Κ εγω ελπίζω οτι μας Τρολλάρει.
Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!
Δημοσίευση 16/11/2013 - 17:30
Ad
Δημοσίευση 16/11/2013 - 22:46
Τωρα καταλαβες εσυ οτι το προβλημα ειναι σοβαρο? Κανονισε να συναντηθεις μαζι του να του κανεις μια επιδειξη με το note3 για ενα τεταρτακι κ θα ξεκολλησει κατευθειαν.. δοκιμασμενη συνταγη... θα ερθει στα ισια του, σαν να μπηκε σε καλιμπραΠιστεύω Πάνο ότι κάνει πλάκα, γιατί αν όχι, ε τότε το πρόβλημα είναι ............. σοβαρό
Δημοσίευση 16/11/2013 - 23:00
http://techmaniacs.g...-of-the-market/
Δημοσίευση 17/11/2013 - 02:42
Τωρα καταλαβες εσυ οτι το προβλημα ειναι σοβαρο? Κανονισε να συναντηθεις μαζι του να του κανεις μια επιδειξη με το note3 για ενα τεταρτακι κ θα ξεκολλησει κατευθειαν.. δοκιμασμενη συνταγη... θα ερθει στα ισια του, σαν να μπηκε σε καλιμπρα
Απαραιτητη προυποθεση να εχεις κλεισει τραπεζι βεβαια, γιατι οπως και να το κανουμε το Note χρειαζεται το χωρο του!!
Δημοσίευση 17/11/2013 - 02:46
Απαραιτητη προυποθεση να εχεις κλεισει τραπεζι βεβαια, γιατι οπως και να το κανουμε το Note χρειαζεται το χωρο του!!
Το ΟΑΚΑ θα κλείσουμε! Αυτο με το Καλατραβα
Δημοσίευση 17/11/2013 - 03:03
Χαχααχαχααχαχαα.. ναι, 2 τραπεζια θα ενωσουμε, στο ενα μονο του το note και στο αλλο τα υπολοιπα, μαζι με τσιγαρα, καφεδες, κινηταΑπαραιτητη προυποθεση να εχεις κλεισει τραπεζι βεβαια, γιατι οπως και να το κανουμε το Note χρειαζεται το χωρο του!!
Δημοσίευση 17/11/2013 - 03:21
Το galaxy mega? Το ειχα δει κ εγω στο πλαισιο μια μερα, επιανε ολοκληρο σταντ.. χωρις πλακα.. μια συσκευη ενα σταντ, επαθα πλακα, νομιζα οτι ηταν καποιο tabletΤο note κάπως παλευεται. Το καλύτερο είναι αυτό
Είχα παει σήμερα πλαίσιο κι έκανα οτι μιλάω μ αυτό. Γέλασαν κι οι πέτρες ..
Δημοσίευση 17/11/2013 - 03:25
Πολυ μεγαλες και αβολες συσκευες, χανεται η εννοια του κινητου.
Με τα bluetooth ξεπερνας τα καραγκιοζιλικια της παραπανω φωτο, αλλα ρε φιλε χρειαζεσαι τσαντακι για να το μεταφερεις, τι να λεμε τωρα.
Μπορει να βολευει για browsing ή αναγνωση βιβλιων ή games αλλα για ολα αυτα εχω το iPad. Eξαλλου αυτες ειναι indoor χρησεις και οχι on the road.
Tο εχουμε συζητησει πολλακις το θεμα, υπαρχουν αλλοι που βολευονται τι να πω?
Δημοσίευση 17/11/2013 - 03:51
Πολυ μεγαλες και αβολες συσκευες, χανεται η εννοια του κινητου.
Με τα bluetooth ξεπερνας τα καραγκιοζιλικια της παραπανω φωτο, αλλα ρε φιλε χρειαζεσαι τσαντακι για να το μεταφερεις, τι να λεμε τωρα.
Μπορει να βολευει για browsing ή αναγνωση βιβλιων ή games αλλα για ολα αυτα εχω το iPad. Eξαλλου αυτες ειναι indoor χρησεις και οχι on the road.
Tο εχουμε συζητησει πολλακις το θεμα, υπαρχουν αλλοι που βολευονται τι να πω?
Χωραει στην τσεπη του jean μου α ν ε τ α
Τον χειμωνα δεν υπαρχει για κανεναν προβλημα λογω των γνωστων.
Τωρα αν θελεις να βγεις βραδυ για ''αλητειες'' ειναι 2 κλικ με twin sim........οι περισσοτεροι που εχουμε Note, τουλαχιστον εδω, εχουμε και καποιο iPhone.
ps
Η χρηση ΒΤ εξυπακουεται
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 17/11/2013 - 03:55
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 17/11/2013 - 13:38
Ξερεις οτι πρεπει να εχεις κ αδεια οπλοφοριας για να αγορασεις το mega ε? Θεωρειται θανασιμο οπλο.. φαντασου να σου ερθει στο κεφαλι αυτο το πραμαΚρίμα που δεν το βγάζουν το mega πιο βαρύ λιγο να κανεις και βαράκια παράλληλα με την ομιλία ..
Δημοσίευση 17/11/2013 - 13:53
Πάντως το Mega είναι η απόδειξη ότι το Android "Γιγαντώνεται" , όσο το iOS παραμένει στασιμο
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 17/11/2013 - 13:54
Δημοσίευση 17/11/2013 - 23:07
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες