Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 15 ψήφοι

Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#976   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 10/06/2014 - 14:57

Γιατί δεν κάνουμε ένα poll να δούμε από τους παλιούς ποιος είχε το 1987 commodore amiga 500 και ποιος Atari 520 stfm; :D

Και τα δυο !! Και BBC Model B . Και ΖΧ 81. Και Spectrum και QL !! Εκει μαθαμε το σκαλισμα ... Οταν ηρθαν τα τηλεφωνακια ειχαμε πια βαρεθει ... 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#977   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/06/2014 - 14:59

Άστο φίλε έλα να τα βάλουμε δίπλα δίπλα κ αν δεν δεν δεις λαγκ στο νοτε θα σε κεράσω καφεδάκι .... Α κ μέχρι να εστιάσει το νοτελι θα έχω τραβήξει ήδη 2 φωτό με το 5s ε μην κάνουμε σύγκριση κ σε low light εκεί θα απογοητεύτεις πλήρως .....

Οποτε θελεις, κανενα προβλημα.. φροντισε να μην φορας ios 7 πανω μονο γιατι βαριεμαι να περιμενω.. βγαλε και 10 μεχρι να τραβηξω εγω μια, προτιμω αυτη η μια να ειναι καλη.. low light με flash? Θα το πεταξεις στο κεφαλι του σερβιτορου το iphone.. ασ'το, στο 7s ισως να μπορουν να συγκριθουνε.. αν εσυ δεις lag στο note 3 θα στο δωσω δωρο να το πουλησεις και να μαζεψεις χρηματα για το επομενο iphone..

#978   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:00

Γιατί δεν κάνουμε ένα poll να δούμε από τους παλιούς ποιος είχε το 1987 commodore amiga 500 και ποιος Atari 520 stfm; :D

Η Ελληνική διαφήμιση της Amiga 500

Αυτό πιάνει?

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 10/06/2014 - 15:00

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#979   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:01

Οποτε θελεις, κανενα προβλημα.. φροντισε να μην φορας ios 7 πανω μονο γιατι βαριεμαι να περιμενω.. βγαλε και 10 μεχρι να τραβηξω εγω μια, προτιμω αυτη η μια να ειναι καλη.. low light με flash? Θα το πεταξεις στο κεφαλι του σερβιτορου το iphone.. ασ'το, στο 7s ισως να μπορουν να συγκριθουνε.. αν εσυ δεις lag στο note 3 θα στο δωσω δωρο να το πουλησεις και να μαζεψεις χρηματα για το επομενο iphone..

Τις έχω δίπλα διπλα τις συσκευές αυτά τα ακούω βερεσέ ..... Μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις αλλά να μην λέμε κ ότι θελουμε εδώ μέσα ....

#980   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:03

Έκανε και split η μετοχή βλεπω μετα απο 9 χρόνια Μπράβο και σανώτερα :P

#981   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:04

Τις έχω δίπλα διπλα τις συσκευές αυτά τα ακούω βερεσέ ..... Μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις αλλά να μην λέμε κ ότι θελουμε εδώ μέσα ....

Τα εχω δοκιμασει διπλα διπλα, και με 5s και με πολλες αλλες συσκευες.. ειδικα στην καμερα η διαφορα ειναι χαοτικη.. για βιντεο δεν το συζηταμε καν... upscale se slow motion video και θες να μιλησουμε και σοβαρα? μπορεις να ενημερωθεις απο πολλα εμπεριστατωμενα sites γι αυτα που λες αν η δικια μας γνωμη δεν σου κανει...

#982   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:05

Έκανε και split η μετοχή βλεπω μετα απο 9 χρόνια Μπράβο και σανώτερα :P

Οχι δεν εκανε split... Επεσε η αξια της 85% !! Κοιτα εδω τι λέει το αθλιο FOrbes : http://www.forbes.co...financial/AAPL/

#983   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:07

Αυτό πιάνει?

Όχι ρε σει παιχνιδομηχανες μονο computers.Απο ZX Spectrum και πανω.

#984   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:09

Όχι ρε σει παιχνιδομηχανες μονο computers.Απο ZX Spectrum και πανω.

Kρίμα. Είναι το μοναδικό με Logo Atari που έχω.. :P

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#985   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:16

Οχι δεν εκανε split... Επεσε η αξια της 85% !! Κοιτα εδω τι λέει το αθλιο FOrbes : http://www.forbes.co...financial/AAPL/

Oτι το καλυτερο για μενα το Split που έκανε η Apple σαν εταιρία διοτι η μετοχές της θα είναι προσβάσιμες πλεον σε μεγαλύτερο αριθμό επενδυτών.

#986   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:22

Τα εχω δοκιμασει διπλα διπλα, και με 5s και με πολλες αλλες συσκευες.. ειδικα στην καμερα η διαφορα ειναι χαοτικη.. για βιντεο δεν το συζηταμε καν... upscale se slow motion video και θες να μιλησουμε και σοβαρα? μπορεις να ενημερωθεις απο πολλα εμπεριστατωμενα sites γι αυτα που λες αν η δικια μας γνωμη δεν σου κανει...

Δεν υπάρχει λόγος να ειπωθεί τίποτα άλλο .... Μάλλον εγώ έχω νοτελι προβληματικό το πάω για επισκευή .....

#987   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:26

Δεν υπάρχει λόγος να ειπωθεί τίποτα άλλο .... Μάλλον εγώ έχω νοτελι προβληματικό το πάω για επισκευή .....

Οχι, απλα θελεις να υποστηριξεις το 5s, αλλα τα δεδομενα μιλανε απο μονα τους.. μπορουν να σου επιβεβαιωσουν πολλοι χρηστες που τα εχουν και τα 2 ποιο ειναι πιο γρηγορο και ποιο τραβαει καλυτερες φωτογραφιες... οπως επισης και αυτο το site που δεν ξεκιναει ουτε με την λεξη android, ουτε με την λεξη apple.. αντικειμενικα πραγματα

http://m.gsmarena.co...-review-998.php

#988   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:30

Δεν σου είπα ότι το 5s τραβάει καλύτερες φωτό .... Αλλά πιο γρήγορα κ τις περισσότερες φορές χωρίς πολλά πολλά πυροβολεί ούτε ρύθμιση ούτε τίποτα ... Το βράδυ με μεγάλη διάφορα χωρίς φλας τραβάει το 5s καλύτερες .... Δεν τα περνώ από κανένα μιλάω αντικειμενικά .... Κ μου βάζεις ένα site που σαμψουνιζει ... Κ μην τρελαθούμε τώρα ότι το νοτε είναι αλαγκαριστο.....

#989   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:37

Δεν σου είπα ότι το 5s τραβάει καλύτερες φωτό .... Αλλά πιο γρήγορα κ τις περισσότερες φορές χωρίς πολλά πολλά πυροβολεί ούτε ρύθμιση ούτε τίποτα ... Το βράδυ με μεγάλη διάφορα χωρίς φλας τραβάει το 5s καλύτερες .... Δεν τα περνώ από κανένα μιλάω αντικειμενικά .... Κ μου βάζεις ένα site που σαμψουνιζει ... Κ μην τρελαθούμε τώρα ότι το νοτε είναι αλαγκαριστο.....

Με low light χωρις φλας ρε παληκαρε με οποιαδηποτε mobile συσκευη θα βγαλεις πολυ χαμηλη ποιοτικα φωτογραφια.. ειναι το βασικο μειονεκτημα των mobile devices.. δειξε μου μια φωτογραφια σου που τραβηξες βραδυ χωρις να χρησιμοποιησεις φλας και σου αρεσε και την αποθηκευσες.. δεν υφισταται καλη φωτογραφια χωρις φλας.. το αν θα αργησω να αποθανατισω κατι που μου αρεσει 1 δευτερολεπτο μετα απο εσενα, δεν με απασχολει. Θελω να βγει καλη η φωτογραφια.. η εφαρμογη της καμερας του note 3 εχει τις 5πλασιες λειτουργιες απο αυτη του 5s, και εχω και 5mpx περισσοτερα στον φακο, φυσιολογικο δεν ειναι να αργησει σε σχεση με το 5s? Το M8 για παραδειγμα που παιζει στα 4 (ultrapixel αλλα δεν παυουν να ειναι 4) τραβαει στον μισο χρονο απο εσενα.. και τι να λεει? Η δικη σου φωτογραφια θα ειναι καλυτερη, αυτο σε νοιαζει εσενα...
Ναι φιλε, ειναι αlagαριστο, και μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλοι.. αντιθετως, τα παραπονα οσων αφορα το lag τα κανουν οι χρηστες iphone και ipad στο ios 7.. μην μου πεις οτι δεν το ξερεις.. στην kk δεν υφισταται lag, ποσο μαλλον σε συσκευες με τον sd 800 πανω..

#990   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:40

Με low light χωρις φλας ρε παληκαρε με οποιαδηποτε mobile συσκευη θα βγαλεις πολυ χαμηλη ποιοτικα φωτογραφια.. ειναι το βασικο μειονεκτημα των mobile devices.. δειξε μου μια φωτογραφια σου που τραβηξες βραδυ χωρις να χρησιμοποιησεις φλας και σου αρεσε και την αποθηκευσες.. δεν υφισταται καλη φωτογραφια χωρις φλας.. το αν θα αργησω να αποθανατισω κατι που μου αρεσει 1 δευτερολεπτο μετα απο εσενα, δεν με απασχολει. Θελω να βγει καλη η φωτογραφια.. η εφαρμογη της καμερας του note 3 εχει τις 5πλασιες λειτουργιες απο αυτη του 5s, και εχω και 5mpx περισσοτερα στον φακο, φυσιολογικο δεν ειναι να αργησει σε σχεση με το 5s? Το M8 για παραδειγμα που παιζει στα 4 (ultrapixel αλλα δεν παυουν να ειναι 4) τραβαει στον μισο χρονο απο εσενα.. και τι να λεει? Η δικη σου φωτογραφια θα ειναι καλυτερη, αυτο σε νοιαζει εσενα...
Ναι φιλε, ειναι αlagαριστο, και μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλοι.. αντιθετως, τα παραπονα οσων αφορα το lag τα κανουν οι χρηστες iphone και ipad στο ios 7.. μην μου πεις οτι δεν το ξερεις.. στην kk δεν υφισταται lag, ποσο μαλλον σε συσκευες με τον sd 800 πανω..

Άσπρο μαύρο φίλε οκ ότι πεις....
Πρέπει να είμαι ο μοναδικός στον κόσμο που έχω καταφέρει να κολλήσει η συσκευή .... Κ ναι το 5s έχει καλύτερο αποτέλεσμα το βράδυ αν θες πιςτεψε το αν θες όχι αντιλογω κάνουμε ....πρόβλημα σου ... Κ τα έχω δίπλα δίπλα αλλά μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα ....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες