μια πρωτοπόρα εταιρεία λογισμικού ασφαλείας που έχει την έδρα της στο Μόντρεαλ του Καναδά.
Τονίζει μάλιστα πως το άρθρο του δεν έχει σκοπό να κάνει τους ανθρώπους να μισήσουν την Apple, αφού και ο ίδιος λατρεύει την Apple και χρησιμοποιεί ένα iPhone 5, ένα iPod, ένα Mac Mini και ένα rMBP σε καθημερινή βάση.
Έχεις συσκευή iOS;
Εάν ναι, τότε η Apple γνωρίζει πολλά, μα πάααρα πολλά, για σένα.
Την ταυτότητά σου
Η Apple ξέρει την ηλικία σου, το όνομά σου, το φύλο σου, την ημερομηνία γέννησής σου, την οικογενειακή σου κατάσταση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου, τον αριθμό τηλεφώνου σου, τον ταχυδρομικό κώδικα, την πόλη, το κράτος, τη χώρα και τη διεύθυνση κατοικίας σου.
Και όλα αυτά, την ίδια στιγμή που θα δημιουργήσεις λογαριασμό Apple.
Τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας
Η Apple έχει τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας (και τις πιστωτικές υποχρεώσεις σου), δεδομένου ότι έχεις αγοράσει εφαρμογές, μουσική και ταινίες από το iTunes και το App Store.
Στα υπ’ όψιν, πως το ίδιο ισχύει ακόμα και αν κατεβάζεις μόνο τις δωρεάν εφαρμογές.
Το πού «τριγυρνάς»
Η Apple χρησιμοποιεί το GPS, το Cell Tower Triangulation και τα ασύρματα δίκτυα WiFi που είναι αποθηκευμένα στην iOS συσκευή σου, ώστε να γνωρίζει τις περιοχές στην οποίες συχνάζεις αλλά και πού βρίσκεσαι την δεδομένη στιγμή. Αυτά τα δεδομένα ΣΟΥ τα παραχωρεί στο iAds, ώστε (και καλά) να σου δίνει τις διαφημίσεις με βάση το πού είσαι.
Το πού βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή
Η Apple χρησιμοποιεί το iBeacon ή το Bluetooth Low Energy για να εντοπίζει ακόμα και τις μικρο-εγκαταστάσεις στις οποίες τυχαίνει να βρεθείς (geofencing). Μιλάμε για ένα σύστημα που λειτουργεί με απίστευτη ακρίβεια και το οποίο η Apple χρησιμοποιεί για να σας εντοπίζει ακόμα και μέσα σε κτίρια και εμπορικά κέντρα.
Τη συμπεριφορά σου
Οι αγορές σου επιτρέπουν την Apple να καταλάβει εσένα και το πώς συμπεριφέρεσαι καθώς επίσης και το πότε κάνεις τις αγορές σου. Αγοράζεις πολλά ή λίγα, τι σου προκαλεί ενδιαφέρον˙ αυτά και άλλα πολλά «πρέπει» να τα γνωρίζει η Apple. Δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο πώς λειτουργεί η Genius recommendation service, η… πανέξυπνη δηλαδή υπηρεσία που σου συστήνει τι να κάνεις.
Την παραμικρή κίνηση που τολμάς να κάνεις
Ο συνεπεξεργαστής M7 της Apple χρησιμοποιεί το επιταχυνσιόμετρο της συσκευής σου ως πυξίδα και γυροσκόπιο προκειμένου να παρακολουθεί την κάθε σου κίνηση, το κάθε σου βήμα. Και κυριολεκτώ. Γνωρίζει τα πάντα, από το πότε τρέχεις, πότε περπατάς, πότε οδηγείς ακόμα και το πότε κοιμάσαι! [Σοβαρά].
Το πρόσωπό σου
Η Apple γνωρίζει πολύ καλά τη φυσιογνωμία σου δεδομένου ότι οι φωτογραφίες που τραβάς (και εν γένει αποθηκεύεις) γεμάτος(η) καμάρι με την iOS συσκευή σου, αποθηκεύονται στους iCloud servers τους.
Η Apple, λοιπόν, μπορεί να τρέξει αυτές τις εικόνες μέσω των αλγορίθμων αναγνώρισης προσώπου και να σε αναγνωρίζει ακόμα και στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από άλλες συσκευές, όπως αυτές των φίλων σου.
Τη φωνή σου
Η Apple αποθηκεύει όλα όσα εσύ κατά καιρούς ζητάς, τα μηνύματά σου αλλά και τις απαιτητικές εντολές που εδώ και δύο χρόνια δίνεις στην Siri, τη γυναίκα που όλοι οι κάτοχοι iPhone την έχουν καθημερινά μαζί τους.
Τα δακτυλικά σου αποτυπώματα (ένα θέμα για το οποίο υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις, σε προγενέστερο άρθρο)
Η Apple αποθηκεύει το δακτυλικό σου αποτύπωμα για να μπορείς να ξεκλειδώνεις τη συσκευή σου καθώς και για τις άμεσες πληρωμές σου στο iTunes και στο App Store.
Και μάλιστα αυτός ο όγκος των προσωπικών σου δεδομένων κάνει… παρέα με τα στοιχεία άλλων πελατών και συνδρομητών του iTunes και τις συνήθειές τους και τίθενται στη διάθεση των διαφημιστών και των παραγωγών περιεχομένου.
Η Apple θέλει αυτές τις πληροφορίες.
Όσα περισσότερα γνωρίζει η Apple για σένα, τόσο περισσότερο μπορεί να προσαρμόσει τα βιώματά σου και να σε κάνει να θέλεις ακόμα πιο πολύ τις συσκευές της και τις υπηρεσίες της.
Και μην ξεχνάμε πως η Apple φέρεται να έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα PRISM της NSA, με το οποίο η κυβέρνηση των ΗΠΑ εντοπίζει τα προσωπικά μας δεδομένα και μας θέτει σε παρακολούθηση 24×24.
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 07/10/2013 - 22:06
Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:08
Γιατι τρολαρεις ρε dream ?? Τα ιδια και περισσοτερα δεν γνωριζει και η google για σενα ??
Δημοσίευση 07/10/2013 - 22:40
Δημοσίευση 08/10/2013 - 08:47
Όλα αυτά δεν έχουν υποπέσει από την "συνομωσιολογική αντίληψη" στο φάσμα της "κοινής λογικής"?
Η δική μας γενιά, και όταν φτάσουμε στα -ήντα και μετά, θα λέμε ότι οι νέοι κάνουν χαζομάρες και εμφυτεύουν αισθητήρες παντού μέσα τους.
Και εμείς θα αναπολούμε τις στιγμές και το πόσο "ελεύθεροι" ήμαστε, έχοντας το 2013 την επιλογή να πετάξουμε την συσκευή μας και να κάνουμε αντάρτικη ζωή.
Το τελευταίο, στο North America και Japan μεριά θα ακούγεται πολύ βάρβαρο.
Δημοσίευση 08/10/2013 - 21:07
Τι έγινε ρε παιδιά ;
http://news.techworl...comm-exec-says/
Η δήλωση του Anand Chandrasekher, Senior Vice President της Qualcomm ήταν η εξής:
I know there's a lot of noise because Apple did [64-bit] on their A7. I think they are doing a marketing gimmick. There's zero benefit a consumer gets from that. Predominantly... you need it for memory addressability beyond 4GB. That's it. You don't really need it for performance, and the kinds of applications that 64-bit get used in mostly are large, server-class applications.
Γνωρίζω, έχει γίνει ντόρος για αυτό που έκανε η Apple στον A7 (τα 64bit). Πιστεύω ότι απλά κάνουν ένα διαφημιστικό κόλπο. Υπάρχει μηδενικό όφελος που λαμβάνει ο καταναλωτής από αυτό. Κατά κύριο λόγο το χρειάζεσαι για πρόσβαση σε μνήμη μεγαλύτερη των 4GB. Δεν το χρειάζεσαι για απόδοση, και το είδος εφαρμογών που χρησιμοποιούνται τα 64bit είναι μεγάλες, κλάσης server εφαρμογές.
PS:
Αντώνη παράτα το iPhone και πάρε ενα Nexus 5 να βρεις την υγεία σου.
Που εισαι dream Δες εδω κολοτουμπα η Qualcomm http://www.macworld....k-comments.html
Δημοσίευση 08/10/2013 - 23:03
Πόσο μου αρέσουν οι κωλοτούμπες. Η Qualcomm ανασκευάζει. Δεν κράτησε πολύ η χαρά σας παντοφλάδες μου
The comments made by Anand Chandrasekher, Qualcomm CMO, about 64-bit computing were inaccurate," said a Qualcomm spokesperson in an email. "The mobile hardware and software ecosystem is already moving in the direction of 64-bit; and, the evolution to 64-bit brings desktop class capabilities and user experiences to mobile, as well as enabling mobile processors and software to run new classes of computing devices."
http://www.macworld....k-comments.html
Η κάμερα του iPhone 5S είναι αρκετά καλή για να εντυπωσιάσει ένα φωτογράφο του National Geographic
Τα tablet της Apple όπως ήταν αναμενόμενο έχουν την πιο άμεση απόκριση. Tα shamesung lagaxy δεν τα πάνε καλά. Kαι αυτό αναμενόμενο από τα multicore πολυεργαλεία παραγωγικότητας. Χρέπια σε πραγματική χρήση, πρωταθλητές στα specs.
http://appglimpse.co...agship-tablets/
Apple's iPad mini had the lowest Minimum App Response Time (MART), coming in at 75 milliseconds. The fourth-generation iPad came in second at 81, and the fastest Android tablet was the NVIDIA Shield at 92. Samsung's Galaxy Tab 3 had the worst response time, at 168 milliseconds.
Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 08/10/2013 - 23:05
Δημοσίευση 09/10/2013 - 07:04
iOS 7: Γιατί νιώθουμε πως είναι ακόμα σε Beta κατάσταση;
Έχουν περάσει αρκετές μέρες από την κυκλοφορία του iOS 7 και τα πράγματα έχουν ηρεμίσει αρκετά σχετικά με τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Apple. Το είδαμε, το δοκιμάσαμε όλοι μας, άλλοι λίγο άλλοι πολύ, και μέσα μας το βαθμολογήσαμε με βάση τα θέλω μας και τις ανάγκες μας. Τι πιστεύουμε όμως για το iOS 7;
Σίγουρα είναι ευχάριστη η ανανέωση του λειτουργικού στην εμφάνισή του. Έχει αρκετό ενδιαφέρον η υποστήριξη του Touch ID ακόμα και τα νέα ringtones που ανακοίνωσε η Apple κατά την παρουσίασή του. Όλα αυτά όμως είναι καθαρά υποκειμενικά, και δεν ενδιαφέρουν όλους μας.
Ξέρετε τι δεν είναι υποκειμενικό; Τα bugs!!! Και δυστυχώς το iOS 7 έχει έρθει με ένα σκασμό bugs, κάνοντας πολλούς χρήστες να νιώθουν beta testers σε μια συσκευή που ακριβοπλήρωσαν. Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας φέρει χιλιάδες χρήστες που παρατηρούν bugs, που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε εταιρίες του μεγέθους της Apple. Από το hack της Lock screen σε θέματα περιστροφής της οθόνης και εφαρμογές να εμφανίζονται η μια πάνω στην άλλη. Μην παρεξηγηθώ, το iOS 7 σε γενικές γραμμές δουλεύει πολύ καλά, αλλά στην Apple είτε βιάστηκαν πολύ να το βγάλουν, είτε το τμήμα R&D χρειάζεται περισσότερο προσοχή (προσωπικό ή χρήματα).
Το αποτέλεσμα είναι πως η προσοχή στην λεπτομέρεια που έδειχνε η Apple έχει πετάξει πλέον. Αυτό όμως δεν είναι κάτι νέο. Αν πάμε ένα χρόνο πίσω, θα δούμε πως η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τους Χάρτες της, αντικαθιστώντας μάλιστα τους Google Maps. Το αποτέλεσμα; Μερικά εκατομμύρια χρήστες να κάνουν beta testing στους χάρτες της εταιρίας και να χάνονται στον δρόμο. Μια κατάσταση που θυμίζει το ” Τι Λοζάνη τι Κοζάνη, χιόνια η μια και χιόνια η άλλη”. Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα. Όταν δίνεις 740 ευρώ που ζητάει μια εταιρία για την συσκευή της, έχεις την απαίτηση να δουλεύουν όλα άψογα. Άν ήταν να κάνουμε τους beta testers των εταιριών, να μας κόψουν και ένα μισθό αντί να μας ζητάνε δυο μηνιάτικά.
iOS 7 bugs και σχεδιαστικά λάθη
Και φυσικά βίντεο
Δημοσίευση 09/10/2013 - 08:06
Χαχαχα.... dream, εψαξες δηλ. στο youtube για 'android bug ' και δεν βρηκες τιποτε ?? Για κανε ενα ενα γρηγορο search. Θα ειναι διδακτικο .... Σοβαρεψου dream. πιο μικρος ... πεθαινεις .
Μου θυμισες κατι φαφλαταδες, πιτσιρικαδες συναδελφους που ειχα κατα καιρους που ισχυριζονταν οτι οτιδηποτε εγραφαν αυτοι ειναι bug-free. Αυτη η δηλωση και μονο δειχνει οτι δεν ειχαν ιδεα απο software περα απο τις αστειες ασκησεις του πανεπιστημιου των 5000 γραμμων. Στην τελικη αποδεικνυοταν παντα οτι τα χειροτερα bugs κρυβοταν στον κωδικα τους που οχι μονο δεν ηταν bug-free αλλα ηταν αυτο που χαιδευτικα αποκαλουμε 'μπαγκοφωλια '...
Δημοσίευση 09/10/2013 - 09:55
Χαχαχα.... dream, εψαξες δηλ. στο youtube για 'android bug ' και δεν βρηκες τιποτε ?? Για κανε ενα ενα γρηγορο search. Θα ειναι διδακτικο .... Σοβαρεψου dream. πιο μικρος ... πεθαινεις .
Μου θυμισες κατι φαφλαταδες, πιτσιρικαδες συναδελφους που ειχα κατα καιρους που ισχυριζονταν οτι οτιδηποτε εγραφαν αυτοι ειναι bug-free. Αυτη η δηλωση και μονο δειχνει οτι δεν ειχαν ιδεα απο software περα απο τις αστειες ασκησεις του πανεπιστημιου των 5000 γραμμων. Στην τελικη αποδεικνυοταν παντα οτι τα χειροτερα bugs κρυβοταν στον κωδικα τους που οχι μονο δεν ηταν bug-free αλλα ηταν αυτο που χαιδευτικα αποκαλουμε 'μπαγκοφωλια '...
Αντώνη Αντώνη copy-paste εκανα απο το Site που έβαλα σαν πηγή, Τι να κάνουμε δεν διαβάζουμε μόνο iPhonehellas αλλά πολλά sites ελληνικά-ξένα.Δεν λειτουργώ και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να ψάχνω μέσω Google και να βάζω κατινιές όπως βάζει το έτερον σου ήμιση που άνοιξε το συγκεκριμένο thread
Καλημέρα
Δημοσίευση 09/10/2013 - 10:19
Αντώνη Αντώνη copy-paste εκανα απο το Site που έβαλα σαν πηγή, Τι να κάνουμε δεν διαβάζουμε μόνο iPhonehellas αλλά πολλά sites ελληνικά-ξένα.Δεν λειτουργώ και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να ψάχνω μέσω Google και να βάζω κατινιές όπως βάζει το έτερον σου ήμιση που άνοιξε το συγκεκριμένο thread
Καλημέρα
Μα και ο DJTaurus αυτο κανει ... Διαβαζει απο διαφορα site και παραθετει απο αυτα ... Δεν χρησιμοποιει Google (ουτε και εγω αλλωστε) . Ειναι μιασμα ...
Στην ουσια τωρα, δεν χτυπαμε ποτε τον αντιπαλο για τα bugs του. Ειναι αγραφος κανονας. Ειναι χτυπημα κατω απο την μεση ! Η αντιπαραθεση περιλαμβανει την στρατηγικη, τον σχεδιασμο, την αρχιτεκτονικη, τις επιλογες αλλα ποτε τα bugs στην υλοποιηση. Εμεις οι παλιοι δεν το καναμε ουτε στα Windows Γιατι απλουστατα ολοι εχουν bugs. Τα bugs ειναι η αλλη οψη των features. Αρκει μονο αυτος που εισαγει τα bugs να προσπαθει να τα λυσει (και η Apple το κανει, ειμαστε αισιως στο κατωφλι της 7.0.3)
Για την κολοτουμπα της Qualcomm δεν λες κουβεντα εεε ??
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες