Έχεις κάποιο κέρδος εσύ από αυτό; Το innovation έχει πάψει προ πολλού. Πλέον υπάρχει κάτι που λέγεται δυναμική..
Ακουσε φίλε μου με όλο το σεβασμό δεν με ενδιαφέρει η αποψή σου ούτε του 95% των "πόστερ" στα ελληνικά φόρα. Διαβάζω πόστ συγκεκριμένων χρηστών που θεωρώ ότι προσφέρουν γνώση. Οποιοσδήποτε ξεκινάει τα επιχειρήματά του με βάση την τιμή των apple προϊόντων, το bluetooth, το ραδιόφωνο, το ios 6 και άλλες χαζομάρες τρώει άκυρο. Ξέρεις τα apple fanboys τα λένε isheep αλλά έχει βγει και το cowboys για τους καγκουροandroid users.... για να το διαδίδουμε σιγά σιγά
Την καραμέλα της δυναμικής μετά τον θανατο του Jobs να δω πόσα χρόνια ακόμα θα την πιπιλάτε... εγώ εδώ θα είμαι μην χαθείς
Innovation δεν είναι ένα μάτσο μπούρδες (nfc, πολυπλοκότερο/geeky menu σε κάθε os έκδοση, widgets, more pc features, καγκουροcustomies etc) που προσθέτει στο OS της η Google για να μην πλήττουν οι hardcore χρήστες τις με το κατακερματισμένο λειτουργικό που θέλει 18 πυρήνες και 16gb ram για να τρέχει σφαιράτα (άκου έκφραση που σκέφτηκαν τα cowboys ).... innovation ήταν το ipod, το iphone, το ipad που άλλαξαν το ρου της τεχνολογικής ιστορίας ξεκινώντας την επανάσταση για την μετάβαση στην post pc era.... συσκευές που και άλλοι είχαν σκεφτεί αλλά κανένας δεν κατάφερε να τις υλοποιήσει με την premiun αισθητική και απλότητα του OS της Apple.... ένα λειτουργικό που σε αυτό μπορεί να προσαρμοστεί εξίσου ένα μικρό παιδί μέχρι έναν μεσήλικας. Και ευτυχώς που οι λεγόμενοι "techgeeks" είναι και θα παραμείνουν το μικρό κομμάτι της πίτας στα έσοδα των εταιριών. Γιατί αλλιώς θα είχαμε smartphone/tablet pc υλοποιήσεις και κάτι επικρατούσες απόψεις του στυλ my dream phone is a Lumia with stock ICS (joshua τρομπόlsky ο αντικειμενικός). Ετσι αντιλαμβάνονται το innovation μερικοί.