Χαχα, πες αλευρι.. η google ανακοινωσε οτι το 4.4 θα το παρετε κ εσεις κ τα htc μεσω των εταιριων σας.. καλως ηρθες στο club...Anyway, το δικο μου στεφανε ξερεις αν θα παρει official KitKat και αν ναι ποτε περιπου ?? Ειναι Google Play edition .. Δεν θα παρουν αυτα ? Υποτιθεται οτι για αυτο το ζητησα ..
Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!
Δημοσίευση 13/11/2013 - 21:08
Ad
Δημοσίευση 13/11/2013 - 21:10
http://www.ibtimes.c...il-2014-1466588
Δημοσίευση 13/11/2013 - 21:33
Διαβασε κ αυτο λιγο ομως να δουμε μηπως λεει κατι διαφορετικο..
http://www.ibtimes.c...il-2014-1466588
Αυτο λεει οτι τα 2 Google Play (S4 και HTC One) θα παρουν το 4.4 αμεσως μετα απο τα Nexus 4 και τα παλια Nexus 7, Nexus 10 (φαντασου ουτε αυτα δεν το εχουν παρει ακομη !!) Λεει για μεσα στο Νοεμβρη ...Οχι οτι καιγομαι ...
Δημοσίευση 13/11/2013 - 21:43
Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη μιας και το έχω και εγώ το S4 στα χέρια μου. Πάρα πολύ καλή συσκευή, με πολύ καλό grip, καλή camera, οθόνη να την χαζεύεις ώρες ώρες.
Ερωτεύσιμη συσκευή θα μπορούσα να πω.
Και εκεί έρχεται το android...Δυστυχώς έχει πάρα μα πάρα πολλά ψωμιά ακόμα να φάει μέχρι να φτάσει την εμπειρία χρήσης του ios.
Εφαρμογές κακογραμμένες μέχρι εκεί που δεν παίρνει σε σημείο να σε κάνουν να ξενερώνεις διότι δεν μπορείς να τις απολαύσεις στην τέλεια οθόνη που έχει.
Lagarismata από το πουθενά και ενώ λες πως όλα πηγαίνουν καλά.
Με τις custom roms κάπως σώζεται το πράγμα αλλά θέλει χρόνο και όρεξη για να ασχοληθείς.
Αν το παίξει σωστά το παιχνίδι η Apple και βγάλει ένα κινητό στο μέγεθος του S4 καλό θα ήταν να αρχίσουν από μόνες τους οι άλλες εταιρίες να βρούνε μέρος να κρυφτούνε he he.
Δημοσίευση 13/11/2013 - 22:18
Πάντως κι αυτό το φαινόμενο με τις αναβαθμίσεις είναι δείγμα της βλακώδους αναρχίας που υπάρχει στα πάντα (να μην το πω αλλιώς).
Οι Γερμανικές συσκευές παίρνουν πρώτες updates (αν κάνω λάθος διορθώστε με), ενώ συσκευές άλλων χωρών μπορεί να πάρουν update του μετά από κανά μήνα στην καλύτερη.
Κάποιες googly play edition παίρνουν σχετικά γρήγορα, κάποιες άλλες πρέπει να κάνεις βουντού για να πάρουν. Συσκευές 2 ετών δεν παίρνουν πλέον updates γιατί είναι πια ξεπερασμένες κτλ κτλ..
Κανένας προγραμματισμός γενικά, ένα δείγμα του ότι πάσχουν ιδιαίτερα στο κομμάτι αυτό και είναι περίεργο διότι η Google από προγραμματιστές βρίθει...
Πάντως από ποιότητα κατασκευής όντως είναι καλό το Sg4 αλλά το One είναι μπροστά στο κομμάτι αυτό, αλλά μου είπαν ότι είναι πιο αργό στις αναβαθμίσεις..
Μπορεί και να τα έχω μπερδέψει γιατί άλλα μου τα είπαν άλλα τα διάβασα αλλά το νόημα νομίζω το έχω πιάσει..Ένα είναι το νόημα
όπου UK=Android
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 13/11/2013 - 22:19
Δημοσίευση 13/11/2013 - 22:19
Αληθεια που σου λαγκαρει;;Με ποιες συνθηκες;Εγω παρατηρησει μικρο κοληματακια οταν εχω ενα καρο ενεργα widgets η με κανα live wallpaper.Αλλιως μια χαρα παει.Ειδικα με την 4.3 νομιζω ειναι ακομα καλυτερο.Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη μιας και το έχω και εγώ το S4 στα χέρια μου. Πάρα πολύ καλή συσκευή, με πολύ καλό grip, καλή camera, οθόνη να την χαζεύεις ώρες ώρες.
Και εκεί έρχεται το android...Δυστυχώς έχει πάρα μα πάρα πολλά ψωμιά ακόμα να φάει μέχρι να φτάσει την εμπειρία χρήσης του ios.
Εφαρμογές κακογραμμένες μέχρι εκεί που δεν παίρνει σε σημείο να σε κάνουν να ξενερώνεις διότι δεν μπορείς να τις απολαύσεις στην τέλεια οθόνη που έχει.
Με τις custom roms κάπως σώζεται το πράγμα αλλά θέλει χρόνο και όρεξη για να ασχοληθείς.
Αν το παίξει σωστά το παιχνίδι η Apple και βγάλει ένα κινητό στο μέγεθος του S4 καλό θα ήταν να αρχίσουν από μόνες τους οι άλλες εταιρίες να βρούνε μέρος να κρυφτούνε he he.
Απο κει και περα δεν αρκει η apple να μεγαλωσει την οθονη.Δινει πολλες δυνατοτητες το λειτουργικο του android που δεν τις δινει το ios.Αν τα δωσει καποτε τοτε σιγουρα πολλοι θα επιστρεψουμε.
Δημοσίευση 13/11/2013 - 23:14
Μην τρωτε το παραμυθι με τις custom roms ολοι ρε, οι official σε πολλες περιπτωσεις ειναι πολυ γρηγοροτερες λογω odex μεσα στις εφαρμογες συστηματος κ στο framework.. οι custom roms ειναι προσαρμοσιμες σε customisation και θεματα, μονο αυτο.. τιποτα αλλοΘα συμφωνήσω με τον Αντώνη μιας και το έχω και εγώ το S4 στα χέρια μου. Πάρα πολύ καλή συσκευή, με πολύ καλό grip, καλή camera, οθόνη να την χαζεύεις ώρες ώρες.
Δημοσίευση 14/11/2013 - 09:11
Πήρα έναiPad air και γέμισα το κενό που είχα όσο αφορά το σερφάρισμα !!
Παρεπιπτοντως πρέπει να γίνει ο Στεφανος moderator στο νήμα αυτό...
Δημοσίευση 14/11/2013 - 09:17
Δημοσίευση 14/11/2013 - 20:13
Αναλογως τι θες να κανεις, αυτο ειπα κ χτες, μην τρωτε παππα με τις custom roms.. το πολυ πειραγμα δεν οδηγει σε καλο, κ οταν μιλαμε για s4, note 2/3 κλπ τι να πειραξεις? Μια χαρα ειναι οι συσκευες, και οταν μπλεκεις με το filesystem δεν οδηγει παντα σε καλο..Να πω και εγώ την αλήθεια μου γύρισα μετά από νότε2 και σ4 ξανά πάλι σε iPhone 5s και γεγονός είναι ότι στην αρχή μου κακό φάνηκε η έλλειψη της πολύ καλής οθόνης του και του εξαιρετικού hardware του s4 ,δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει η έξτρα παραμετροποιηση που ελεύθερα παρέχεται στο android .δοκιμασα διάφορες custom rom,mods,kernel και λοιπά κόλπα (με την βοήθεια διαφόρων γνωστών στο νήμα αυτό stefanos23 κτλπ)και ωραία όλα αυτά δε λέω μα τελικά ίσως και να είναι μόνο για να περνάς την ώρα σου...
Πήρα έναiPad air και γέμισα το κενό που είχα όσο αφορά το σερφάρισμα !!
Παρεπιπτοντως πρέπει να γίνει ο Στεφανος moderator στο νήμα αυτό...
Δημοσίευση 16/11/2013 - 00:28
Πανέμορφο UI. #innovation #shamesung #uglyashell
\\
Μας τα ζάλισαν τόσες ημέρες οι αναλυτές ότι η Apple έχει προβλήματα στην παραγωγή των mini retina και η διαθεσιμότητα μέχρι τέλη του 2013 θα είναι περιορισμένη. Οχι μόνο δεν υπάρχει μεγάλο θέμα διαθεσιμότητας (στον βαθμό του πρώτου mini) αλλά και στα διάφορα φόρα που γράφουν κυρίως τύποι που τα ψειρίζουν δεν έχουν παρατηρηθεί σοβαρά προβλήματα.
Γιαυτό και η Google έχει αρχίσει να βομβαρδίζει τις εφαρμογές της με διαφημίσεις.
The Last Days of Search: https://www.linkedin...-days-of-search
Άργησε να δει το φως το αληθινό και να ξεφύγει από την windowspcila.
The last guy to switch to a Mac. Why I've all but given up on Windows: http://www.zdnet.com...ows-7000023083/
But now, other than for test systems and virtual machines, I carry out my day-to-day work on a variety of OS X, iOS and Android systems. I barely giving my Windows PC systems a second glance. My primary work system is a MacBook Pro, and in the ten months I've had it it's flawlessly done everything I've asked of it, from run Microsoft Word to render 4K video. I've lost count of the number of notebooks I've owned over the years, but this MacBook Pro is, by far, the most reliable system I've owned, and I put part of that down to the fact that it doesn't run Windows.
Microsoft CTO, founder of Microsoft Research, founder of IV, and cooking genius who loves the iPad. Who’da thought?
http://appleinsider....sively-for-ipad
Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 16/11/2013 - 00:31
Δημοσίευση 16/11/2013 - 15:44
Συνεπώς πριν κράζουμε κάτι, καλό θα είναι να ξέρουμε με τι έχει σχέση.
Ορίστε το σχετικό άρθρο: http://www.theverge....l-notifications
Δημοσίευση 16/11/2013 - 16:08
O φιλος DjTaurus καλα το ξεκινησε αλλα απο καποια στιγμη και μετα ξεφυγε..............κραξιμο κι οτι ναναι.
Βεβαια, θα συμφωνουσα με ολο αυτο που κανει, μονο ομως αν δοκιμαζε πρωτα αυτα που ''κραζει'', γιατι μονο διαβαζοντας και οχι εχοντας, ειναι σαν το...........ναχαμε να λεγαμε
⦿Το μυαλο ειναι σαν το αλεξιπτωτο.
Για να λειτουργει πρεπει να ειναι ανοιχτο. ⦿
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 16/11/2013 - 16:27
Συμφωνώ οτι το θέμα ξεκινησε σε λογικά και σωστά πλαισια απο τον DjTaurus αφού ήθελε να δειξει τη δυναμική που είχε (και ίσως έχει ακόμα η apple).O φιλος DjTaurus καλα το ξεκινησε αλλα απο καποια στιγμη και μετα ξεφυγε..............κραξιμο κι οτι ναναι.
Βεβαια, θα συμφωνουσα με ολο αυτο που κανει, μονο ομως αν δοκιμαζε πρωτα αυτα που ''κραζει'', γιατι μονο διαβαζοντας και οχι εχοντας, ειναι σαν το...........ναχαμε να λεγαμε
⦿Το μυαλο ειναι σαν το αλεξιπτωτο.
Για να λειτουργει πρεπει να ειναι ανοιχτο. ⦿
Αυτήν τη στιγμη έχουμε φτασει να διαβάζουμε Κράξιμο προς τις αλλες εταιρίες για να φανεί ανώτερη η apple. Αν είναι ανώτερη, φαίνεται απο το τι καλο κανει η ίδια και όχι τι κακό κάνουν οι ανταγωνιστές.
Γενικά αυτό το Κράξιμο και απο τις δυο πλευρες έχει κουράσει.
Καλό είναι να συζητάμε για τις συσκευές μας και να "πειραζομαστε" για το ποιος έχει καλύτερη. Αλλά στα πλαίσια της πλάκας.
Εδώ βλέπω οτι έχουμε ξεφυγει απο την πλάκα και έχει σοβαρεψει το θέμα δυστυχώς.
Μακάρι να κάνω λάθος, αν και δεν το νομιζω.
Δημοσίευση 16/11/2013 - 16:39
Πιστεύω Πάνο ότι κάνει πλάκα, γιατί αν όχι, ε τότε το πρόβλημα είναι ............. σοβαρό
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες