Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 15 ψήφοι

Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!

• Please log in to reply
1114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#991   giorgosaero

giorgosaero

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:44

Αλαγκαριστο το note 3????μαλλον έχω και εγώ προβληματική συσκευή....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#992   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:45

Άσπρο μαύρο φίλε οκ ότι πεις....
Πρέπει να είμαι ο μοναδικός στον κόσμο που έχω καταφέρει να κολλήσει η συσκευή .... Κ ναι το 5s έχει καλύτερο αποτέλεσμα το βράδυ αν θες πιςτεψε το αν θες όχι αντιλογω κάνουμε ....πρόβλημα σου ... Κ τα έχω δίπλα δίπλα αλλά μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα ....

Εσυ δεν θελεις να καταλαβεις μου φαινεται.. το φλας πανω στην συσκευη ειναι για να τραβας φωτογραφιες το βραδυ.. και σε βραδυνη φωτογραφια με φλας δεν το φτανεις το note 3 οσο κ να χτυπιεσαι.. εδω ολοκληρη διαφημιση εκανε η nokia σατιριζοντας τις βραδυνες ληψεις με φλας των iphone που κανει τα ματια λες και εισαι ζομπι.. χωρις φλας μπορει να βγαζει καλυτερα το 5s, αλλα και παλι ειναι χαλια η φωτογραφια, οπως κ να το κανεις.. τωρα αν εσυ κολλησες την συσκευη δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο, πιστεψε με αν ειχε lag το note 3 θα ειχε φυγει απο το παραθυρο... τα εχω βαλει κ εγω διπλα διπλα, να ξερεις δεν εχεις μονο εσυ iphone 5s, εχουν βγει κ αλλα κομματια, δεν εχεις το μοναδικο στον πλανητη..

#993   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:49

Εσυ δεν θελεις να καταλαβεις μου φαινεται.. το φλας πανω στην συσκευη ειναι για να τραβας φωτογραφιες το βραδυ.. και σε βραδυνη φωτογραφια με φλας δεν το φτανεις το note 3 οσο κ να χτυπιεσαι.. εδω ολοκληρη διαφημιση εκανε η nokia σατιριζοντας τις βραδυνες ληψεις με φλας των iphone που κανει τα ματια λες και εισαι ζομπι.. χωρις φλας μπορει να βγαζει καλυτερα το 5s, αλλα και παλι ειναι χαλια η φωτογραφια, οπως κ να το κανεις.. τωρα αν εσυ κολλησες την συσκευη δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο, πιστεψε με αν ειχε lag το note 3 θα ειχε φυγει απο το παραθυρο... τα εχω βαλει κ εγω διπλα διπλα, να ξερεις δεν εχεις μονο εσυ iphone 5s, εχουν βγει κ αλλα κομματια, δεν εχεις το μοναδικο στον πλανητη..

Κανείς λάθος σε διακοπές τράβαγα φωτό Ρόδο ήμουνα το κάστρο με χαμηλό φωτισμό άψογο αποτέλεσμα ....τώρα το ρολάρισμα που έχεις το ιος στο 5s είναι άψογο ε πως να το κάνουμε ούτε σπασίματα και ούτε τίποτα σε σχέση με το νοτελι ....τώρα αν μου έλεγες ότι έχεις nexus θα σε πίστευα ότι είναι αλαγκαριστο για το νοτε αποκλείεται αυτά από μένα.....

#994   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:53

Κανείς λάθος σε διακοπές τράβαγα φωτό Ρόδο ήμουνα το κάστρο με χαμηλό φωτισμό άψογο αποτέλεσμα ....τώρα το ρολάρισμα που έχεις το ιος στο 5s είναι άψογο ε πως να το κάνουμε ούτε σπασίματα και ούτε τίποτα σε σχέση με το νοτελι ....τώρα αν μου έλεγες ότι έχεις nexus θα σε πίστευα ότι είναι αλαγκαριστο για το νοτε αποκλείεται αυτά από μένα.....

Σε ποιο ρολαρισμα? Στο fb που σκρολαρει step to step? Ή στο fade effect μολις πατας το home button που κανει 3 χρονια? το nexus 5 αδερφε ειναι γυμνο, φυσιολογικο να πηγαινει ταπα.. εσας στο ios 7 σας δωσανε 4-5 παραπανω features και οι κατοχοι ipad τα εχουν κανει κορνιζα και τα βαλανε στον τοιχο περιμενωντας την 8αρα.. οι δε κατοχοι iphone 4 με τα πετσοκομμενα features που χαρηκανε που η εταιρια τους υποστηριζει ακομα την συσκευη τους, δεν θελουν καν να τα βλεπουν... αφου εισαι μελος εδω τα ξερεις τα πραγματα, μην μου πεις οτι κανω λαθος..

#995   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:56

Παιδιά κακα τα ψέμματα, συσκευές high-end τύπου Ν3 - Ν5 - HTC One M8 - S5 δεν εχουν lag . 

Θα θέλαμε όλοι να εχουν lag για να μπορούμε να λέμε : "Α το android lagάρει , δεν παίρνω τέτοια συσκευή" , αλλά δυστυχώς αυτό δεν ισχύει.

Να μου λέγατε για το S4 , θα σας έλεγα οτι ίσως είναι απο τις χειρότερες υλοποιήσεις συσκευών που εχω δει στη ζωή μου και έχω πιάσει στα χέρια μου.

Το Ν3 όμως και οι υπόλοιπες συσκευές πετάνε.

Αυτά απο έναν χρήστη που έχουν περάσει ΟΛΕΣ οι συσκευές απο τα χέρια του και μπορεί να έχει άποψη πάνω στο θέμα lag. 

Και όχι , ούτε τα iPhone lagάρουν. 

Για να σας προλάβω μάλιστα , θα σας πω το εξής, μπορεί το android να εχει 10000000000 σκουπίδια μέσα , και ο κώδικας να εχει πολύ αχρηστο πράγμα μέσα , αλλά σίγουρα σε high end συσκευές με specs που "σκοτώνουυν" δεν δημιουργεί lag. 

Και αυτό όχι γιατί το android είναι καλογραμμένο , αλλά γιατί οι συσκευές είναι τέρατα ώστε να εξαλείφουν το lag.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 10/06/2014 - 15:58.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#996   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:59

Σε ποιο ρολαρισμα? Στο fb που σκρολαρει step to step? Ή στο fade effect μολις πατας το home button που κανει 3 χρονια? το nexus 5 αδερφε ειναι γυμνο, φυσιολογικο να πηγαινει ταπα.. εσας στο ios 7 σας δωσανε 4-5 παραπανω features και οι κατοχοι ipad τα εχουν κανει κορνιζα και τα βαλανε στον τοιχο περιμενωντας την 8αρα.. οι δε κατοχοι iphone 4 με τα πετσοκομμενα features που χαρηκανε που η εταιρια τους υποστηριζει ακομα την συσκευη τους, δεν θελουν καν να τα βλεπουν... αφου εισαι μελος εδω τα ξερεις τα πραγματα, μην μου πεις οτι κανω λαθος..

Ρε φίλε πλάκα μου κανείς δηλαδή να πάρω την συσκευή να να την αφήσω γυμνή για να μην κολλάει ; τι μου λες τώρα αφού μου δίνει την δυνατότητα θα βάζω ότι γουστάρω .... Αν η Σάμμυ υποστηρίξει την συσκευή σου έστω τιπικα μετά από τέσσερα χρόνια τρύπα μου την μύτη .... Α κ το 4αρι με το τελευταίο ιός δουλεύει άψογα .... Τρέξε εφαρμογή στο νοτελι κ πατά back η home button να δούμε πιο θα γυρίσει πιο γρήγορα .....

#997   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 10/06/2014 - 15:59

Δεν υπάρχει λόγος να ειπωθεί τίποτα άλλο .... Μάλλον εγώ έχω νοτελι προβληματικό το πάω για επισκευή .....

Αλαγκαριστο το note 3????μαλλον έχω και εγώ προβληματική συσκευή....

Παιδιά ένας ένας με τα lagαριστα... Πάρτε νουμερακι και περιμένετε στην σειρά ... Οι επείγουσες περιπτώσεις θα εξυπηρετηθούν πρώτα...

... Τώρα που το ξανασκεφτομαι, γιατί να μπούμε σε όλη αυτη την διαδικασία ?? δεν τα πετάτε καλύτερα στην θάλασσα ? σε μερικά χρόνια θα ειναι μια υπέροχη αποικία κοραλιων ότι πρέπει για scuba και ψαροντούφεκο ..

#998   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:00

Παιδιά ένας ένας με τα lagαριστα... Πάρτε νουμερακι και περιμένετε στην σειρά ... Οι επείγουσες περιπτώσεις θα εξυπηρετηθούν πρώτα...

... Τώρα που το ξανασκεφτομαι, γιατί να μπούμε σε όλη αυτη την διαδικασία ?? δεν τα πετάτε καλύτερα στην θάλασσα ? σε μερικά χρόνια θα ειναι μια υπέροχη αποικία κοραλιων ότι πρέπει για scuba και ψαροντούφεκο ..

Δίκιο έχεις φίλε χαχα!

#999   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:03

Ρε φίλε πλάκα μου κανείς δηλαδή να πάρω την συσκευή να να την αφήσω γυμνή για να μην κολλάει ; τι μου λες τώρα αφού μου δίνει την δυνατότητα θα βάζω ότι γουστάρω .... Αν η Σάμμυ υποστηρίξει την συσκευή σου έστω τιπικα μετά από τέσσερα χρόνια τρύπα μου την μύτη .... Α κ το 4αρι με το τελευταίο ιός δουλεύει άψογα .... Τρέξε εφαρμογή στο νοτελι κ πατά back η home button να δούμε πιο θα γυρίσει πιο γρήγορα .....

σου εξηγησα γιατι παει ταπα το nexus.. οχι οτι εχω γυμνη την συσκευη μου.. εχω τα δεκαπλασια features απο εσενα και παλι ρολαρει στα ιδια επιπεδα.. και full hd οθονη, οχι 640p εν ετει 2014.. και παλι δεν καταλαβαινει τιποτα.. στο εξηγησε κ ο πανος που τα εχει δοκιμασει ολα.. εσυ νομιζεις οτι μονο εσυ στον πλανητη εχεις 2 πλατφορμες ταυτοχρονα και δοκιμαζεις.. οσων αφορα το back & home button, επειδη στο android κανεις ο, τι θελεις, εχω βγαλει τα animations και γυρναει κατευθειαν πισω.. κατι που αν ειχατε την ευκαιρια ολοι σας στο ios 7 θα το ειχατε κανει πριν ανοιξετε την συσκευη σας.. αυτη ειναι η διαφορα.. δεν μπορεις να το καταλαβεις αλλα δεν σου φταιει κανεις...

#1000   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2,013 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:03

Όποιος με Note 3  έχει πραγματικά lag η ψέμματα λέει η κάτι δεν κάνει καλά η θέλει service.

H συσκευή κυριολεκτικά πετάει χωρίς ίχνος καθυστέρησης!

Όσο για τo θέμα φωτογραφία που ειπώθηκε πιο πάνω με το 5S σαφώς τραβάω πιο γρήγορα λόγω μεγέθους συσκευής.,

Σε ποιότητα νομίζω ότι βρίσκονται κοντά και σε video προβάδισμα έχει το Note 3

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#1001   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:04

Παιδιά κακα τα ψέμματα, συσκευές high-end τύπου Ν3 - Ν5 - HTC One M8 - S5 δεν εχουν lag .

Θα θέλαμε όλοι να εχουν lag για να μπορούμε να λέμε : "Α το android lagάρει , δεν παίρνω τέτοια συσκευή" , αλλά δυστυχώς αυτό δεν ισχύει.

Να μου λέγατε για το S4 , θα σας έλεγα οτι ίσως είναι απο τις χειρότερες υλοποιήσεις συσκευών που εχω δει στη ζωή μου και έχω πιάσει στα χέρια μου.

Το Ν3 όμως και οι υπόλοιπες συσκευές πετάνε.

Αυτά απο έναν χρήστη που έχουν περάσει ΟΛΕΣ οι συσκευές απο τα χέρια του και μπορεί να έχει άποψη πάνω στο θέμα lag.

Και όχι , ούτε τα iPhone lagάρουν.

Για να σας προλάβω μάλιστα , θα σας πω το εξής, μπορεί το android να εχει 10000000000 σκουπίδια μέσα , και ο κώδικας να εχει πολύ αχρηστο πράγμα μέσα , αλλά σίγουρα σε high end συσκευές με specs που "σκοτώνουυν" δεν δημιουργεί lag.

Και αυτό όχι γιατί το android είναι καλογραμμένο , αλλά γιατί οι συσκευές είναι τέρατα ώστε να εξαλείφουν το lag.

Για το S4 ισχύει! Έχει φιλαράκι και να πω ότι σέρνεται σε σχέση με το HTC one που και τα δύο έχουν το SD 600. Αλλά η αλήθεια είναι ότι συσκευές με SD 800 , 801 και KitKat δεν λαγκαρουν καθόλου για την ακρίβεια δεν υπάρχει καν κάτι τέτοιο. Πήρες και το Μ8 ρε θηρίο?

#1002   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:05

Για το S4 ισχύει! Έχει φιλαράκι και να πω ότι σέρνεται σε σχέση με το HTC one που και τα δύο έχουν το SD 600. Αλλά η αλήθεια είναι ότι συσκευές με SD 800 , 801 και KitKat δεν λαγκαρουν καθόλου για την ακρίβεια δεν υπάρχει καν κάτι τέτοιο. Πήρες και το Μ8 ρε θηρίο?

Το Μ8 το δοκίμασα απο φίλο , αλλα είχα αρκετή ώρα να το επεξεργαστώ.

Τώρα πια γύρισα στη μαμα "μηλον".

#1003   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:05

σου εξηγησα γιατι παει ταπα το nexus.. οχι οτι εχω γυμνη την συσκευη μου.. εχω τα δεκαπλασια features απο εσενα και παλι ρολαρει στα ιδια επιπεδα.. και full hd οθονη, οχι 640p εν ετει 2014.. και παλι δεν καταλαβαινει τιποτα.. στο εξηγησε κ ο πανος που τα εχει δοκιμασει ολα.. εσυ νομιζεις οτι μονο εσυ στον πλανητη εχεις 2 πλατφορμες ταυτοχρονα και δοκιμαζεις.. οσων αφορα το back & home button, επειδη στο android κανεις ο, τι θελεις, εχω βγαλει τα animations και γυρναει κατευθειαν πισω.. κατι που αν ειχατε την ευκαιρια ολοι σας στο ios 7 θα το ειχατε κανει πριν ανοιξετε την συσκευη σας.. αυτη ειναι η διαφορα.. δεν μπορεις να το καταλαβεις αλλα δεν σου φταιει κανεις...

Ισχύει ακριβώς το ίδιο κ για σένα....μην μπεις σε παρακαλώ στον κόπο να απαντήσεις γιατί θα ξεφύγουμε .....

#1004   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:07

Παρακαλείσθε να πατε στο άλλο θέμα για τη διαμάχη iOS vs Android :P 

Χαλάμε το θέμα του φίλου DjTaurus , που όσο και αν μερικές φορες λεω οτι τα παίρνει απο την Apple ( :P ) δεν φταιει σε τίποτα. 

#1005   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 10/06/2014 - 16:07

Το Μ8 το δοκίμασα απο φίλο , αλλα είχα αρκετή ώρα να το επεξεργαστώ.

Τώρα πια γύρισα στη μαμα "μηλον".

Πώς σου φάνηκε? Πολύ καλή υλοποίηση hardware/software! Βέβαια να πω την αλήθεια θέλω να δω πως είναι από κοντά το G3 και αν μου αρέσει μάλλον θα το δώσω το Μ8......

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες