Μα αποφάσισε τελικά για τι θέλεις να μιλήσουμε.
Για το τι αντιπροσωπεύει η φίρμα στην κοινή λογική, η για το πως έφτασε μέχρι εκεί και κατά πόσο θα κρατήσει;
Γιατί τελικά για μάχη εταιριών και προϊόντων μιλάμε. Σαμυ και Αππλ..ετσι δεν είναι, η έχω μπερδευτεί κάπου;
Μιλάς για σοβαρότητα του άρθρου μου, και εσύ πιο πάνω μου συγκρίνεις τα προϊόντα της μερσεντές και τις αναγκαιότητας αυτών, με αυτά της Αππλ!!
Δλδ με λίγα λόγια, κοίτα πως επιβίωσαν μια χαρα τα καλαίσθητα αυτοκίνητα της μερσεντές, κόντρα στις άλλες 'παλιατζούρες΄ οπότε πολύ άνετα μπορεί να κάνει και η Αππλ το ίδιο!
Λογική κλαρίνο. Μου θυμίζεις το παράδειγμα με το όργανο και τον μπάτσο.
΄Το κλαρίνο είναι όργανο, ο μπάτσος είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι κλαρίνο΄...!
Με τέτοιες ταρζανιές αγαπητέ δεν θα φτάσεις και πολύ μακριά στην λογική επεξήγηση των πραγμάτων.
Η απαντήσεις σους βέβαια πάντα στο τέλος είναι πλέον χαρακτηριστικές. ...''Είναι πολύ δύσκολο να κάνει κανεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζι σου'' Εντάξει κατανοητό, δεν σε ανάγκασα.
Αλά όταν ξεκινάς μια συζήτηση, καλό είναι να φτάνεις μέχρι το τέλος αυτής. Όσο δύσκολο και αν σου είναι!
Και αν θες να ξέρεις, προσωπικά και πάλι με γνώμονα την τσέπη μου και της ανάγκες μου, ούτε μου αρέσει ούτε με αντιπροσωπεύει η μερσεντές. Και πολλούς ακόμα σαν και μένα.
Αν είχα την δυνατότητα για ένα high end λουξατο αμάξι, σίγουρα δεν θα ήταν η μερσεντές. Πιο πολύ σε Μπεντλει η Μασερατι με έβλεπα, παρά σε μερσεντές.
Και συγνώμη που δεν έβαλα ακόμα λινκ από wikipedia για την μερσεντές όπως για την Σαμυ, αλλα σκέφτηκα ότι είναι αυτονόητο ότι τα γεγονότα και τις ημερομηνίες τα δανειστικά από εκεί.
Δεν είμαι και κάνας ιστορικός, ούτε δουλεύω στο μουσείο της μερσεντές για να τα ήξερα όλα αυτά. ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 05/05/2014 - 19:23.